JuveNews: Искат Бербатов в Ювентус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: JuveNews:Бербатов отива в Юве

Мнениеот modor » 03 апр 2012 18:47

storm написа:Аз в подобен трансфер виждам удоволствие от това да виждам през 5 мин по сайтовете, какво става в Юве.. Юве ще стане най популярния отбор ще има много новини за него, а и много вероятно да купят Калчото, като естествено Юве ще е отбора който ще му предават мачове най много.. :mrgreen:

Екстра 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 апр 2012 18:49

da12 написа:
отборът на Пловдив написа:Извинявам се за офтопика.
Някой може ли да ми даде линк към сайт където мога да видя статистика от мачовете на Ювентус през сезона - публика, резултати и др.
И още един въпрос. Някой знае ли дали това е рекорд за Юве от толкова мачове без загуба за първенството и какъв е рекорда за без загуба по принцип в Италия.

Благодаря!

Мога да ти кажа, че Вардар Скопие, Дебрецен и Шериф Тираспол са другите отбори в Европа без загубен мач от началото на сезона, но пък те един първенства македонско, унгарско и молдовско :lol:. Иначе май ще е рекорд ако завършим сезона без загуба, мисля че го четох някъде.

А тва е сайта за подробна статистика има всичко в него.

http://www.transfermarkt.de/de/juventus ... n_506.html

Арсенал и те са завършвали сезон без нито една загуба 8-) Но ако е за клубен рекорд съм съгласен.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 03 апр 2012 18:53

DON Del Piero написа:
durex написа:
Има, при наличието на Куалярела,Дел Пиеро,Матри,Бориело,Вучинич ще си стои на скамейката пак! На него му трябва отбор в който да го ценят и който може да му осигури титулярно място!

Ей вземи се стегни,че ми приличаш на спукан кондом!!! На Алекс,това ще е последна година(за съжаление ),бориело си отива (голям кеф)А берба ще е много голям удар.И Като дойде ще ви дупчи мрежите.И по добре не говори като не разбираш...ама и аз пък ,какво обяснявам на фен на отбор.Който следващите 20 години няма да са шампиони освен ако не им дадат служебно някоя титла,ей така да неги забрават в европа.

Надявам се Бербатов да дойде при нас.Има какво да даде на отбора и то в голямо количество

Ами какво да ти кажа, на нас ни ги дават служебно,защото вие по нечестен път ставате шампиони,както и сега ви бутат! Така че не си мъчи акъла ние колко години няма да станем шампиони,в най-скоро време ще разбереш.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 апр 2012 18:56

Ако не го ударите пак на отборни пристрастия,няма да е :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
DON Del Piero
Контакти:

Мнениеот DON Del Piero » 03 апр 2012 19:02

durex написа:
DON Del Piero написа:
durex написа:
Има, при наличието на Куалярела,Дел Пиеро,Матри,Бориело,Вучинич ще си стои на скамейката пак! На него му трябва отбор в който да го ценят и който може да му осигури титулярно място!

Ей вземи се стегни,че ми приличаш на спукан кондом!!! На Алекс,това ще е последна година(за съжаление ),бориело си отива (голям кеф)А берба ще е много голям удар.И Като дойде ще ви дупчи мрежите.И по добре не говори като не разбираш...ама и аз пък ,какво обяснявам на фен на отбор.Който следващите 20 години няма да са шампиони освен ако не им дадат служебно някоя титла,ей така да неги забрават в европа.

Надявам се Бербатов да дойде при нас.Има какво да даде на отбора и то в голямо количество

Ами какво да ти кажа, на нас ни ги дават служебно,защото вие по нечестен път ставате шампиони,както и сега ви бутат! Така че не си мъчи акъла ние колко години няма да станем шампиони,в най-скоро време ще разбереш.

Вие гледайте другата година да не изпаднете...че тогава няма с какво да се хвалите.А за интер шампион...2039 година.тогава ми пиши може да сте взели една титла с игра а не подаръци.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 03 апр 2012 19:05

Ти ли ми говориш за игра и най вече за подаръци? :lol: :lol: :lol: :lol: Ако знаеш италианската федерация колко титли ви подари на времето,сигурно още щяхте да сте с 1 звезда на екипите! И другия път направо в Серия Ц1 да ви пратят!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 апр 2012 19:11

durex написа:Ти ли ми говориш за игра и най вече за подаръци? :lol: :lol: :lol: :lol: Ако знаеш италианската федерация колко титли ви подари на времето,сигурно още щяхте да сте с 1 звезда на екипите! И другия път направо в Серия Ц1 да ви пратят!

Ти пък от къде знаеш колко титли са ни подарили а ? Да не би Морати да ти е казал ?.. :mrgreen:
То сигурно и 10-те мижави победи които имате в Торино са плод на задкулисни игри.. :)
Ако първенството беше от Ювентус, 18 Интера и един Милан щяхме да сме първи с 15 точки преднина.. :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 апр 2012 19:12

maldin1 написа:
durex написа:Абе баш дербита ще си гледаме във вашата група,защото няма да сте поставени и задължително ще се падне някой силен отбор във вашата група ;)
Те най-вероятно ще са в 3-та, ако не и в 4-та урна и при една група с Реал М и Сити като нищо пак да отпаднат през есента. :mrgreen: :mrgreen:

Нервак .. от федерацията казаха, че гол на Робиньо няма.. :mrgreen: И вземи малко си бутни подписа на фотошопа, че нещо много съмнителен.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 03 апр 2012 19:17

аз съм симпатизант на Милан ама ще се радвам да отиде в Юве дано да е несменяем титуляр аз си мисля че въпреки годините си може да играе още едни 4-5 сезона знаем че стила му е мързелив и на 35 ще си е все така както и на 30 :)

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 03 апр 2012 19:17

Много ще се радвам ако Бербо дойде в Юве !
Но според мен това е спекулация.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ювентус”