Вижте поръчката синтезирана през много ръце и леки корекции в размерите на фланелките. Първо да уточним: Спортната материя на Томи с размер XL не отговаря на памучния му еквивалент, т.е - седи по-прибрана, като модел. Та поръчахме следното:
........................................................ ФЛАНЕЛКИ...............................................................................
....Вариант 1 ........................... Вариант 2 .............................................. Детски вариант 2...........
..Тошко ( Тото52).....XXL......1 бр.........................Нейчо..............XXL.......... 1бр................Нейчова щерка -...........135 см..................
..Божо.....................М..... 1 бр.........................Христо ( Гонг).... XXL..........1бр................ Нейчов племенник-....... 138 см.................
..Павел..................XXL......1 бр.........................Тошко ( Бургас)..XXL...........1бр........ ........Мирова щерка-............148 см................
..Вадо (Калпазанчо).....L......1 бр......................... Данчо..............XXL..........1бр..........................................................................
..Петьо ( картаго).....XXL......1 бр......................... Миро..............XXXL..........1бр.........................................................................
..Девиан..................XL......1 бр.........................Любчо................ L ..........1бр........................................................................
Петьо ( петкан)...........L......1 бр............................................................................................................................................
................... Тотал:....7..................................................Тотал:..6......................................... Тотал:..3..........
................................................................................................................................................................Общо:..16 броя
.....................................................................ШАЛОВЕ.....................................
Петкан................... 14..бр..................................................................................................................................................
Нейчо..................... 3..бр..................................................................................................................................................
Тошко (тото51).......... 1..бр..................................................................................................................................................
Сашко..................... 1..бр..................................................................................................................................................
Ицо Гонг Бс...............1..бр..................................................................................................................................................
Тошко ( Бургас)..........1..бр..................................................................................................................................................
Любчо..................... 1..бр.................................................................................................................................................
Данчо..................... 1..бр..................................................................................................................................................
Девиан.................... 1..бр.................................................................................................................................................
................Тотал:..24..бр...........................................................................................................................................
Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Пффф,минавам на диета! Като гледам кой си е поръчал моя размер....,а и с уточненето в началото.
Що са не обадихте да кажете??
П.П.Нейчо,щерка ти да не се появява пред мойта с тЪЗ фланелка.

П.П.Нейчо,щерка ти да не се появява пред мойта с тЪЗ фланелка.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Ъъъъъъ,а дали по-нататък ще има друга поръчка,че две деца имам?? 

[center]
[/center]

Така. Дойде време за парите. Петьо Петкан плати капарото. Когато си вземем фланелките трябва да сме събрали и паричките.
Вижте ценоразписа от Тошко и си направете сметката...Ако ли не - аз ще ви я направя.

Вижте ценоразписа от Тошко и си направете сметката...Ако ли не - аз ще ви я направя.

Бахти,супер несериозни сме!! За кво ги имаме тез телефони като не си звъним?? Още днес можех да дам пари.Дайте да се уговорим нещо. Кога ще са готови??
[center]
[/center]

Става ли да дам парите в събота на форумния мач ? 

[center]
[/center]

Абе, днес ми се обади адаша, притеснява ме тоя размер, ма каквото такова, или ще отслабваме, или ще разменяме! И май по телефона му казах 2-ия вариант, Нейчо?
kartago написа:Абе, днес ми се обади адаша, притеснява ме тоя размер, ма каквото такова, или ще отслабваме, или ще разменяме! И май по телефона му казах 2-ия вариант, Нейчо?
Не. Първия му каза.
kartago написа:Абе, днес ми се обади адаша, притеснява ме тоя размер, ма каквото такова, или ще отслабваме, или ще разменяме! И май по телефона му казах 2-ия вариант, Нейчо?
Да, втория вариант беше. Така си записа и Нейчо, но тук нещо е объркал. Иначе в поръчката при Васко (сина на Томата) е записано правилно

[center]
[/center]

ntodorov написа:kartago написа:Абе, днес ми се обади адаша, притеснява ме тоя размер, ма каквото такова, или ще отслабваме, или ще разменяме! И май по телефона му казах 2-ия вариант, Нейчо?
Не. Първия му каза.
Ок, няма значение! Каквото такова, но втория му казах!