Едно нещо според мен е ясно за този мач: единият отбор ще направи гоУем мач! Дано това да е Милан. Иначе въобще няма да се обидя на 1-1.
Тръгне ли Барса ва банк ще загубят мача.
Предстои ни финал преди финала. А иначе в Мюнхен за мен поне единият отбор е ясен - Байерн...
Барселона - Милан - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Барселона - Милан 03.04.2012 /21:45/
Тревога: Шави е под въпрос за предстоящия суперсблъсък с Милан. Едва утре ще стане ясно дали Маестрото ще бъде в състояние да вземе участие в мача срещу росонерите. Мозъкът" на отбора на Гуардиола е винаги необходим, още повече пък когато става въпрос за дуел с истинския номер 1 в историята на най-престижния европейски клубен турнир - Милан. Стискаме палци да видим Шави на терена утре вечер!
:S:S:S

Офтопик:
- frostbite
- Контакти:
Middlesbrough написа:Тревога: Шави е под въпрос за предстоящия суперсблъсък с Милан. Едва утре ще стане ясно дали Маестрото ще бъде в състояние да вземе участие в мача срещу росонерите. Мозъкът" на отбора на Гуардиола е винаги необходим, още повече пък когато става въпрос за дуел с истинския номер 1 в историята на най-престижния европейски клубен турнир - Милан. Стискаме палци да видим Шави на терена утре вечер!
Дано това са само спекулации! Ако е вярно дано играе, защото без него ще е още по-трудно

Мача на сезона .... досега.Важното е да не допуснем гол.Шави дано се възстанови,той е мотора и душата на отбора.Ще е много напрегнато,дано да имаме късмет 2-0
Естествено , че предпочитам загуба с 2 - 3 отколкото 0- 0 , на реванша при резултат 1 - 0 за нас продължаваме директно , при 2 - 1 пак сме ние ... просто много ме изнерви Гуардиола какво направи , онзи мач... сега ако те вкарат , нив трябва да вкараме 2 , ако те вкарат 2 , ние 3.... Пеп се уплаши от онзи мач на Камп Ноу 2 - 2 и от тогава се насра яко , не казвам да играем с 3 ма в защита , просто Кейта беше НАПЪЛНО излишен (както в повечето случаи) тогава можеше да пусне Тиаго и Тейо дори.. Масчерано прави СТРАХОТНИ мачове напоследък , и това много ме радва ,че наистина имаме нужда от добрата му форма
- frostbite
- Контакти:
Няма какво да спорим за резултат, мача е 3-1. ЕФ си пуснаха тиража и 8.00 коефициент е за 3-1. 4 поредни пъти се пада осмицата и сега ще се падне.

Супер теренец беше в 1-ия мач. Разсада на доматите стана зян.

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- barca4ever
- Контакти:
Настъпи големият ден
Вкараме ли ранен гол Милан ще си го отнесат с много
Вкараме ли ранен гол Милан ще си го отнесат с много

BARCAFOREVER

1992,2006,2009,2011
tishodx написа:Естествено , че предпочитам загуба с 2 - 3 отколкото 0- 0 , на реванша при резултат 1 - 0 за нас продължаваме директно , при 2 - 1 пак сме ние ... просто много ме изнерви Гуардиола какво направи , онзи мач... сега ако те вкарат , нив трябва да вкараме 2 , ако те вкарат 2 , ние 3.... Пеп се уплаши от онзи мач на Камп Ноу 2 - 2 и от тогава се насра яко , не казвам да играем с 3 ма в защита , просто Кейта беше НАПЪЛНО излишен (както в повечето случаи) тогава можеше да пусне Тиаго и Тейо дори.. Масчерано прави СТРАХОТНИ мачове напоследък , и това много ме радва ,че наистина имаме нужда от добрата му форма
Логиката ти е желязна....не желязна е леко определение. Логиката ти е титаниева...Сега при 1-0, дали Милан ще продължи или при 2-1. Мисълта понякога изостава в сравнение клавиатурата на компютъра. Явно си искал да кажеш друго, но е излязло нещо съвсем различно. Случва се. Нищо лично.

“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
Милан от някакво суеверие ли играха домакинският си мач с бял екип ? 2005-та срещу Ливърпул не им помогна особено много ... 3-0 ... 3-3 ... загуба с дузпи.