Ето затова тези мачове трябва да се играят в провинцията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Re: Ето затова тези мачове трябва да се играят в провинцията

Мнениеот paskaleevich » 12 авг 2009 21:41

За Вас всички са слаби ! И Черна гора са слаби ,и Кипър са слаби , и Ейре са слаби... И Италия са слаби..
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

L.S.F.C.
Контакти:

Мнениеот L.S.F.C. » 12 авг 2009 21:42

Като слушам коментара на тия кауни по канал 1, все едно съм бавноразвиващ. Как може това нещо да се нарече коментатор?! По-скоро се разказват приказки за лека нощ в едно лежерно темпо, да ги ...
Томе, Ники, Вальо - що не се качите пак в ефир?!!!
Защо допускате тези манафи да се бъзикат с нас по телевизията?

България над всички!

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 12 авг 2009 21:43

Не само в Бургас ами в абсолютно всяка точка на БГ стадиона щеше да е почти пълен.В Стара Загора,Ловеч,Сливен,Варна,Пловдив,Русе,Благоевград и къде ли още не.София не става за такива работи,дори за официални мачове.Там са комплексари който си гледат Левски и ЦСКА.
Дори сега Верпаковски се очуди на посещението.Заради разни измислени Дучета обираме срама и излагаме България пред цяла Европа.
Вчера на младежите имаше 100 души.А в Пловдив преди време играха с/у Уелс пред 20000.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 авг 2009 21:44

L.S.F.C. написа:Като слушам коментара на тия кауни по канал 1, все едно съм бавноразвиващ. Как може това нещо да се нарече коментатор?! По-скоро се разказват приказки за лека нощ в едно лежерно темпо, да ги ...
Томе, Ники, Вальо - що не се качите пак в ефир?!!!
Защо допускате тези манафи да се бъзикат с нас по телевизията?

България над всички!

:) :) :) :)
питаш ли ме мен, нямам радио и трябва да слушам тази олигофрения по бнт с руския и преди това с химна!!!! :twisted: бедна ти е фантазията, а пък имам и р.д. отгре навсичко :)

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 12 авг 2009 21:49

Между другото според вас манекените щяха ли да се навият да играят извън София, че те след мача повечето бързат за летището как си го представяте да играят в Стара Загора например.И айде моля без коментари квото каже шефа на съюза и треньора това ще е , тия нашите звезди ако иската ще играят ако не искат няма доказали са го.

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 12 авг 2009 21:50

Не бързат към летището а към Син сити и БИАД.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 авг 2009 21:51

гледайте Холандия-Англия ;)

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 12 авг 2009 21:54

stg333 написа:Между другото според вас манекените щяха ли да се навият да играят извън София, че те след мача повечето бързат за летището как си го представяте да играят в Стара Загора например.И айде моля без коментари квото каже шефа на съюза и треньора това ще е , тия нашите звезди ако иската ще играят ако не искат няма доказали са го.

Айде стига глупости бе,ще играят там където им кажат.Ти да не мислиш,че няма да искат да играят пред пълен стадион в Ст.Загора а ще предпочетат това софииско гробище.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 12 авг 2009 21:58

HanPagan написа:Домовчийски е трагичен.Това неговото ако са удари , аэ съм космическа совалка.нищо чудно , че в Херта е дълбока резерва.Двамата с Рангелов изобщо да ние ги викат.Тия двамата са най- яловите нападатели , които съм виждал. :shock:

Какво казваш за Рангелов ? ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Национален отбор”