Вашите прогнози за крайното класиране на шампионата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Вашите прогнози за крайното класиране на шампионата

Мнениеот POPCORN » 03 апр 2012 12:38

venger написа:
POPCORN написа:
venger написа:Иска ми се Черноморец да е шампион тази година, никой друг не заслужава!

е и на мене ми се иска да карам ферари ама не карам.Говориш пълни глупости!Лудогрец имат една загуба от първите 4 отбора и това е от Литекс...те не заслужават ли?Биха ви вчера биха ви и есента с нас съдията им попречи можеше и да бият?Още повече това не е до заслужаване..има си статистика и точки и тн...

Изразяването на твоето мнение не означава, че моето са пълни глупости, разумиш?

и защо ти се иска Черноморец да е шампион?Я ми обясни?Фен си на Черноморец, от Бургас ли си, заради Херо?Вместо да ти се иска Левски да е шампион, ти се иска Черноморец.Аз пък никой друг не искам да става шампион освен ЦСКА :) :lol: :lol: Черноморец имат мачове с Левски, Литекс, Лудогрец?Ония ден загубиха точки от Славия...Как ги виждаш да станат шампиони?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 апр 2012 12:39

1 Лудогорец
2 ЦСКА
3 Литекс
4 Левски
5 Черноморец
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 апр 2012 12:43

POPCORN написа:хаха е кой го каза..с оглед на вашата играа незнам как може да слагате Левски и в тройката.

Ако Левски с играта си не е за тройката, то вие с вашата сте за 10-то - 13-то място ... ;)
Неможе Видима да ви е равностойна, а Берое да ви надиграва в София, как не се усещате, незнам.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 03 апр 2012 12:44

Лудогорец играят най-добър футбол: 1.Лудогорец 2.Литекс 3.Черноморец 4. ???

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 апр 2012 12:45

1.Лудогорец / ЦСКА
3.Левски
4.Литекс
5.Черноморец
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 апр 2012 12:46

modor написа:1 Лудогорец
2 ЦСКА
3 Литекс
4 Левски
5 Черноморец

За първите три места съм съгласен,но не съм сигурен дали ще са в тоя ред.Лудогорец явно излизат от дупката,в която бяха попаднали,но имат къде да губят точки.Ние сме пълна енигма.Явно всичко ще се реши на мачовете Лудогорец-Литекс и ЦСКА-Черно море.Успееме ли да вземем мачовете си с моряците и Славия и да не загубим от Литекс,останалите ще са протоколни!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 апр 2012 12:46

THE G.A.M.E написа:
POPCORN написа:хаха е кой го каза..с оглед на вашата играа незнам как може да слагате Левски и в тройката.

Ако Левски с играта си не е за тройката, то вие с вашата сте за 10-то - 13-то място ... ;)
Неможе Видима да ви е равностойна, а Берое да ви надиграва в София, как не се усещате, незнам.

що да не може?И за каква равностойна игра ми говориш, като Видима не пипнаха топката.Ако владене на топката 70% на 30% е равностойна игра значи незнам кое е неравностойна?Още повече за 50-ти път говоря, че ЦСКА има сумати проблеми , всички ги знаем така че няма нужда да ги изброявам.Играе с младежи, има контузени, има допингирани, има наказани.Единственият отбор който за тия 4-5 мача за 20 дена игра с един и същ състав!ЦСКА в момента прави повече от който и да е очаквал, да не говорим вие как ни отписахте, още пъривят кръг с Черноморец.Така,че въобще не ми пука кой ни е равностоен и кой не, важното е накрая да бием и да вземем три точки.А вие като сте много равностойни на Литекс, лудогрец и миньор какво направихте а?За твое сведение видима имаха 1 удар във вратата на ЦСКА.Ако това е равностоен мач незнам!
Последна промяна от POPCORN на 03 апр 2012 12:48, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 03 апр 2012 12:47

и защо ти се иска Черноморец да е шампион?Я ми обясни?Фен си на Черноморец, от Бургас ли си, заради Херо?Вместо да ти се иска Левски да е шампион, ти се иска Черноморец.Аз пък никой друг не искам да става шампион освен ЦСКА :) :lol: :lol: Черноморец имат мачове с Левски, Литекс, Лудогрец?Ония ден загубиха точки от Славия...Как ги виждаш да станат шампиони?[/quote]
Нито един от тези отбори които си изредил не можа да победи "Черноморец" през есента . Големия коз на акулите в сравнение с другите конкуренти е , че имат най-силния треньор , голямата слебост е , че нямат лоби в БФС и "ясни" мачове.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 апр 2012 12:50

Нито един от тези отбори които си изредил не можа да победи "Черноморец" през есента . Големия коз на акулите в сравнение с другите конкуренти е , че имат най-силния треньор , голямата слебост е , че нямат лоби в БФС и "ясни" мачове.

абе айде стига с това лоби бе, лоби та лоби..ще кажеш, че всеки мач ви режат главите..от кои мачове си недоволен?Дай да ги обсъдиме?Това,че есента сте ги били, незначи че пак ще ги биете.Ситуацията в първенстото много се измени от есента!Щом загубихте точки от Славия, как мислиш,че мачовете срещу Литекс , Лудогорец и Левски няма как да ги изгубите?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

joro bad

Мнениеот joro bad » 03 апр 2012 12:52

Незнам кой здраво мислещ Левскар иска отбора ни да играе в ЕКТ с оглед на показаното този сезон! Ако все пак се класираме, ще има поредното Дежавю, което вече се случва за 4-5 години. :idea: Купуване на скъпи анонимци или привличането на свободни футболисти, но с високи заплати и след поредното отпадане от еди кои си отбор, ще се нанижат поредните загуби в милото ни първенство от кой ли не, защото тука тези ,,звезди" нямат мотивация да играят, а и кой е пък този отбор Левски и някакви си там озлобени фенове срещу тях. По-добре нулева година и ВЕДНАГА да започе налагането на юношите ни и млади Български футболисти, още от следващия мач! :idea:

Върни се в “Футбол - България”