Левски - Лудогорец - 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|
Загубихме от отбор, чийто играчи имаха ясна идея какво да правят на терена и как да играят. Нашите момчета разиграваха топката около централния кръг, успяваха да я изнесат малко по-близо до нак.поле на гостите било то по крилата, или през центъра и... дотам. Оттам-нататък атаките приключваха понякога с удари (които обаче бяха или прекалено слаби, или прекалено неточни), понякога с несполучливи двойни пасове, или просто с неточни центрирания. Създаваше се някакво напрежение за защитата на Лудогорец, в края на мача упражнихме и някакъв стихиен натиск и Голубович трябваше да спасява положението. Но като цяло си бяхме доста зле, даже гостите можеха да решат мача още до почивката. Определено Лудогорец е по-добрият от двата отбора и изобщо най-добрият отбор в цялата А група, и неслучайно играчите им бяха изпратени с аплодисменти от сините фенове.
mistreated написа:Аз пак да попитам, ама Левски ще бие ли някога отбор от тройката???
Недей да остроумничиш, защото имат мач с вас и Черноморец и като ви туптнат друга песен ще запееш
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Гонзи, брат хайде напусни Левски, че вече ме е срам да ходя по улиците и разни допингирани да ми се подиграват!
Предполагам и други левскари са в моето положение.
boi4eto68 написа:Гонзи, брат хайде напусни Левски, че вече ме е срам да ходя по улиците и разни допингирани да ми се подиграват!
Няма да напусне, той е нашия гладиатор и символ на успех и си натиска парцалите да вдигне Левски на крака и да бъдем отново хегемон в България.

- mistreated
- Контакти:
BadBoy написа:mistreated написа:Аз пак да попитам, ама Левски ще бие ли някога отбор от тройката???
Недей да остроумничиш, защото имат мач с вас и Черноморец и като ви туптнат друга песен ще запееш
Като или АКО??? Щот аз това "като" го слушам цяла година!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
С удоволствие чета коментарите на milen.hristov. Очаквам подробен такъв за отминалия мач, персонална оценка за играчите в сини фланелки (не пиша играчите на Левски, защото това не са футболисти на този велик български отбор, това е сбирщина лапачи които изкарват много пари без капка труд), за преднамерения жълт картон ( с ясното съзнание, че е девети )на наблюдателя с щипка на носа, на безсилието на Милиев, които в 59-тата минута едва се придвижи до резервната скамейка където се плокна като чувал с картофи, за свободните атоми Калво, Рамос и Жуниньо и безцелното им лутане по терена, за скъпоплатените ни защитници, които бяха подминавани като флагчета, за Дарко, на чиято физиономия беше изписано нежеланието му за игра и на края за онази особа от култов пловдивски квартал с диплом за завършен осми клас и титла от Габровския ТУ които с гениалните си тактически решения и итересна транферна политика успя да ни извади от участие в ЛЕ.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- deepblue1963
wilge написа:С удоволствие чета коментарите на milen.hristov. Очаквам подробен такъв за отминалия мач, персонална оценка за играчите в сини фланелки (не пиша играчите на Левски, защото това не са футболисти на този велик български отбор, това е сбирщина лапачи които изкарват много пари без капка труд), за преднамерения жълт картон ( с ясното съзнание, че е девети )на наблюдателя с щипка на носа, на безсилието на Милиев, които в 59-тата минута едва се придвижи до резервната скамейка където се плокна като чувал с картофи, за свободните атоми Калво, Рамос и Жуниньо и безцелното им лутане по терена, за скъпоплатените ни защитници, които бяха подминавани като флагчета, за Дарко, на чиято физиономия беше изписано нежеланието му за игра и на края за онази особа от култов пловдивски квартал с диплом за завършен осми клас и титла от Габровския ТУ които с гениалните си тактически решения и итересна транферна политика успя да ни извади от участие в ЛЕ.
Абе,да ти кажа,само Калво,Рамос,Жуниор и Мюлдер се опитваха да направят нещо на терена.Дали винаги им се получаваше-друг въпрос...
А най-огорчен от загубата беше Пл.Илиев!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
L_Messi написа:Загубихме от отбор, чийто играчи имаха ясна идея какво да правят на терена и как да играят. Нашите момчета разиграваха топката около централния кръг, успяваха да я изнесат малко по-близо до нак.поле на гостите било то по крилата, или през центъра и... дотам. Оттам-нататък атаките приключваха понякога с удари (които обаче бяха или прекалено слаби, или прекалено неточни), понякога с несполучливи двойни пасове, или просто с неточни центрирания. Създаваше се някакво напрежение за защитата на Лудогорец, в края на мача упражнихме и някакъв стихиен натиск и Голубович трябваше да спасява положението. Но като цяло си бяхме доста зле, даже гостите можеха да решат мача още до почивката. Определено Лудогорец е по-добрият от двата отбора и изобщо най-добрият отбор в цялата А група, и неслучайно играчите им бяха изпратени с аплодисменти от сините фенове.
Удивително обективен.Не гледам мачове на ФК''Левски''освен с преките им конкуренти,просто принцип.Но отдавна не бях гледал толкова спокоен отбор,като ''Лудогорец'' с/у Вас.Всички се поддават на паника а тия не трепнаха бе

ivaka написа:Това не моят Левски!
Това е шайка от жалки лиги, които се влачат по терена и не знаят какво правят там!
Отвратен съм!
Ходех често на мачовете на Левски, пропуснах последните три, но ги гледах - защо ли?
Доста, край, баста, следващите без мен, докато не заиграят футбол!
Плащам, за да гледам футбол от любимия клуб, НЕ ОТ ПРОТИВНИКА!
ДА ГИ МАХАТ ВСИЧКИ, ПО-ДОБРЕ ЮНОШИТЕ КОЛКОТО МОГАТ ОТКОЛКОТО ТИЯ МУХИ БЕЗ ГЛАВИ!
ОСТАВАМ ЛЕВСКАР, ЗАЩОТО СЪМ ТАКЪВ ЗАВИНАГИ, НО ТИЯ ЛИГЛЬОВЦИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛЕДАМ, ДОКАТО НЕ ПОЧНАТ ДА ИГРАЯТ ФУТБОЛ!
БЕЗДУШНИ ЛИГИ!
+1111111............ Така или иначе пропуснахме всичко. По зле от това неможе да бъде, така че: ИСКАМ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА ДА ИГРАЯТ И СЕ НАЛАГАТ ВЪЗМОЖНО ПОВЕЧЕ ОТ ЮНОШИТЕ НА ЛЕВСКИ. Тях и с 10 гола да падаме, ще ходя да ги подкрепям и гледам. Веднага да се махат тези хрантутници и бездушници от играчите и ръководсвото. Не искам в края на сезона пак да ми обявяват, че ще правим гръмки селекций и да се взимат анонимници и скъпи бездарници и да преживявам поредното,,Дежавю"! Едни от най-добрите футболисти от школата ни, невероятни Левскари и футболисти, сега са и най-добрите играчи само ,че в другите водещи отбори в ,,А" група. Примери мога да ви дам десетки. Защо и докога ще се получава това???????????? Аз за мен си имам отговор и то лично даден от някои от тях!!!!

- Синьо сърце
- Контакти:
Това е вече катастрофа... Загубихме два мача, които спокойно можехме да вземем с мъничко хъс, но той ни липсва. Без треньор резултатите са логични и очаквани. На Гонзо това му е капацитета, с Костов нямаше да загубим. Както и да е-доиграваме шампионата.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!