От вчера има подобна анкета в ultrasloko сайта. Там 96,55% от хората сме на едно мнение. Интересно пишещите тук (не само локомотивци) какво смятат по въпроса
За Вас Аврионов е:
а) Радетел на червено-черния клуб!
б) Гробокопач на над 20 вида спорт!
в) Кой е той?!
Анкета - За Вас Аврионов е:
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Анкета - За Вас Аврионов е:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Re: Анкета - За Вас Аврионов е:
тарикат
Щом този въпрос е свързан с Локо (Сф) , най-вероятният отговор е :
а) Радетел на червено-черния клуб! или б)
но честно казано , ако ме срещнеш на улицата и ме попиташ същият въпрос (без да споменяваш имена на отбори) , бих отговорил с в)
а) Радетел на червено-черния клуб! или б)

но честно казано , ако ме срещнеш на улицата и ме попиташ същият въпрос (без да споменяваш имена на отбори) , бих отговорил с в)
отговор г)
авронов е за трепане и плитко заравяне
авронов е за трепане и плитко заравяне
Този не беше ли някакъв треньор по джудо и самбо преди години ?
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Ако не бях прочел преди врем статия в тази секция кой е той сигурно щях да кажа В.
-
- Контакти:
TOВА Е ГРОБОКОПАЧЪТ НА СПОРТА В ЛОКОМОТИВ .
ГИГОВ Е ГРОБОКОПАЧ НА ФУТБОЛНИЯ КЛУБ .
ГИГОВ Е ГРОБОКОПАЧ НА ФУТБОЛНИЯ КЛУБ .
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
За нас Аврионов е ,чичкото съсипал спорта в Локомотив София, (футбола единствено е отделно),
отдал целия стадион на знахарки,баячки,гледачи на охлюви и на търговци на търнокопи наедро,
Локомотив СОфия няма в момента един представителен спорт,нито Волейбол (бюджета да имаш такъв отбор струва 3 силни вечери в Биад),нито Баскетбол- а там имаме традиции с ,които се гордее,всеки запознат фен на спорта знае.Подържа санитарния минимум за да е там на това място и да му продължи бизнеса.
За всички вас,граждани на България,които не сте фенове на Локомотив София, той е един анонимник неизвестен и като такъв ще си умре,
незапомнен с нищо, герой на тъмния преход.
отдал целия стадион на знахарки,баячки,гледачи на охлюви и на търговци на търнокопи наедро,
Локомотив СОфия няма в момента един представителен спорт,нито Волейбол (бюджета да имаш такъв отбор струва 3 силни вечери в Биад),нито Баскетбол- а там имаме традиции с ,които се гордее,всеки запознат фен на спорта знае.Подържа санитарния минимум за да е там на това място и да му продължи бизнеса.
За всички вас,граждани на България,които не сте фенове на Локомотив София, той е един анонимник неизвестен и като такъв ще си умре,
незапомнен с нищо, герой на тъмния преход.
Локомотив за нас е всичко!!!
На пук на всичко обаче много от детските отбори играят добре и бият.
Ще се запомни с това,че затри спорта в Локомотив