Левски - Лудогорец - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TB1957

Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|

Мнениеот TB1957 » 03 апр 2012 10:32

deepblue1963 написа:Абе,да ти кажа,само Калво,Рамос,Жуниор и Мюлдер се опитваха да направят нещо на терена.Дали винаги им се получаваше-друг въпрос...
А най-огорчен от загубата беше Пл.Илиев!

Единствено вратарчето поздрави публиката след мача, другите се изнизаха като мишоци, паднал си -паднал си!дето вика чичо Венци - като нямат камбанки в гащичките какво да очакваме от тях ?! Батков и Гонзо в Левски ама лимит от 5к заплата и който не се раздава вън от Левски, само така ще се оправим, не ни трябват Сираков и кауня
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 апр 2012 10:34

Синьо сърце написа:Това е вече катастрофа... Загубихме два мача, които спокойно можехме да вземем с мъничко хъс, но той ни липсва. Без треньор резултатите са логични и очаквани. На Гонзо това му е капацитета, с Костов нямаше да загубим. Както и да е-доиграваме шампионата.

Една корекция.И с Костов щяхме да ги загубим,защото бойкотът щеше да продължи,докато не си тръгне...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 03 апр 2012 10:37

Яд ме е наистина само за Пламен Илиев, защото се виждаше как гори в играта и всичко преживява толкова тежко...като един истински ЛЕВСКАР!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
nicke
Контакти:

Мнениеот nicke » 03 апр 2012 11:08

Не е виновен само гонзо.....но от 3 години от както той е ту треньор,спортен директор,треньор и спортен директор аз добро нещо не съм видел!Единствено,когато беше Ясен Петров начело,ние играехме футбол,ама найстина футбол,като другите отбори.Имаше тактика,мисъл на терена......а гозно говори само за характер,пресиране по терена,ама то футбола не е само това Бате гонзи,ама той нали е завършил само до 8-клас,как да знае:)Като застана начело на отбора преди началото на сезона каза че Левски,ако не стане шампион отй си тръгва,ама сега кво става.....седи си там и само се оправдава,абе играхме добре,но не можем да си вкараме положенията,нямаме късмет,а цел стадион реве ОСТАВКА.....ако е мъж на какъвто се прави трябва да напусне!!!Много нагло се държи,а това ме дразни......ама много.За играчите!Пламен Илиев,ако беше полеви играч щеше да изоре терена!Милиев,трагичен от всекъде страхлив,неподаващ,ненаучен,абе много зле.Диамутен има неква класа,ама и той бавен като Милиев, взима високите топки,но и рпи него се вижда че некак си има несигорност и греши елементарни топки,но може още да не се е аклиматизирал напълно и затова да е така?!Дъстли може много повече,но с такива играчи покарй тебе,толкоз!Старокин много го набеждават,ама не е баш така споре мене.Играе с много желание и вчера,ако не беше спрял Иван Стоянов рзултата ставаше 0-2 и срама беше още по-голем.....за мен реегира правилно момчето.Гриин игра добре и като опорен халф,игра още по добре и отзад.Ако беше излезнал той централен защитник,може би нямаше да ни вкарат гола и не се знаеше,какво ще стане с мача.Лудогорец играеха на контра,а той е много по бърз и повратлив от Милиев.......и това е грешка на гонзи!Гаджев много го псуват всички,но за мен той може би е един от хората в тоя отбор на които му пука,какво става в тоя отбор.......за мен тоя пич има синьо сърце и го боли много за Левски.Добър играч!Бижутера,кво да кажеме за него все ще е малко:)Вчеа игра горе долу добре,ама предните мачове беше под всекаква критика и си мисля,че е време да му дават няква роля в клуба и да окачва бутоните на пирона!Тасевски има един пас и това е......не се сещам кога за последно направи някой добър мач.Лятото да си ходи!Калво уж най-добър на подготовката незнам кво,ама требва да разбере,че футбола е отборна игра и требва да подава.Само,когато е един на един може да излъже човек,друго нема кво да напрай!Рамос добър футболист,но незнам дали някой е обърнал внимание,че всеки пас му е или назад или настрани.Той е крило и требва да центрира,да създава положения,да влиза навътре с топката.Жуниор се раздава момчето,тича опитва се,но вчера се видя че няма ляв крак и неможе да центрира и според мен,ако не е играе централен нападател требва да играе или ляво крило или зад нападателя.Дани Младенов отдавна требваше да не е в Левски,ама има кой да го търпи.Вчера трябваше вместо него да се поеви Мони Райков,ама имаме си трньор той решава.Първия полусезон много се залагаше на него,а сега го нема никакъв.Няма последователност от трньорите.Иван Цветков все си мисля,че му е най-удобно да играе зад нападателя!Има спиране,хубав пас,поглед върху играта може да вкарва от втора пзоиция......пренепрегват и то незаслужено!Всички играчи трябва да разберат,какво е Левски за хората.....иначе нема да стане без да потат фланелките и да се раздават до край зa oтбора.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 03 апр 2012 12:13

nicke написа:Не е виновен само гонзо.....но от 3 години от както той е ту треньор,спортен директор,треньор и спортен директор аз добро нещо не съм видел!Единствено,когато беше Ясен Петров начело,ние играехме футбол,ама найстина футбол,като другите отбори.Имаше тактика,мисъл на терена......а гозно говори само за характер,пресиране по терена,ама то футбола не е само това Бате гонзи,ама той нали е завършил само до 8-клас,как да знае:)Като застана начело на отбора преди началото на сезона каза че Левски,ако не стане шампион отй си тръгва,ама сега кво става.....седи си там и само се оправдава,абе играхме добре,но не можем да си вкараме положенията,нямаме късмет,а цел стадион реве ОСТАВКА.....ако е мъж на какъвто се прави трябва да напусне!!!Много нагло се държи,а това ме дразни......ама много.За играчите!Пламен Илиев,ако беше полеви играч щеше да изоре терена!Милиев,трагичен от всекъде страхлив,неподаващ,ненаучен,абе много зле.Диамутен има неква класа,ама и той бавен като Милиев, взима високите топки,но и рпи него се вижда че некак си има несигорност и греши елементарни топки,но може още да не се е аклиматизирал напълно и затова да е така?!Дъстли може много повече,но с такива играчи покарй тебе,толкоз!Старокин много го набеждават,ама не е баш така споре мене.Играе с много желание и вчера,ако не беше спрял Иван Стоянов рзултата ставаше 0-2 и срама беше още по-голем.....за мен реегира правилно момчето.Гриин игра добре и като опорен халф,игра още по добре и отзад.Ако беше излезнал той централен защитник,може би нямаше да ни вкарат гола и не се знаеше,какво ще стане с мача.Лудогорец играеха на контра,а той е много по бърз и повратлив от Милиев.......и това е грешка на гонзи!Гаджев много го псуват всички,но за мен той може би е един от хората в тоя отбор на които му пука,какво става в тоя отбор.......за мен тоя пич има синьо сърце и го боли много за Левски.Добър играч!Бижутера,кво да кажеме за него все ще е малко:)Вчеа игра горе долу добре,ама предните мачове беше под всекаква критика и си мисля,че е време да му дават няква роля в клуба и да окачва бутоните на пирона!Тасевски има един пас и това е......не се сещам кога за последно направи някой добър мач.Лятото да си ходи!Калво уж най-добър на подготовката незнам кво,ама требва да разбере,че футбола е отборна игра и требва да подава.Само,когато е един на един може да излъже човек,друго нема кво да напрай!Рамос добър футболист,но незнам дали някой е обърнал внимание,че всеки пас му е или назад или настрани.Той е крило и требва да центрира,да създава положения,да влиза навътре с топката.Жуниор се раздава момчето,тича опитва се,но вчера се видя че няма ляв крак и неможе да центрира и според мен,ако не е играе централен нападател требва да играе или ляво крило или зад нападателя.Дани Младенов отдавна требваше да не е в Левски,ама има кой да го търпи.Вчера трябваше вместо него да се поеви Мони Райков,ама имаме си трньор той решава.Първия полусезон много се залагаше на него,а сега го нема никакъв.Няма последователност от трньорите.Иван Цветков все си мисля,че му е най-удобно да играе зад нападателя!Има спиране,хубав пас,поглед върху играта може да вкарва от втора пзоиция......пренепрегват и то незаслужено!Всички играчи трябва да разберат,какво е Левски за хората.....иначе нема да стане без да потат фланелките и да се раздават до край зa oтбора.

Не е виновен само Гонзо.....Да,ама най-много той. За Гаджев не си прав, след първия му сезон е едно голямо НИЩО. Иначе за другото съм сагласен.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 03 апр 2012 12:17

Вчера първото полувреме най много ситуации и игра с топката Калво...след почивката с недоумение установих ,че Калво е излязъл...какъв уникален треньосрски ход...остави инертния Жуниньо...които си заслужаваше червен картон между другото!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 03 апр 2012 12:21

TB1957 написа:
boi4eto68 написа:Гонзи, брат хайде напусни Левски, че вече ме е срам да ходя по улиците и разни допингирани да ми се подиграват!
Предполагам и други левскари са в моето положение.

Няма да напусне, той е нашия гладиатор и символ на успех и си натиска парцалите да вдигне Левски на крака и да бъдем отново хегемон в България.

Ако кажеш точно как Гонзо да направи всичко това, цена няма имаш. Защото той уж това прави три години, но резултата е пълен провал.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 03 апр 2012 13:16

И каква стана тя, от "Ще се борим за титлата" до "Има шанс да изпуснем евротурнирите". Язък за Директивата, Левски да е шампион.

Само не ми е ясно, щом според Гонзо и Тонев, сега не е момента да се пускат юноши, защото имало напражение, то кога ще дойде този момент, защото Левски се води гранд и напражението ВИНАГИ го има? Май ще чакаме да станат на по 25-26 години и да са вечните надежди (като хМариян), ако не са се махнали преди това (примери много). Така че Гонзо и Тонев да не философстват, а да ги пуснат СЕГА. Първо - феновете го искат; второ - никой няма да им се сърди ако не се справят добре, трето - нали тиквите в ръководството искат мотивация, е дребосъците определено имат по-голяма мотивация от батковците си!

Гонзо уж нямаше да поставя личните неща (в случая приятелите) над Левски, но явно и за това нещо излъга. Да оставиш Цветков на пейката, за сметка на Йовов (който осра мача с Литекс и който вече е дори по нулата, като играч)... Да извадиш Калво, който имаше най-много изтрели през първото полувреме? Гонзо ако милееше за клуба, щеше да се е махнал преди доста време.

За вчерашния мач, най-много ме е яд за Пламен Илиев.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 апр 2012 13:38

На мнение съм, че е по- добре да се пускат юноши отколкото тия, дето нито им се бяга, нито им се играе за отбора. Не знам защо Райков вече не се пуска или пък Димов ?! Защо, защо!??!? Те ще се раздадът само, за да се докажат, а тези като Йовов, Тасевски, Гаджев са ни толкова ясни на всички, че нямам думи!!
Гаджев: "Още малко ще ме потърпят и ще си тръгна" :shock: .. БЕЗДАРНИЦИ !!!
Излизат на терена, кълчат си гъзовете с извинение, публиката ги подкрепя от началото до самия край и накрая всички привърженици какво получаваме ?! - Еми нямаме късмет .. а бе еййй това е Левски не е някой средняшки отбор, на който май вече взе да прилича ..
Преди отбори като Шалке и Удинезе бяха нищо за нас, а сега като ги чуеш ехеееее...

СТЕГНЕТЕ СЕ БЕ !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 03 апр 2012 15:23

Защо няма оставки още?Има ли мъже в ръководството ни или всички са онова дето се римува с гугутка?Кои ''футболисти'' ще бъдат пратени да тренират с юношите?
СПУКАНОГЪРНЕ

Върни се в “Архив”