k.dimitrov написа:Относно Паланков, явно Херо вижда нещо в него, което ние не забелязваме, иначе няма причина да го предпочита за титуляр пред останалите халфове.
Пред кои останали Ники? Ми те другите са Мечо и Тинката...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
k.dimitrov написа:Относно Паланков, явно Херо вижда нещо в него, което ние не забелязваме, иначе няма причина да го предпочита за титуляр пред останалите халфове.
petkan написа:Ха добра вечер!
Яд ме е като куче.... С тоз осакатен състав, че на всичко отгоре и с 10 души второто полувреме, надиграхме Славия. Не че сме били с класи нагоре, но поне имахме положения.... А те НЯМАХА! Дори с човек повече! Дори с Паланков в състава...
На някой може и да му е смешно, но аз вярвах, че можем да се преборим за първото място. Сега май всичко свърши вечеДано успеем поне в тройката да влезем
petkan написа:k.dimitrov написа:Относно Паланков, явно Херо вижда нещо в него, което ние не забелязваме, иначе няма причина да го предпочита за титуляр пред останалите халфове.
Пред кои останали Ники? Ми те другите са Мечо и Тинката...
petkan написа:Прекалено голяма е вече разликата ДанчоОсвен, ако не вземем всички оставащи осем мача.... Не го вярваш, нали?
За първи път няма да се съглася с теб за някои неща..
1.Факта,че Черноморец е 3-ти и е с шансове за титла(дори и само теоритични) не ни дава право да мрънкаме предвид финансовото състояние на отбора. Представяш ли си да си имаме банка за спонсор и да сме 5-ти??
2.Кой да пусне Херо вместо Паланков?? Ясно е,че не става,ама аре кажете кой става за този пост в този мач??
3.Защо не коментирате,че Шаешу беше класи над белите футболисти. Той е способен сам да реши мач,макар,че и при него имаше брак.
4.Пропуска на Балджийски-побеснях!!! Но Балджийски по-голям футболист ли е от тоз русия от Челси(забрайх му името) дет на празна врата не може да вкара. На всеки се случва и на някой от вас на Акациите може да се случи.
За мен важното в този мач беше,че отбора показа настроение макар и едно полувреме.Показа,че може да играе като гост и без основни футболисти.Можеше да спечели,но можеше и да загуби. Дори да бяхме загубили,не можем да се сърдим.Не и при състоянието на отбора. Можем само да сме благодарни. А ако даде Господ да се класираме за Европа-аз напълно подкрепям!!!
petkan написа:Прекалено голяма е вече разликата ДанчоОсвен, ако не вземем всички оставащи осем мача.... Не го вярваш, нали?
petkan написа:Колко тежка е контузията на Асис? За другия мач на линия ли ще е? И кога е успял да се контузи мамка му![]()
![]()
ntodorov написа:За първи път няма да се съглася с теб за някои неща..
1.Факта,че Черноморец е 3-ти и е с шансове за титла(дори и само теоритични) не ни дава право да мрънкаме предвид финансовото състояние на отбора. Представяш ли си да си имаме банка за спонсор и да сме 5-ти??
2.Кой да пусне Херо вместо Паланков?? Ясно е,че не става,ама аре кажете кой става за този пост в този мач??
3.Защо не коментирате,че Шаешу беше класи над белите футболисти. Той е способен сам да реши мач,макар,че и при него имаше брак.
4.Пропуска на Балджийски-побеснях!!! Но Балджийски по-голям футболист ли е от тоз русия от Челси(забрайх му името) дет на празна врата не може да вкара. На всеки се случва и на някой от вас на Акациите може да се случи.
За мен важното в този мач беше,че отбора показа настроение макар и едно полувреме.Показа,че може да играе като гост и без основни футболисти.Можеше да спечели,но можеше и да загуби. Дори да бяхме загубили,не можем да се сърдим.Не и при състоянието на отбора. Можем само да сме благодарни. А ако даде Господ да се класираме за Европа-аз напълно подкрепям!!!
Значи викаш да се радваме на точката ?![]()
По първа точка: Щот имаме шансове - за това мрънкаме. Га да мрънкаме, когато нямаме ли ? Га имахме пари никой не мрънкаше. Дисциплината се проявява във време на криза и недоимък.
По втора точка: Балджийски, Кишишев.
По трета точка: Коментираме само излишните.
По четвърта точка: На никой от нас играещите на Акациите не може да се случи. Ето - резултата е красноречив - 13:6...Не трябва да чакаме Господ да ни класира за Юръпа, ако сами не се класираме.
Това, което горе написах хич не е мрънкане. Не обичам това "изкуство". Просто бях градивно критичен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта