Левски - Лудогорец - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|

Мнениеот Pichichi » 02 апр 2012 23:05

bossar написа:
Pichichi написа:
Спор няма играят най-хубавият футбол....ама на Литекс остана само с ЦСКА да играят в 29 кръг........

Литекс са гости на Черноморец,Лудогорец и ЦСКА и домакини на Локо Пд !!!
Лудогорец има най-добре програма дотолкова че са домакини на Литекс,Черноморец и ЦСКА.

прав си ...пропуснал съм но.......Стоичков ще ликува.......вервай ми......

От ЦСКА съм ама и аз така мисля !!!
Като играчи а и като игра до момента Лудогорец най-много заслужават ама Литекс имат
най-здраво лоби в БФС и си взимат мачовете засега. !!!

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 02 апр 2012 23:06

sslevski написа:
Gateca написа:Гаджев е един от малкото футболисти в Левски, в чийто гърди тупти синьо сърце!
Едва ли той е най-големият виновник за положението на Левски в момента.

Не бе остави ги другите.Ти нищо не знаеш.Гоним Гаджев и ставаме Реал Мадрид.
Аз също съм на мнение,че той е единствения футболист в Левски,който милее за този отбор.Жалко,че другите не го разбират.

Той е един обикновен позьор.Единственото нещо,което го вълнува са ТВ камерите и интервютата след мача.Превърна се в телевизионната Марияна Векилска.Играта му е кръгла нула,а беше и в заверата за уволнението на Костов и завръщането на най-големия некадърник в историята на ''Левски'' - Гонзо.Ако милее за отбора още утре трябва да го напусне.

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 02 апр 2012 23:10

От ЦСКА съм ама и аз така мисля !!!
Като играчи а и като игра до момента Лудогорец най-много заслужават ама Литекс имат
най-здраво лоби в БФС и си взимат мачовете засега. !!![/quote]

.....има да избива още инвестираното по стадиона Гриша.......

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 02 апр 2012 23:14

ЦСКА ще умрат на терена в последните два мача, бъдете сигурни, ще си оставят краката на терена ако трябва, стига да сме шампиони.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 02 апр 2012 23:32

sslevski написа:
Бекъма написа:
bossar написа:Само Пламен Илиев.....всичко друго навън......това не е Левски......

Не е само Пламен.Има и други но просто някой трябва да поработи с тях.И този някой да си разбира от работата.И при Специалния нещата не се получават веднага след назначаването му а при нас грешките са толкова много че ако сега се започне да се работи правилно резултатите ще дойдат след две или три години.

Ми тогава защо изгониха Костов???
Той ли беше виновен,че печелихме с по 3 на 0.
Е сега е по добре за човечеца че избяга от бай ти Ганя.

Защото Гонзо си мисли нещата ще се получат само с едно надъхване за определени мачове.Научи ги да не се напъват и когато дойде Костов мързелите не пожелаха да разберат че трябва да тичат всеки мач цял мач.Днес Гонзо обра плодовете на това което пося.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 апр 2012 23:42

Спокойно можем да кажем сбогом на титлата. Спокойно можем да кажем че Лудогорец си изигра изключително правилно мача. Също така спокойно можем да отчетем третата поредна загуба - няма проблем, всички са спокойни. Гонзо си поема отговорността, Милиев казва че не заслужава да носи синята фланелка, спокойни са нещата, даже излиза че са нормални. Лошо. Много лошо. Положения няма, идея няма, хъс няма .. не знам и аз какво има. Не мога да повярвам колко хора имаше днес на стадиона, хора дошли от провинцията със самоорганизиран транспорт, по никое време в работни дни ... и какво видяха ..."Кънчо" :|
Не знам какви претенции имаме за титли, та ние не успяхме да вземем и точка в мач у дома с пряк конкурент, но за сметка на това успяхме да направим и Литекс пряк конкурент. Думи нямам просто, не си спомням 3 поредни загуби, плюс тази за купата, няма такъв срам...поне аз не си спомням :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 02 апр 2012 23:48

Мамка му... Пропуших пак...

Най-много ме дразни това, че 3 мача подред буквално ни бъзикат със среден пръст, без другите отбори да са кой знае колко по-добри от нас.

Аз също мисля, че надиграхме Лудогорец, но просто те имаха късмета да им влезне гола и...

А това, че нямаме "едно докосване" и бързина, се вижда и от самолет - тук вече наистина зависи от футболистите. Те не са с много класи над останалите от водещите отбори, а някои от тях са и по-зле. Явно с този бюджет това са максималните възможности - но подчертавам - при тоталната липса на късмет!

Насъбра се доста карък за Левски. Но, но - аз смятам, че в съвременния футбол почти всички сравнително равностойни отбори, от една черга, може да се излъжат един-друг. Левски е имал голям късмет преди, вкл. и в ЕКТ, просто сега, в това дередже, бива надлъган и наистина избъзикан, колкото и да не ни се иска да си го признаем...

Мисля, че основната причина е в сериозната криза, в която беше изпаднал (или още е) собственика на клуба! Ако почнем да сравняваме качествата на играчите с тези на футболистите от големия отбор 2005-2006, ще видим, че няма нищо общо! Дори и дедо Боре се движеше повече от който и да е от халфовата ни линия сега... Какво повече да кажем!?

При тази криза БаткOFF просто осигури някакви футболисти, такива, които би трябвало да свършат работа, без обаче да правят разлика... и които, явно, при липса на така желания късмет, всъщност се провалят... Жалко...

Аз не съм фен на Н.С., нито на Мъри, затова не апелирам за някакво тяхно завръщане. Просто Иво Тонев и Гонзо и т.н. трябва да осигурят нормален бюджет и да се опитат да сглобят отбор от маааалко по-движещи се футболисти, независимо с какъв произход и дори на каква възраст (справка: Райън Гигс). Тогава, всъщност, и късметът ще играе по-малка роля... Трябва някак си да превъзмогнем това, този карък, защото както се е заредило - вече 5-6 години.... все на зле отиват нещата (с малки изключения)...

И, колкото и да ми е трудно на мен самия - трябва всички да намалим нервите! Ето, сега Ман Ю вкараха в 81-та мин. Търпелив отбор, наистина! Не можем да очакваме от играчи под сериозно напрежение да всяват респект и да надиграват противника! Пренавиването води до... видяхме - тъпи фалове и червени картони!

Пожелавам на Левски малко по-бързи играчи, спокойствие, увереност и поне мъничко късмет за следващия сезон!...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 апр 2012 23:52

Вижте сега - някой трябваше да загуби този мач! Който и от двата отбора да го беше загубил, нямаше да е леко заради поредните загуби преди това. Но няма нужда да се правят трагедии.
Макар и фен на Лудогорец ще ви кажа, че и вашият отбор не игра лошо, особено след като Тасевски влезе в игра.
Основният проблем при вас според мен е в разнобоя в управлението заради което Костов не можа да остане начело на отбора поне до лятото. Вижте какво стана в Лудогорец - след 3 поредни загуби (две от които доста болезнени) собственикът декларира пълната си подкрепа за треньора и дългосрочните си намерения. Той каза, че дори и трите поредни загуби да станат 4 пак ще подкрепи треньора. И може би това даде увереност на Лудогорец в този мач и това се превърна в предимство.
[center]Изображение[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 апр 2012 23:55

CSKA ME написа:ЦСКА ще умрат на терена в последните два мача, бъдете сигурни, ще си оставят краката на терена ако трябва, стига да сме шампиони.

И дробовете да си изплюят, когато липсват нужните качества, понякога физическите усилия и желанието не помагат. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 апр 2012 00:27

tsonpen написа:Вижте сега - някой трябваше да загуби този мач! Който и от двата отбора да го беше загубил, нямаше да е леко заради поредните загуби преди това. Но няма нужда да се правят трагедии.
Макар и фен на Лудогорец ще ви кажа, че и вашият отбор не игра лошо, особено след като Тасевски влезе в игра.
Основният проблем при вас според мен е в разнобоя в управлението заради което Костов не можа да остане начело на отбора поне до лятото. Вижте какво стана в Лудогорец - след 3 поредни загуби (две от които доста болезнени) собственикът декларира пълната си подкрепа за треньора и дългосрочните си намерения. Той каза, че дори и трите поредни загуби да станат 4 пак ще подкрепи треньора. И може би това даде увереност на Лудогорец в този мач и това се превърна в предимство.

Виж, това е разликата между двата отбора: Лудогорец влезе в А група като някой си там отбор, но е факт че са новак. Няма как да се правят драми, та и най-смелите оптимисти не очакваха, че зелените ще водят в класирането толкова време. С други думи, никой няма да вдига пушек, понеже никой не очакваше такъв първи сезон в елита.
При нас обаче не е така. Не може Левски да има претенции за титла и да загуби 3 поредни мача, като забележи, 2 от тях са поредни домакински. Не е толкова просто за отбор като Левски. Съвсем не искам да те обиждам или да казвам лоши думи за зелените, но предполагам схващаш накъде бия. Все пак честита ви победа - изиграхте си правилно мача, перфектно подредени линии, спокойствие и правилни отигравания. Честито.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”