Що ме обиждаш? Какво съм ти направил?... Няма да си играя повече с теб.
Що ти е западняците да четат името ви, да не смятате да си изнасяте отбора извън граница? Нашия ще си го оставим в БГ...и след като вас ви няма ще бъдем с едно място по-напред в класирането. Стига сме ви дишали пушилката. Ние сме селяни, селяни, но вече не се издържа. А иначе имам друга идея за вашето име на латиница: Ticha. Кво, не е лошо.
Как да изписват Черно Море на английски
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Как да изписват Черно Море на английски
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- LuDa_ChErNoMoRkA
- Контакти:
Най-правилно е да се пише Cherno more защото все едно да се казваш...незнам примерно Камелия и в европа да ти викат Николета ;]
LuDa_ChErNoMoRkA написа:Най-правилно е да се пише Cherno more защото все едно да се казваш...незнам примерно Камелия и в европа да ти викат Николета ;]

- LuDa_ChErNoMoRkA
- Контакти:
ludiq1913 написа:LuDa_ChErNoMoRkA написа:Най-правилно е да се пише Cherno more защото все едно да се казваш...незнам примерно Камелия и в европа да ти викат Николета ;]
Намери какъв пример да дадеш с Камелия и чалгата
както и да е иначе като гледам си нова във форума, добре дошла тогава;)
това беше първото име за което се сетих просто давам пример ;] иначе мерси за гостоприемството

...Az...SъM..ViZaNtiiKa...KrAvTa...Mi...E...ZeLeNa...LoShItE...
mOmChEtA...vLiZaT...mAcHkAt...Na...TeRnA...
mOmChEtA...vLiZaT...mAcHkAt...Na...TeRnA...
LuDa_ChErNoMoRkA написа:Най-правилно е да се пише Cherno more защото все едно да се казваш...незнам примерно Камелия и в европа да ти викат Николета ;]
Може да викнеш и още някоя приятелка, да ни радвате с компетентните си мнения

Иначе си абсолютно право... ако се казваш Камелия, а в Европа ти викат Николета... това би било ужасно наистина