Левски - Лудогорец - 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Обичам Левски
- Контакти:
Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|
Какво е казал Гонзо пред канал 3 ??
Обичам Левски написа:Едно немога да отрека за Гонзо,т.е беше прав за едно нещо,което Гонзо каза за Мъри:Ако обичаш Левски поемаш веднага,пример:Стойчо Младенов
С това ръководство ако Обичаш Левски няма да приемеш... напълно подкрепям Мъри! Това не е Левски, това е ФК Батков-Гонзо

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
-
- Контакти:
Тоя големият ви капитан след всяка загуба говори и реве като някоя п*тка. Как може такъв човек да се води лидер на отбора 

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Ако обичаш Левски, трябва да се съгласяваш с условията, които поставя клуба, не може да го притискаш в ситуацията, в която се намираше след напускането на Николай Костов.
Ето това не го разбирам как е възможно, когато Левски има нужда от човек, който да обедини отбора и да срита з***** на футболистите се поставят условия! Идваш и почваш да работиш в името на идеята Левски, а не заради Драган и Петкан! Сигурен съм, че ако Левски беше играл с юношите нямаш да загуби мача най-малкото защото те знаят какво е Левски за разликата от тези дето разходиха фланелката на тима на терена 96 минути!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]
Искате юноши?.... Нямааааааа
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Обичам Левски
- Контакти:
UltraBlue написа:Обичам Левски написа:Едно немога да отрека за Гонзо,т.е беше прав за едно нещо,което Гонзо каза за Мъри:Ако обичаш Левски поемаш веднага,пример:Стойчо Младенов
С това ръководство ако Обичаш Левски няма да приемеш... напълно подкрепям Мъри! Това не е Левски, това е ФК Батков-Гонзо
Не ме разбра правилно както и да е.Гонзо и Батков Вън !!!
инатът на батков и неворятната глупост и тъпотия, които управляват "Левски" трябва да си ходят веднага от клуба ни!!!
И само едно ще кажа - среден за онези,които за пореден път не дадоха на истинските фенове да извикат това,което искат. Това ни е най-големият проблем,хора. Гугутката и платените му фенове.
110 години любов!
-
- Контакти:
Най-ме е яд за за П.Илиев - ако не беше вратар сигурно щеше да изоре терена от тичане....
Милиев беше повече от трагичен.В началото тръгна добре,а сега е идеален за защитник на някой от изпадащите отбори.
Добре,че Йовов получи директен червен и няма да играе в следващите 2-3 мача(дано) + Старокин,току-виж пуснат някой от юнушите.
Гаджев беше силно афектиран и под сурдинка намекна,че има нещо гнило вътре в клуба,но какво....само той си знае....
Милиев беше повече от трагичен.В началото тръгна добре,а сега е идеален за защитник на някой от изпадащите отбори.
Добре,че Йовов получи директен червен и няма да играе в следващите 2-3 мача(дано) + Старокин,току-виж пуснат някой от юнушите.
Гаджев беше силно афектиран и под сурдинка намекна,че има нещо гнило вътре в клуба,но какво....само той си знае....
-
- Контакти:
Защо трябва да чакаме до 24 Април? Какво се случва в Левски?