Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Enravota
Контакти:

Re: Треньорският пост в Левски Сф

Мнениеот Enravota » 03 апр 2012 22:42

Не въздигайте толкова високо Мъри Стоилов, да не претъпим пак "изненадващо" разочарование. Какво постигна той след като напусна Левски?
Първото което е важно Гонзо да напусне. Пък дори друг треньор да се сложи различен от Стоилов, едва ли ще сме по-зле...

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: 05.04 или 24.04

Мнениеот deepblue1963 » 03 апр 2012 22:48

THE G.A.M.E написа:
Stanislav_Ivanov написа:Искам да видя в гонг:

Извънредно: Георги Иванов напусна Левски !

Всички искаме ... :lol:
Но аз ще се радвам и на новината, че Мъри Стоилов поема тима, като са му дали пълен картбланш. ;)

Дефинирай "Що е то "пълен картбланш" и има ли почва той у нас"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 03 апр 2012 22:48

Enravota написа:Не въздигайте толкова високо Мъри Стоилов, да не претъпим пак "изненадващо" разочарование. Какво постигна той след като напусна Левски?
Първото което е важно Гонзо да напусне. Пък дори друг треньор да се сложи различен от Стоилов, едва ли ще сме по-зле...

Първо, трябва да има независимост на треньорския пост, нещо, което откакто Гонзи е ръководител, не се случва. Второ, както писах по- рано, много шефове в Левски си мерят п........ вече! Но все пак ако Мъри дойде, няма да му е никак лесно с всички лигльовци...
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 апр 2012 22:56

deepblue1963 написа:Дефинирай "Що е то "пълен картбланш" и има ли почва той у нас"?

Ами почва определено няма.
Но веднъж вече, ние го пробвахме ... Макар и на половина.
Кой, ако не Левски да го пробва втори път ? ;)

Време е някой от хората по-върха да се усетят, че със смените на треньори ( като казвам треньори, имам точно това напредвид, не "Гонзо" :lol: ) ... През 4-5 месеца, няма как да се случват нещата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 03 апр 2012 23:05

Който и да дойде пак започваме от начало. В Левски няма никакво надграждане.
Мъри преди години успя с футболисти, които ги бяхме отписали. На нас нов треньор не ни трябва, а нов мениджмънт. Трябва да се мисли в перспектива. В ерата Мъри ревяхме, че не купуват нови футболисти, сега като непрекъснато купуваме и какво. Едно голямо нищо. Откакто махнаха Костов, аз му станах още по- голям фен. Просто му трябва време и той щеше да покаже нещо. А в момента го критикува ГОНЗО, че не бил развил идеите си на терена. Та Гонзо ли разкри неговите?

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 03 апр 2012 23:09

сини богове написа:Който и да дойде пак започваме от начало. В Левски няма никакво надграждане.
Мъри преди години успя с футболисти, които ги бяхме отписали. На нас нов треньор не ни трябва, а нов мениджмънт. Трябва да се мисли в перспектива. В ерата Мъри ревяхме, че не купуват нови футболисти, сега като непрекъснато купуваме и какво. Едно голямо нищо. Откакто махнаха Костов, аз му станах още по- голям фен. Просто му трябва време и той щеше да покаже нещо. А в момента го критикува ГОНЗО, че не бил развил идеите си на терена. Та Гонзо ли разкри неговите?

Напълно съм съгласен. И употребяваш думата мениджмънт, има ли такъв в Левски сега? :shock:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 03 апр 2012 23:14

venger написа:
сини богове написа:Който и да дойде пак започваме от начало. В Левски няма никакво надграждане.

Напълно съм съгласен. И употребяваш думата мениджмънт, има ли такъв в Левски сега? :shock:

Не, мениджмънт НЯМА. След нелепото освобождаване на Костов, кой нормален треньор ще дойде при нас да развие идеите си? Никой, най - много някой като Коце лаптопа, дето обиколи половината отбори на А група.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 03 апр 2012 23:19

Enravota написа:Не въздигайте толкова високо Мъри Стоилов, да не претъпим пак "изненадващо" разочарование. Какво постигна той след като напусна Левски?

И аз съм на същото мнение ама кой ли ни слуша нас Мъри та Мъри :( :(

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 апр 2012 23:22

AN71 написа:

Т.Русев им е промил мозъците...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 апр 2012 23:26

deepblue1963 написа:
AN71 написа:

Т.Русев им е промил мозъците...

Вижте, аз не съм фен на Мъри точно сега. Но само алтернатива отвън може да е по-добра. Да видим какво ще решат-после да комнтираме. Но с Гонзо сме обречени, разберете го!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”