Левски - Лудогорец - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|

Мнениеот gilento93 » 02 апр 2012 21:43

Обичам Левски написа:
niki87 написа:
delqnski47 написа:Тва да не викнеш ''Оставка'' или да освиркаш малко да стреснеш тия бездушници на терена....просто не го разбирам!

Публиката на Левски подкрепя ИДЕЯТА Левски- Левски не е титли и купи, Левски е нещо много повече. И за това след 2 загуби, на Герена има 10 000 души и подкрепят, а на един друг стадион, при 1-во място, за 3 мача не могат да съберат толкова.

Къде ги видя пък ти 10 000 и какво говориш наизуст май и ти си от Купените от Батков фенове

Не видя ли че А беше почти пълен,Б също В сигурно и той.Така,че не е купен.Според мен също имаше около 10-12 000.

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 02 апр 2012 21:43

demon777 написа:Мен ма е яд за Йовов айде Голобович червен картон ама се молех на съдията д ане дава червен на христя... такъв талант като него нетря се спъва да се развива ся ще почива 1 мач да му се невиди :)

Добре че съдията му осигури почивка :) Иначе незаменим! :)

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 02 апр 2012 21:43

Ники Ибришимов ПРЕЗИДЕНТ,ПРЕЗИДЕНТ :!:

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 02 апр 2012 21:44

Какво беше това ? Какъв беше този отбор ? До сега не съм си позволявал да крещя на играчите,но тези който са в Левски нямат място в отбора ! От играчите до треньорския щаб-ВСИЧКИ ВЪН !! Никога не съм гледал по-жалък отбор от това което видях днес.Отбора просто беше трагичен! :x И така ще е до края на сезона.Силно се надявам да изпуснем Европа тази година,за да разберат Батков и Гонзо до къде докараха Левски.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 апр 2012 21:45

niki87 написа:
delqnski47 написа:Тва да не викнеш ''Оставка'' или да освиркаш малко да стреснеш тия бездушници на терена....просто не го разбирам!

Публиката на Левски подкрепя ИДЕЯТА Левски- Левски не е титли и купи, Левски е нещо много повече. И за това след 2 загуби, на Герена има 10 000 души и подкрепят, а на един друг стадион, при 1-во място, за 3 мача не могат да съберат толкова.

Добре,подкрепяй ''ИДЕЯТА Левски''!Но не може ХИЧ да не се вземе отношение и за това,че за пореден път отборът ти беше [offtopic]НАЕБАН[/offtopic] Барабар с ''ИДЕЯТА''...
Последна промяна от delqnski47 на 02 апр 2012 21:49, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 02 апр 2012 21:45

realist написа:Спокойно, момчета! Днес вие сте в криза, вчера ние бяхме, утре пак палачинката ще се обърне. Помнете, че каквото и да става, ЦСКА и Левски винаги ще бъдат най-великите отбори в България, защото имат най-великите фенове. Всичко друго е преходно. ЦСКА-р съм, но не се радвам на това ви състояние. Казвал съм го хиляди пъти, пак ще го кажа: за да има силен български футбол трябва да има силни ЦСКА и Левски. Всички други са ташак работа. Лошото е, че все един от двата гиганта е е в криза, а в момента и двата. Успех занапред и горе главите!

Левски и ЦСКА са двете страни на една и съща монета, така че е в интерес и на едните и другите и двата отбора да са добре.Когато и те печелят и футбола ни печели.
И само Левски оле

fen1914

вън боклуците от "Левски"!

Мнениеот fen1914 » 02 апр 2012 21:45

защо все още си траем? какво трябва да стане, за да изгоним тези нещастници от любиимия ни клуб?

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 02 апр 2012 21:45

Абе стига,това чак мен ме учудва,ебаси!Мани че съм червен,това не е от значение(а и исках тоя мач да е равен,така че в момента коментирам напълно обективно)!
Отбпрът ти пада за ПОРЕДЕН ПЪТ и ти най-спокойно пееш песни за Левски и все едно всичко е наред и т.н......това нормален човек няма да го направи!Или ще е дрогиран,или ще е подкупен!!!
Аз сега казах същото и на една приятелка,която е върла левскарка и е на мойто мнение!Цитирам се:
''Това все едно да имаш дете,то да прави простотии и ти да му ръкопляскаш и да му казваш ''Давай,чадо,само така''[/quote]

Точно това имах нужда да чуя

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 апр 2012 21:45

Не може да си изгониш треньора точно преди най-важните мачове от сезона и да останеш
без треньор. Това ако не е сакатлък на спортно-техн. ръководство на кой е ?

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 02 апр 2012 21:46

Обичам Левски написа:
Federer91 написа:Всеки отбор би се гордял с такива фенове. Не се притеснявайте винаги ще има кой да ходи на мачовете и без вашето присъствие.

Върви и не се връщай мазохист като си бил на стадиона що мълчахте ,когато викаха Батков Курво само се дрогирате и напити ми ходите по мачове.СРАМ !!!!

За жалост си много прав и делянски също има ли нормални хора в тази агитка аз днес в един момент се усетих ,че се превръщам в садомазохист като си ги гледам и гледам тези мекотели :( :(

Върни се в “Архив”