TRIBUNAL написа:А,неустойките на всички прекратени договори кой ще ги плати ?!?
Кой е казал че ще им прекратяват договорите на половината свършват на лято другата половина за водоноски да ги ползват и така
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TRIBUNAL написа:А,неустойките на всички прекратени договори кой ще ги плати ?!?
Anyway написа:TRIBUNAL написа:А,неустойките на всички прекратени договори кой ще ги плати ?!?
Кой е казал че ще им прекратяват договорите на половината свършват на лято другата половина за водоноски да ги ползват и така
sangio написа:не мога да разбера, защо ще се чака до четвъртък ...![]()
![]()
дори и Борат да е тук, най вероятно ще махнат Гонзо ( дай боже ) ... при това положение, к'во има да се чака четвъртъка ...
Артилериста написа:Хора,казах го и за Стоичков,казвам ги и за Георги Иванов-Гонзо.Тези хора биха дали мило и драго за ЦСКА и Левски.
Сега конкретно за Гонзо.Според мен именно такива хора са нужни,не само на Левски,но и на всички други клубове.Гонзо е силен ръководител,а и не лош треньор,въпреки,че всички го плюете.Виновникът ви е Батков,а Гонзо се мъчи със зъби и нокти да ве отърве от 5-тото място.Не малка е вината и на играчите,но според мен основният виновник се казва Тодор Батков
Theos написа:Бих бил доволен ,ако в четвъртък ГИ напусне клуба, 5-6 футболисти изхвърлени, и Батков обяви официално отеглянето си от Левски!
Артилериста написа:Хора,казах го и за Стоичков,казвам ги и за Георги Иванов-Гонзо.Тези хора биха дали мило и драго за ЦСКА и Левски.
Сега конкретно за Гонзо.Според мен именно такива хора са нужни,не само на Левски,но и на всички други клубове.Гонзо е силен ръководител,а и не лош треньор,въпреки,че всички го плюете.Виновникът ви е Батков,а Гонзо се мъчи със зъби и нокти да ве отърве от 5-тото място.Не малка е вината и на играчите,но според мен основният виновник се казва Тодор Батков
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 24 госта