Благодарение на най-добрите си футболисти-хората на ПлатиМи,съдийския отбор продължава.А ситуацията срещу Ибра в началото на втората част не беше ли дузпа?Или такива се дават само за правилния отбор?Поредната гавра с футбола,незнам защо въобще отборите трябва да излизат да играят срещу барса,да им дават служебни победи във всеки мач и тва е!
И въпреки всичко мога само да кажа,че съм горд от Милан,доказахме,че без съдийска помощ тия няма как да се сравняват с нас.
Но да знаете,че има Господ и всичко се връща!
1/4 финал(реванш) Барселона - Милан 03.04.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: 1/4 финал(реванш) Барселона - Милан 03.04.2012
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]
Доволен съм от тима. Прехваленият отбор на "Барселона" беше направен смешен. Тяхното е антифутбол. По - жалък отбор в историята на футбола едва ли е имало и няма да има.
Съдията спести сума червени картони на "каталунците" и даде в същото време всеки допир до топката на играчите на "Милан". Краен резултат 1:1.
Съдията спести сума червени картони на "каталунците" и даде в същото време всеки допир до топката на играчите на "Милан". Краен резултат 1:1.
- deepblue1963
Жалко е да се гледа безнадеждно остарелите Зеедорф,Неста и Амброзини!Но Милан отда-а-авна се е превърнал в "Клуб на пенсионера"!Добре,че го няма и Ван Бомел!
ПП.Не знам дали имаше втора дузпа,но това,че "старецът" Неста щеше да скъса фанелката на Бускетс е ФАКТ!!!
ПП.Не знам дали имаше втора дузпа,но това,че "старецът" Неста щеше да скъса фанелката на Бускетс е ФАКТ!!!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
storm написа:Ми според мене Ювентус е тука виновен с лобито си в Уефа..
Ми според мене Ювентус и Европа/УЕФА/Шампионска лига са несъвместими понятия
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Алегри си го каза,подарихме им една дузпа,другата съдията им я подари.
Барса нямаха особени идеи как да създадът чисто голово положение,пред нашата врата.Груба грешка на Мексес им отвори мача,изравнихме след чудесна атака,дойде импулса в играта ни и тогава дойде момента на голямото обезглавяване.После в началото на втората част АКО се свереше с еднакъв аршин трябваше да бъде отсъдена дузпа срещу Ибра...но уви.И после нормално беше след толкова бутане ония да вземат инициативата.
Дано всичко ви се връща!
Барса нямаха особени идеи как да създадът чисто голово положение,пред нашата врата.Груба грешка на Мексес им отвори мача,изравнихме след чудесна атака,дойде импулса в играта ни и тогава дойде момента на голямото обезглавяване.После в началото на втората част АКО се свереше с еднакъв аршин трябваше да бъде отсъдена дузпа срещу Ибра...но уви.И после нормално беше след толкова бутане ония да вземат инициативата.
Дано всичко ви се връща!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
-
САМО БЕРОЕ
- Контакти:
Вижте физиономията на Гуардиола при втората дузпа. Сигурно го е било срам.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/63/2B/5005018ad85b632b.png[/wrapimg]
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D8/CF/9c83c667251fd8cf.jpg[/rimg]
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D8/CF/9c83c667251fd8cf.jpg[/rimg]
- blue avalanche
- Контакти:
Santiago Munezz написа:Алегри си го каза,подарихме им една дузпа,другата съдията им я подари.
Дано всичко ви се връща!
А за това,че Неста събори и Алвеш в нак.поле никой нищо не казва...
blue avalanche написа:Santiago Munezz написа:Алегри си го каза,подарихме им една дузпа,другата съдията им я подари.
Дано всичко ви се връща!
А за това,че Неста събори и Алвеш в нак.поле никой нищо не казва...
Лавина, знаеш ли къде е проблемът в ситуацията? Има съдия или съдии, които ако имат очи, трябва от време на време да правят забележки на играчите да не се държат. Плюс това холандецът се беше засилил да дава дузпата далеч преди да стане центрирането.
Така че не си напълно прав. Положението на Златан Ибрахимович беше много повече дузпа, отколкото това на каталунците. А пък първата с театралното падане на Меси има съдии, които също няма да я дадат, но очевидно сънародникът на Кройф беше решил победителят предварително. Съдията не е единственото оправдание за случилото се, но съм сигурен, че дори и да ново изравняване, че и трето, винаги щеше да измисли я нова дузпа, я червен картон, само и само за да се класира "правилния" отбор напред.
С наличния потенциал не съм надявал на повече. Просто ти видя ли как се хвърляха при всеки фаул играчите на "Барселона", а в същото време, когато те правиха нарушения за червени картони нямаше кой да им ги покаже?
Така не става. Малкият отбор на "Барселона" с нищо не е заслужил да е толкова подпиран.
Не забравяйте, че Меси е вкарвал на ДВА пъти голове с ръце! Този е сбъркал спорта!
И накрая, Лавина, да ти кажа нещо, което го знаеш много добре, но може би си забравил. Това с държането за фланелките го въведоха като постоянна мярка за пазене на съперник в Испания. Така че да се свирят такива ситуации в полза на каталунците е повече от смешно.
След втория гол "Милан" просто изгуби настроение и това е нормално. Но и е хубаво играчите на тима да се научат да не хленчат, както правят в малкия отбор от "Барселона"! Хленченето против страничните фактори говори за слабост.
deepblue1963 написа:Жалко е да се гледа безнадеждно остарелите Зеедорф,Неста и Амброзини!Но Милан отда-а-авна се е превърнал в "Клуб на пенсионера"!Добре,че го няма и Ван Бомел!
"Милан" не е това, за което казваш, но просто имат много контузени. Интересно ако беше позволено да се играе футбол в този мач и италианците бяха продължили, дали щеше да приказваш такива работи. Виж как играят едните и другите. Как със симулациите "каталунците" се предпазват от контузии, а когато се играе ФУТБОЛ, се получават такива.
Единствено Пато ме подразни от тима, но той за съжаление показа, че е леке.
Ти си левскар нали? Припомни си как ни отрязаха главите срещу "Барселона" преди няколко сезона с техните свръхсимулации!
- blue avalanche
- Контакти:
"Истина е, че не видях какво се случи, но говорих с рефера и мисля, че той допусна грешка с решението за втората дузпа", коментира опитният холандски халф на Милан. "Ако той е видял, че е имало нарушение преди топката да е вкарана в игра, той трябваше да прекъсне играта, винаги се прави така. Това бе ключов момент в мача, но не загубихме заради това. Това бяха два големи мача между два големи отбора и Барселона бяха малко по-добри от нас", добави 36-годишният Зеедорф."
Мисля,че с това дискусиите за дузпите(дадени и не дадени) приключват...
Мисля,че с това дискусиите за дузпите(дадени и не дадени) приключват...