Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас
Аз казах на Тошко че искам една тениска L и един шал , и ако може да ми кажете на кой и кога трябва да ги платя ! 

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
Ся пичове,чакам някой да звънне да видим ко прайм с парите. Иначе поръчката ми остава същата. 

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Предлагам утре (т.е. днес) към 11:00ч. да пием по кафе на Младежкия дом и който иска нещо, да донесе пари. След кафето ще отидем с Тошко да дадем поръчката. Ако не го направим утре, фирмата няма да смогнат да ги произведат до неделя, когато е и мача с Морето.
[center]
[/center]

petkan написа:Предлагам утре (т.е. днес) към 11:00ч. да пием по кафе на Младежкия дом и който иска нещо, да донесе пари. След кафето ще отидем с Тошко да дадем поръчката. Ако не го направим утре, фирмата няма да смогнат да ги произведат до неделя, когато е и мача с Морето.
Има ли надежда да са готови до неделя ? Ако ли да. Да ги помолим да направят поне тези, които ще обличаме за мача, а ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:petkan написа:Предлагам утре (т.е. днес) към 11:00ч. да пием по кафе на Младежкия дом и който иска нещо, да донесе пари. След кафето ще отидем с Тошко да дадем поръчката. Ако не го направим утре, фирмата няма да смогнат да ги произведат до неделя, когато е и мача с Морето.
Има ли надежда да са готови до неделя ? Ако ли да. Да ги помолим да направят поне тези, които ще обличаме за мача, а ?
Да, готови ще са, но ако ги поръчаме днес и внесем капаро. Току що стана 11:00ч., но никой не потвърди за кафето

[center]
[/center]

petkan написа:ntodorov написа:petkan написа:Предлагам утре (т.е. днес) към 11:00ч. да пием по кафе на Младежкия дом и който иска нещо, да донесе пари. След кафето ще отидем с Тошко да дадем поръчката. Ако не го направим утре, фирмата няма да смогнат да ги произведат до неделя, когато е и мача с Морето.
Да, готови ще са, но ако ги поръчаме днес и внесем капаро. Току що стана 11:00ч., но никой не потвърди за кафето
Ми дайте да се организираме!!
[center]
[/center]

Аз не съм в Бургас момчета, за това не съм се обадил. На работа съм и към 6 ще се прибера. Ако ви трябва бройка, мога да я сметна пак.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Аз не съм в Бургас момчета, за това не съм се обадил. На работа съм и към 6 ще се прибера. Ако ви трябва бройка, мога да я сметна пак.
Сметни я и я публикувай тук, или ми я прати на ЛС. Аз ще гледам да отида до Томи днес и да придвижа поръчката. Някой няма ли да ми направи компания?
[center]
[/center]

Bourgas написа:19 шала
Вариант 1
XL1
XXL 1
Вариант 2
L 1
XXL 4
Момиченце 132 см. - 1 бр.
Момченце 138 см. - 1 бр.
В тази бройка не съм сложил Миро и всички, които казаха като Владо, а не са ми писали или потвърдили, защото не съм сигурен кой има възможност и кой не. Ако има други, които искат, да пишат.
Това е, Девиан е в чужбина и ще ги дадем на техните. Уточнението от долу важи все още. Също така в тгази бройка не влизат тези, които са казали, че искат, но на някой друг. Защото аз съм получил толкова поръчки и това беше целта, да не се дублират с другите. Ако някой не ми е писал, а иска, нека да пише тук по-скоро, че ще се поръчват явно днес.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

След малко отиваме с Нейчо и калпазанина да поръчваме. Ако някой иска нещо - да звъни. Знаете ни телефоните.
[center]
[/center]