Величие и страх
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Величие и страх
уфф супер отбора на Миньор е много страшен верно е ,всички в Левски са се попикали от страх или пък от смях, нали играхме на нелецинзирания ви стадион по настояване на патрона Гоце Пернишки, и кво стана. Съгласете че е леко дразнещо да ви накзват ама от следващия мач както и ще стане де, показва някаква тенденциозност. А и разбира се Левски са виновно че в село Симитли сте били куките. Изобщо явно в Перник се имате за гранд а не за обслужваш отбор на тоя и оня както е действителност.
[quote="124"]Вие наистина ли вярвате,че ни боли къде и с кого играем?И на нас,и на червените мислите ни са насочени към съвсем други мачове...
Приятелю,скоро мислите и на вас,и на червените, ще бъдат пренасочени обратно,към родното ни първенство,вЕрвай ми...Или забравихте как треперихте последните мачове в "А" група и чакахте резултатите от други мачове.
Приятелю,скоро мислите и на вас,и на червените, ще бъдат пренасочени обратно,към родното ни първенство,вЕрвай ми...Или забравихте как треперихте последните мачове в "А" група и чакахте резултатите от други мачове.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
-
- Контакти:
birabecks написа:124 написа:Вие наистина ли вярвате,че ни боли къде и с кого играем?И на нас,и на червените мислите ни са насочени към съвсем други мачове...
Левски поне до Коледа е в Европа,брат"чед!!!
Миналата година на полусрутеното стадионче ви играхме на връх празника на града... Какво ревете? Много ни дреме къде ще играем стига условията да са нормални. Но нормални за Европа, а не за селския ви манталитет
Enravota написа:Миналата година на полусрутеното стадионче ви играхме на връх празника на града... Какво ревете? Много ни дреме къде ще играем стига условията да са нормални. Но нормални за Европа, а не за селския ви манталитет
А помниш ли как победихте,евробоецо ?
OBI4AM LEVSKI написа:birabecks написа:124 написа:Вие наистина ли вярвате,че ни боли къде и с кого играем?И на нас,и на червените мислите ни са насочени към съвсем други мачове...
Левски поне до Коледа е в Европа,брат"чед!!!
Така е брат'чед.Един поглед върху селекцията ви обаче,е достатъчен,за да си направиш сметка,какви ще са резултатите от мачовете до Коледа.
Жорка, остави ги бате, не си струва. Сигурно повечето от спорещите тук нито са ти на годините, нито на акъла... Отделно, че от доста години всички национални медии са създали изкуствено такъв невероятен медиен интерес около смешните ни грандове, че когато ни бият Батета, Жилини, МТК-та и от сорта отбори се чудим от къде ни е дошло. Това е положението- не си ли фен на Левски или ЦСКА, шанса да откриеш новина за любимия си отбор на някой спортен сайт са почти равни на нула. Аз съм го казал- когато в Левски пръднат, в Гонг се насират ( с извинение), аналогично е и за ЦСКА. Поне все още откъм точност на информацията са като цяло водещи в бранша.
П.П. Не ги слушай бе, аз поне така правя и съм си много добре.
П.П. Не ги слушай бе, аз поне така правя и съм си много добре.

mike28 написа:Жорка, остави ги бате, не си струва. Сигурно повечето от спорещите тук нито са ти на годините, нито на акъла... Отделно, че от доста години всички национални медии са създали изкуствено такъв невероятен медиен интерес около смешните ни грандове, че когато ни бият Батета, Жилини, МТК-та и от сорта отбори се чудим от къде ни е дошло. Това е положението- не си ли фен на Левски или ЦСКА, шанса да откриеш новина за любимия си отбор на някой спортен сайт са почти равни на нула. Аз съм го казал- когато в Левски пръднат, в Гонг се насират ( с извинение), аналогично е и за ЦСКА. Поне все още откъм точност на информацията са като цяло водещи в бранша.
Знам,братле.Мерси за подкрепата.Знам от кой отбор си.На такива като теб дължа едно извинение,защото знам,че не си "въздухар" и имаш реална преценка за нещата.
На мен ми е старнно че Миньоро втора поредна година ги "лицензират" точно преди мача с Лефски . Миналата година взеха лиценза и бяха доста миролюбиво настроени на мача , дано и тази година врътката да не е лиценз срещу свалени гащи.
Преди време на Лефски трябваше да им спестят пътуване до Сандански , та теренът на Вихрен се оказа крив , но мистерозно се изправи като мина мача .Тогава "журналистическата съвест" на Томето дълбоко спеше , щом е в полза на Лефски е правилно . Комисиите на БФС са пълен ташак.
Преди време на Лефски трябваше да им спестят пътуване до Сандански , та теренът на Вихрен се оказа крив , но мистерозно се изправи като мина мача .Тогава "журналистическата съвест" на Томето дълбоко спеше , щом е в полза на Лефски е правилно . Комисиите на БФС са пълен ташак.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
birabecks написа:mike28 написа:Жорка, остави ги бате, не си струва. Сигурно повечето от спорещите тук нито са ти на годините, нито на акъла... Отделно, че от доста години всички национални медии са създали изкуствено такъв невероятен медиен интерес около смешните ни грандове, че когато ни бият Батета, Жилини, МТК-та и от сорта отбори се чудим от къде ни е дошло. Това е положението- не си ли фен на Левски или ЦСКА, шанса да откриеш новина за любимия си отбор на някой спортен сайт са почти равни на нула. Аз съм го казал- когато в Левски пръднат, в Гонг се насират ( с извинение), аналогично е и за ЦСКА. Поне все още откъм точност на информацията са като цяло водещи в бранша.
Знам,братле.Мерси за подкрепата.Знам от кой отбор си.На такива като теб дължа едно извинение,защото знам,че не си "въздухар" и имаш реална преценка за нещата.
Моите почитания към отборите от провинцията,някои от тях са ми симпатични,обаче това,което предлагате,не е реална преценка.Истината е,че стадиони като Лаута и пернишкия стават за В група,че 16 отбора са безумие,че се нареждате 10 човека срещу нас и се търкаляте по терена,дано измъкнете точица,че Локо Пд влезе в схема-победа в Бургас,загуба от ЦСКА миналия шампионат.А какво ще направи Левски в ЕКТ,зависи от играчите,донякъде от нас,но не и от вас!Когато заиграете футбол и влезете в ЕКТ,тогава и Томислав ще говори за вас,и новини ще има.Другото са претенции без покритие...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Върни се в “Футбол - България”