Владимир Гаджев наказан за два мача

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: смешни наказания за Йовов и Старокин

Мнениеот percival » 03 апр 2012 22:16

Belus написа:Повтарям си въпроса: Колко мача наказание отнесе Райс М'Боли за червения си картон? За късопаметните - сбиване, Литекс - Цска.

Покажи ми видеото къде удря някой и ще ти отговоря!
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Владимир Гаджев наказан за два мача

Мнениеот Синьо сърце » 03 апр 2012 22:26

На тоя боклук 10 мача!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 03 апр 2012 22:36

percival написа:
Belus написа:Повтарям си въпроса: Колко мача наказание отнесе Райс М'Боли за червения си картон? За късопаметните - сбиване, Литекс - Цска.

http://vbox7.com/play:3c6e588f90
Изображение

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 03 апр 2012 22:41

Belus написа:
percival написа:

http://vbox7.com/play:3c6e588f90

Ти на това удар ли му викаш ? Да ти покажа едно друго видео къде има истински удари ?
И случайно не ти ли прави впечатление нещо друго на това видео ? Мога да ти дам жокер ,около 10 -та секунда !

Иначе Да!Напълно нормално наказание от 1 мач за непристойно поведение за Мболи,не си спомням в детайли, но си мисля че наказанието на Том беше също един мач !А тук си има "Опит за удар в главата на противник" като минималното наказание е 2 мача.

ПП:За подобни неща наказаха Присо за 7 мача , 2 заради червеният картон заради "опит за удар в главата на противник" ,сам прецени дали има такъв ! И за "тежко" провинение към длъжностно лице с последствия ,което явно е видял само делегата който го нямаше в тунела.А тук имаме откровено блъскане на съдията в гръб ,което се вижда от цяла България ,но наказание каквото и да е липсва ,както и картона за извършителя който имаше вече един жълт !
Благодаря,че ми напомни това "независимо" и "непринудено" решение на ДК към БФС.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 03 апр 2012 22:54

Ако е за играч на ЦСКА е нормално 1 мач, но ако е играч на Левски - не е. Така ли?
И да, направи ми впечатление нещо друго - Присо, Даксон и Трифонов са учили актьорско майсторство при един и същ преподавател. :P
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 апр 2012 23:02

captain_drifuss написа:БФС пак се показа като майка за едни и мащеха за други! може ли някой да ми обясни как Присо получи два мача за червения си картон срещу Локо (да оставим на страна другите 5, които са си чиста лудост), а Йовов и Голубович днес получават по 1 само за техния кютек!?! къде е логиката?! БФС са сини подлоги, там е!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=263099

А темата се казва ТАКА:
Владимир Гаджев наказан за два мача
защото...?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ARKANBG
Контакти:

Мнениеот ARKANBG » 03 апр 2012 23:04

ТАЗИ ДОЛНОПРОБНА СГАН НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ХОДИ ПО ЗЕМЯТА : Дисциплинарна комисия- Юрий Кучев - председател, Пламен Георгиев, Петър Величков, Никола Попмиланов, Минко Брайков, Валери Апостолов, Георги Камишев

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 03 апр 2012 23:05

Belus написа:Ако е за играч на ЦСКА е нормално 1 мач, но ако е играч на Левски - не е. Така ли?
И да, направи ми впечатление нещо друго - Присо, Даксон и Трифонов са учили актьорско майсторство при един и същ преподавател. :P

Ти му говориш ,то си пее .
Ми няма удар е колега,има дърпане (тоест непристойно) поведение .Наказанието е за един мач.
Не знам кой къде се е учил ,но определено имаше посягане от страна и "докосване" от страна на Том.
Що не коментираш това кое съм писал за 10-тата секунда ?

ПП:Най-вероятно някой добронамерен модератор е сменил името на темата.Което пак си беше леко грешно де,що за Старокин си е напълно нормално наказанието да е 1 мач.
Темата беше озаглавена "Йовов и Старокин със смешни наказания "

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 03 апр 2012 23:14

nordland22 написа:МАМИЧКАТА ВИ МРЪСНА ГОВЕЖДА,НЯМАЛО ПОДКРЕПА.АМИ ТОВА ГО ДОКАЗВА.

Това което си написал доказва че няма никой в главата ти , само чорба е останало.

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 03 апр 2012 23:15

percival написа:
Belus написа:Ако е за играч на ЦСКА е нормално 1 мач, но ако е играч на Левски - не е. Така ли?

Ти му говориш ,то си пее .
Ми няма удар е колега,има дърпане (тоест непристойно) поведение .Наказанието е за един мач.
Не знам кой къде се е учил ,но определено имаше посягане от страна и "докосване" от страна на Том.
Що не коментираш това кое съм писал за 10-тата секунда ?

ПП:Най-вероятно някой добронамерен модератор е сменил името на темата.Което пак си леко грешно де,що за Старокин си е напълно нормално наказанието да е 1 мач.
Темата беше озаглавена "Йовов и Старокин със смешни наказания "

Ей, ти казваш за удар! 1 мач е нормалното наказание. За дръпване на ръкава на съдията, Дембеле беше наказан с 2 мача. Как искаш да коментирам? Ама тогава оревахте света, а срещу Литекс - тишина. Друго - вземи и прочети дисциплинарния правилник, вместо да си измисляш термини(както на теб ти отърва)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”