Не въздигайте толкова високо Мъри Стоилов, да не претъпим пак "изненадващо" разочарование. Какво постигна той след като напусна Левски?
Първото което е важно Гонзо да напусне. Пък дори друг треньор да се сложи различен от Стоилов, едва ли ще сме по-зле...
Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- deepblue1963
Re: 05.04 или 24.04
THE G.A.M.E написа:Stanislav_Ivanov написа:Искам да видя в гонг:
Извънредно: Георги Иванов напусна Левски !
Всички искаме ...![]()
Но аз ще се радвам и на новината, че Мъри Стоилов поема тима, като са му дали пълен картбланш.
Дефинирай "Що е то "пълен картбланш" и има ли почва той у нас"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Re: Треньорският пост в Левски Сф
Enravota написа:Не въздигайте толкова високо Мъри Стоилов, да не претъпим пак "изненадващо" разочарование. Какво постигна той след като напусна Левски?
Първото което е важно Гонзо да напусне. Пък дори друг треньор да се сложи различен от Стоилов, едва ли ще сме по-зле...
Първо, трябва да има независимост на треньорския пост, нещо, което откакто Гонзи е ръководител, не се случва. Второ, както писах по- рано, много шефове в Левски си мерят п........ вече! Но все пак ако Мъри дойде, няма да му е никак лесно с всички лигльовци...
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
-
deepblue1963 написа:Дефинирай "Що е то "пълен картбланш" и има ли почва той у нас"?
Ами почва определено няма.
Но веднъж вече, ние го пробвахме ... Макар и на половина.
Кой, ако не Левски да го пробва втори път ?

Време е някой от хората по-върха да се усетят, че със смените на треньори ( като казвам треньори, имам точно това напредвид, не "Гонзо"

-
- Контакти:
Който и да дойде пак започваме от начало. В Левски няма никакво надграждане.
Мъри преди години успя с футболисти, които ги бяхме отписали. На нас нов треньор не ни трябва, а нов мениджмънт. Трябва да се мисли в перспектива. В ерата Мъри ревяхме, че не купуват нови футболисти, сега като непрекъснато купуваме и какво. Едно голямо нищо. Откакто махнаха Костов, аз му станах още по- голям фен. Просто му трябва време и той щеше да покаже нещо. А в момента го критикува ГОНЗО, че не бил развил идеите си на терена. Та Гонзо ли разкри неговите?
Мъри преди години успя с футболисти, които ги бяхме отписали. На нас нов треньор не ни трябва, а нов мениджмънт. Трябва да се мисли в перспектива. В ерата Мъри ревяхме, че не купуват нови футболисти, сега като непрекъснато купуваме и какво. Едно голямо нищо. Откакто махнаха Костов, аз му станах още по- голям фен. Просто му трябва време и той щеше да покаже нещо. А в момента го критикува ГОНЗО, че не бил развил идеите си на терена. Та Гонзо ли разкри неговите?
сини богове написа:Който и да дойде пак започваме от начало. В Левски няма никакво надграждане.
Напълно съм съгласен. И употребяваш думата мениджмънт, има ли такъв в Левски сега?

"Бела жига, това сега си ти!
-
- Контакти:
venger написа:сини богове написа:Който и да дойде пак започваме от начало. В Левски няма никакво надграждане.
Напълно съм съгласен. И употребяваш думата мениджмънт, има ли такъв в Левски сега?
Не, мениджмънт НЯМА. След нелепото освобождаване на Костов, кой нормален треньор ще дойде при нас да развие идеите си? Никой, най - много някой като Коце лаптопа, дето обиколи половината отбори на А група.
Enravota написа:Не въздигайте толкова високо Мъри Стоилов, да не претъпим пак "изненадващо" разочарование. Какво постигна той след като напусна Левски?
И аз съм на същото мнение ама кой ли ни слуша нас Мъри та Мъри

- deepblue1963
AN71 написа:Enravota написа:Не въздигайте толкова високо Мъри Стоилов, да не претъпим пак "изненадващо" разочарование. Какво постигна той след като напусна Левски?
И аз съм на същото мнение ама кой ли ни слуша нас Мъри та Мъри![]()
Т.Русев им е промил мозъците...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Синьо сърце
- Контакти:
deepblue1963 написа:AN71 написа:Enravota написа:Не въздигайте толкова високо Мъри Стоилов, да не претъпим пак "изненадващо" разочарование. Какво постигна той след като напусна Левски?
И аз съм на същото мнение ама кой ли ни слуша нас Мъри та Мъри![]()
Т.Русев им е промил мозъците...
Вижте, аз не съм фен на Мъри точно сега. Но само алтернатива отвън може да е по-добра. Да видим какво ще решат-после да комнтираме. Но с Гонзо сме обречени, разберете го!