Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот south_division » 02 апр 2012 22:54

Sardukar написа:Идеята ЛЕВСКИ не зависи от представянето в мачовете! Рано или късно ЛЕВСКИ ще се вдигне! След смяната на Кокала лично аз спрях да търся някаква логика в решенията на ръководството! Кокала ни направи шампиони с подобни футболист, винаги е бил левскар и като добавим, че за повечето фенове е важно - винаги е мачкал червените приятелки! След като разкараха, тоя човек се примерих с мизерията и просто си подкрепям ИДЕЯТА ЛЕВСКИ!!!! Резултатите са плачевни, но не може да оправдаваш личната си позиция да не подкрепяш отбора с това, че имаш некадърно ръководство! То по-тази логика левскари от 15-20г са били такива 4-5! ДА ВЯРВАШ В ИДЕЯТА ЛЕВСКИ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАВИСИ ОТ ШИБАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ :idea: :!:

Това което го казваш, няма никъв смисъл братле. Днес видя колко хора имаше на стадиона, видя и до кога се подкрепяше отбора безрезервно. След това видя и недоволството на феновете и накрая чу името на човека който искат. Не смесвай нещата, това че ние протестираме и се чувстваме ограбени в случая не означава, че по някакъв начин не подкрепяме Левски или пък сме се отказали от Левски. По твойта логика трябва да сме коне с капаци.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 02 апр 2012 23:07

Говорих за мненията след този мач... но не съм аз човека, който да дава оценки на други хора! Казах си мнението и стига толкоз! САМО ЛЕВСКИ!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 02 апр 2012 23:16

Sardukar написа:Гнус ме е от повечето мнения тук! Съжалявам, че не можах да ида на мача, защото сега ЛЕВСКИ има нужда от подкрепа! Много от сегашните футболисти на ЛЕВСКИ нямат качества за целите на тима, но със сигурност има повече "фенове", които не заслужават да се наричат ЛЕВСКАРИ :!: Тук не се води дискусия, а просто се мрази! Мразя счетоводители на купи, които си мислят, че пикаят нафта и са открили топлата вода (да влезе в руслото на "дискусията") !

Малкия току що написа най -голямата глупост прав си подкрепя се любимия отбор до края ама когато виждаш на терена 11 МЪЖЕ които изоряват терена за да победят дали ще стане е божа работа а да гледаш 80 мин. някакви плужеци и гърбави бабички тогава питам те какво подкрепяш :o :o :o

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 03 апр 2012 00:30

Георги Иванов: Стоилов поставя ненормални условия, ако обичаш Левски, не го притискаш

Ми то по тая логика ако обичаш Левски не се подиграваш с него? :roll:
Играчите са пълна трагедия от тези,които днес започнаха май само Пламен Илиев има място на терена.Евала му правя на Милиев за думите единствен от всичките...
Милиев: Доста хора не заслужаваме да носим фланелката на Левски

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 03 апр 2012 08:02

Без драми моля, повече до края на шампионата няма къде да губим точки, спокойно можем да се намесим в борбата за титлата и при този пасив
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 апр 2012 10:42

Аз лично, дето бях готов да защитавам "Гонзо" преди 2 дни, сега съм бесен, че някак си е успял да затрие всичко постигнато от Костов за 1 седмица ...

А Костов направи...?
Най-добрият мач на Костов бе в Стара Загора, където треперих докрая. За какво си говорим?! За 6 месеца не може да не видиш труда на един треньор. Вервай ми. И резултатът не бе добър. Това обаче, което Ники не направи е да се оправдава. Ето това е мъжка постъпка! Евала! Помня Ратко как ги усукваше, или Г. Тодоров, който твърдеше, че футболистите били джуджета и дебелаци.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 апр 2012 10:47

metodito написа:
Аз лично, дето бях готов да защитавам "Гонзо" преди 2 дни, сега съм бесен, че някак си е успял да затрие всичко постигнато от Костов за 1 седмица ...

А Костов направи...?

1.Не пускаше Йовов и биехме!
2.Пускаше Цветков и биехме!
Друго искаш ли?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 апр 2012 10:53

За Йовов бъркаш.
Кого биехме, и как го правехме?
Диамутен кой го докара? Жуниньо?
Кой намери за ненужен Арш?
Отбор, воден от Кокала!!!! ни направи смешни, човек.Кокала!
P.s. Сега погледнах. Ми той Йовчо си е титуляр почти всеки мач при Костов. Вземайки предвид червеният му картон... А Грийн защо не бе пускан?
Последна промяна от metodito на 03 апр 2012 11:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 апр 2012 11:11

metodito написа:За Йовов бъркаш.
Кого биехме, и как го правехме?
Диамутен кой го докара? Жуниньо?
Кой намери за ненужен Арш?
Отбор, воден от Кокала!!!! ни направи смешни, човек.Кокала!

Славия-Левски 0-3
Преди да влезе Йовов(71 мин.) водим с 2-0
Левски-Ч.море 2-1
След излизането на Йовов(37 мин.) бием с 2-1
Монтана-Левски 0-3
След излизането на Йовов(54 мни.) вкарахме 3 гола
Ботев-Левски 0-2
Йовов изобщо не игра
Левски-Миньор 0-1
След влизането на Йовов(65 мин.) ни вкараха гол.Тук вече почна бойкотът.
Локо Пд-Левски 2-1
След влизането на Йовов(73 мин.) ни вкараха двата гола.
Фактите говорят...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 апр 2012 11:16

Ботев-Левски 0-2
Йовов изобщо не игра

Ми той бе с червен картон...
Добре, де, както и да е. И при Костов, и при Гонзо Ицо играе. Като в дефанзивен план просто издиша... Не, че в офанзивен план прави толкова много...
Последна промяна от metodito на 03 апр 2012 11:18, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”