Барселона - Милан - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Барселона - Милан - 3:1

Мнениеот tibidabo » 04 апр 2012 01:06

Chelsea Forever написа:Ами всички казват,че 100% са 3 и има 2 спорни(дори и феновете на другите отбори;и аз мисля така)
Виждате да и вашият отбор е бил ощетяван,но отборите които са се изправяли срещу вас на 1/2 финали и 1/4 са били ощетявани поне веднъж

Е хайде сега...пак старата песен. Челси, Интер, Арсенал, Реал и т.н. Ако вместо всичките коментари за подпирания и ощетявания бяхме прочели по някоя книга, сега нямаше да гледаме тъпо в монитора в един часа през нощта. Сериозно лека нощ.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 04 апр 2012 02:00

Въпреки, че съдията ни помогна леко, се видя, че сме много по-добър отбор от Милан....надиграхме ги и в 2 та мача категорично, колко положения имаха общо....може би само 1 на Ибра от първия мач към 10 тата мин и гола тази вечер това е....чакаме мача с Челси и напред към 5 та титла :twisted: :twisted:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 04 апр 2012 08:55

Не виждам защо феновете на Челси ни се дървят, в предвид, че днес им предстои отпадане от ШЛ?
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 04 апр 2012 09:22

AMG написа:Не виждам защо феновете на Челси ни се дървят, в предвид, че днес им предстои отпадане от ШЛ?

Първи април мина, мой човек... ;) :twisted:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 04 апр 2012 09:35

kingofpop написа:Въпреки, че съдията ни помогна леко, се видя, че сме много по-добър отбор от Милан....надиграхме ги и в 2 та мача категорично, колко положения имаха общо....може би само 1 на Ибра от първия мач към 10 тата мин и гола тази вечер това е....чакаме мача с Челси и напред към 5 та титла :twisted: :twisted:

Тази игра се играе на голове, а вие не може да вкарвате. "Милан" не беше толкова груб, колкото показва статистиката, но може би наистина трябваше да бъде. Защото да се види, че си заслужават картоните, а те бяха едни фалшиви...

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 04 апр 2012 10:00

hrclspr12 написа:
fero написа:
Chelsea Forever написа:Ами всички казват,че 100% са 3 и има 2 спорни(дори и феновете на другите отбори;и аз мисля така)
Виждате да и вашият отбор е бил ощетяван,но отборите които са се изправяли срещу вас на 1/2 финали и 1/4 са били ощетявани поне веднъж

Един пример, който се сещам в момента този сезон срещу Еспаньол в 90-та минута чиста дузпа не свирят за Барса, а играта е с ръка на голлинията на защитник, който спасява гола. Ако я бяха дали тая дузпа сега преднината на Реал щеше да е 4 точки. А втората дузпа да попринцип не се свири или повечето съдии не я свирят, но задържане имаше.

Нямате никакъв срам наистина! Как може непрекъснато да говорите за дузпи? Наистина ФК Дузпа! Наистина!

Миналата година не бяхме ли ФК Уефалона? Или пък ФК Съдя? Защо не си признаеш, че бяхме по-добри снощи от Милан. Дори фенове на Милан казват, че са отпаднали заслужено, предвид показаната игра. Ти какво искаш, с 2 чисти положения да продължат? Мислиш ли, че ако си беше 2-1 в 60-тата минута, с тези положения, които създадохме 10 минути след и ако тогава си беше 2-1 дали щяхме да спрем? Не видя ли, че Милан ни гледа играта ВП? Айде стига с тия съдии, че вече изпростяхте... :) :)
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 04 апр 2012 10:00

пичове трябва да ви е срам... колко пъти ви бута съдията ? колко пъти минава Браселона напред само и само да не е Реал или по-заслужилият отбор. Испания, Европа, остава и на Световното клубно първенство да почнат да ви свирят по 1-2 дузпи та да може да си взимате мачовете... откъдето и да го погледем мача беше 1:1. Страшно грамотно и тактически добре изигран мач от Милан, но когато си срещу 16 човека няма какво да се направи. Направих глупостта да не викам за Челси преди 3 години, тогава си взимахте мачовете без помощ помните ли( с изкл. на 1/2 финала), тази година просто ще искам да направят същото, каквото вие правите с другите отбори... победи със съдийска помощ, дузпи и невиждан късмет... ФК Барселона смях, смях, смях
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 04 апр 2012 10:01

Фен съм на Челси и Реал, но това реване срещу барса е напълно безмислено .. И аз си имах период , в който бях побеснял, но скоро осъзнаваш , че няма смисъл. Симулациите са част от футбола , никой не може да им каже нищо , скоро тяхната звезда може да залезе , може и да не. По-лошото е може би ,че феновете им прекаляват и с въздишка признават - Нашата Барса е Най-Великата .. Всеки има право на мнение , те ценят играта на Барса , а и повечето фенове за обвързани със титлите и купите на барса.. Стига сте се карали , футбола е такъв - нечестен , и скоро няма изгледи да се промени.. Те защитават нещото ,което им е насърце , такава е човешката природа , другата част , които са били разачаровани именно от Барса , вадят клипчета и ситуации , за да покажат и излеят болката си , това трябва да се надрастне..
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 04 апр 2012 10:05

Срещу "Реал" и "Милан" да ви бутат така нагло? Колко засади снощи не ви свириха, а ги имаше? Колко червени картона заслужавахте? Изобщо колко картона? Вие да не играете балет? Наказателните картона за гостите бяха смехотворни в повечето случаи.
А дузпата срещу Ибрахимович? А каква ръка имаше на Робиньо, след Меси е вкарвал голове с ръце и му ги признават? Шансът на отборите да ви победят е просто да използват вашите мръсотии.
"Милан" с абсолютно нищо не показа на "Барселона", че заслужава такава гавра. Едно е полувремето да е 1:1. Съвсем друго е 2:1. Или ако ще е 2:1, да имаше дузпа за "россонерите"? Но ...,няма.
Цял свят ви се смее от пет години, вече шест. И ще ви смее.
Това, че "Милан" отстъпва в доста елементи в момента на своя опонент по обясними причини, е ясно. И недейте ми излиза с номера, че Касано не бил основен играч, че ван Бомел не бил, че Мунтари не бил, че Тиаго не бил? Вие за един симулант Хави вдигнахте пътардия, че нямало да играе. Аз по - голям наркоман от Хави не познавам. Погледът му е показателен.
Последна промяна от hrclspr12 на 04 апр 2012 10:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 04 апр 2012 10:11

hrclspr12 написа:
Нямате никакъв срам наистина! Как може непрекъснато да говорите за дузпи? Наистина ФК Дузпа! Наистина!

Миналата година не бяхме ли ФК Уефалона? Или пък ФК Съдя? Защо не си признаеш, че бяхме по-добри снощи от Милан. Дори фенове на Милан казват, че са отпаднали заслужено, предвид показаната игра. Ти какво искаш, с 2 чисти положения да продължат? Мислиш ли, че ако си беше 2-1 в 60-тата минута, с тези положения, които създадохме 10 минути след и ако тогава си беше 2-1 дали щяхме да спрем? Не видя ли, че Милан ни гледа играта ВП? Айде стига с тия съдии, че вече изпростяхте... :) :)

Поправка, драги, "Барселона" снощи вкара само един редовен гол и създаде по - малко чисти положения. Просто ви беше много страх! Жалък отбор - жалки фенове! И да, жалък треньор![/quote]
Първата дузпа нямаше ли я? По-време на мача забрави ли как дадаха на Масчерано ЖК за същото положение като на Антонини, само че в средата на терена? И двамата играха с топката, но удариха и крака на противника. Не те знам на кой отбор си фен, но ако си на Мадрид просто замълчи... ;)
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”