Belus написа:Повтарям си въпроса: Колко мача наказание отнесе Райс М'Боли за червения си картон? За късопаметните - сбиване, Литекс - Цска.
Покажи ми видеото къде удря някой и ще ти отговоря!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Belus написа:Повтарям си въпроса: Колко мача наказание отнесе Райс М'Боли за червения си картон? За късопаметните - сбиване, Литекс - Цска.
percival написа:Belus написа:Повтарям си въпроса: Колко мача наказание отнесе Райс М'Боли за червения си картон? За късопаметните - сбиване, Литекс - Цска.
Belus написа:percival написа:Belus написа:Повтарям си въпроса: Колко мача наказание отнесе Райс М'Боли за червения си картон? За късопаметните - сбиване, Литекс - Цска.
http://vbox7.com/play:3c6e588f90
captain_drifuss написа:БФС пак се показа като майка за едни и мащеха за други! може ли някой да ми обясни как Присо получи два мача за червения си картон срещу Локо (да оставим на страна другите 5, които са си чиста лудост), а Йовов и Голубович днес получават по 1 само за техния кютек!?! къде е логиката?! БФС са сини подлоги, там е!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=263099
Belus написа:Ако е за играч на ЦСКА е нормално 1 мач, но ако е играч на Левски - не е. Така ли?
И да, направи ми впечатление нещо друго - Присо, Даксон и Трифонов са учили актьорско майсторство при един и същ преподавател.
nordland22 написа:МАМИЧКАТА ВИ МРЪСНА ГОВЕЖДА,НЯМАЛО ПОДКРЕПА.АМИ ТОВА ГО ДОКАЗВА.
percival написа:Belus написа:Ако е за играч на ЦСКА е нормално 1 мач, но ако е играч на Левски - не е. Така ли?
И да, направи ми впечатление нещо друго - Присо, Даксон и Трифонов са учили актьорско майсторство при един и същ преподавател.
Ти му говориш ,то си пее .
Ми няма удар е колега,има дърпане (тоест непристойно) поведение .Наказанието е за един мач.
Не знам кой къде се е учил ,но определено имаше посягане от страна и "докосване" от страна на Том.
Що не коментираш това кое съм писал за 10-тата секунда ?
ПП:Най-вероятно някой добронамерен модератор е сменил името на темата.Което пак си леко грешно де,що за Старокин си е напълно нормално наказанието да е 1 мач.
Темата беше озаглавена "Йовов и Старокин със смешни наказания "
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта