Левски - Лудогорец - 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|
Спокойно, момчета! Днес вие сте в криза, вчера ние бяхме, утре пак палачинката ще се обърне. Помнете, че каквото и да става, ЦСКА и Левски винаги ще бъдат най-великите отбори в България, защото имат най-великите фенове. Всичко друго е преходно. ЦСКА-р съм, но не се радвам на това ви състояние. Казвал съм го хиляди пъти, пак ще го кажа: за да има силен български футбол трябва да има силни ЦСКА и Левски. Всички други са ташак работа. Лошото е, че все един от двата гиганта е е в криза, а в момента и двата. Успех занапред и горе главите!
Това не моят Левски!
Това е шайка от жалки лиги, които се влачат по терена и не знаят какво правят там!
Отвратен съм!
Ходех често на мачовете на Левски, пропуснах последните три, но ги гледах - защо ли?
Доста, край, баста, следващите без мен, докато не заиграят футбол!
Плащам, за да гледам футбол от любимия клуб, НЕ ОТ ПРОТИВНИКА!
ДА ГИ МАХАТ ВСИЧКИ, ПО-ДОБРЕ ЮНОШИТЕ КОЛКОТО МОГАТ ОТКОЛКОТО ТИЯ МУХИ БЕЗ ГЛАВИ!
ОСТАВАМ ЛЕВСКАР, ЗАЩОТО СЪМ ТАКЪВ ЗАВИНАГИ, НО ТИЯ ЛИГЛЬОВЦИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛЕДАМ, ДОКАТО НЕ ПОЧНАТ ДА ИГРАЯТ ФУТБОЛ!
БЕЗДУШНИ ЛИГИ!
Това е шайка от жалки лиги, които се влачат по терена и не знаят какво правят там!
Отвратен съм!
Ходех често на мачовете на Левски, пропуснах последните три, но ги гледах - защо ли?
ДА ГИ МАХАТ ВСИЧКИ, ПО-ДОБРЕ ЮНОШИТЕ КОЛКОТО МОГАТ ОТКОЛКОТО ТИЯ МУХИ БЕЗ ГЛАВИ!
ОСТАВАМ ЛЕВСКАР, ЗАЩОТО СЪМ ТАКЪВ ЗАВИНАГИ, НО ТИЯ ЛИГЛЬОВЦИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛЕДАМ, ДОКАТО НЕ ПОЧНАТ ДА ИГРАЯТ ФУТБОЛ!
БЕЗДУШНИ ЛИГИ!
- Обичам Левски
- Контакти:
niki87 написа:delqnski47 написа:Тва да не викнеш ''Оставка'' или да освиркаш малко да стреснеш тия бездушници на терена....просто не го разбирам!
Публиката на Левски подкрепя ИДЕЯТА Левски- Левски не е титли и купи, Левски е нещо много повече. И за това след 2 загуби, на Герена има 10 000 души и подкрепят, а на един друг стадион, при 1-во място, за 3 мача не могат да съберат толкова.
Къде ги видя пък ти 10 000 и какво говориш наизуст май и ти си от Купените от Батков фенове
хайде сега някой да ми каже, че трябва да дадем шанс на гонзо и батков ...
Federer91 написа:Всеки отбор би се гордял с такива фенове. Не се притеснявайте винаги ще има кой да ходи на мачовете и без вашето присъствие.
Да такива клакьори като теб момченце подкрепят се 11 мъже в сини фланелки а не 11 мекотели за мен това е последния мач който гледам реве ми се но не искам на 40години да получа някой удар заради няколко малоумника които се взимат на сериозно .И най-жалкото е че Левски за мен беше нещо много важно след семейството но пак казвам заради 3-ма тъпанари ме отказват и тия тримата до като са в Левски аз няма да ги гледам колкото и да ме боли и в момента пия хапче за главобол

ivaka написа:Това не моят Левски!
Отвратен съм!
БЕЗДУШНИ ЛИГИ!
+111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111...........
Само Левски!
niki87 написа:delqnski47 написа:Тва да не викнеш ''Оставка'' или да освиркаш малко да стреснеш тия бездушници на терена....просто не го разбирам!
Публиката на Левски подкрепя ИДЕЯТА Левски- Левски не е титли и купи, Левски е нещо много повече. И за това след 2 загуби, на Герена има 10 000 души и подкрепят, а на един друг стадион, при 1-во място, за 3 мача не могат да съберат толкова.
А бе марш от тука бе, 10 000 имало... дали имаше 5000-6000 не се знае, той 10 000 вика... на мача с Берое ние бяхме поне 8000 със сигурност, кви ги говориш!? Ние с Лудогорец като играхме бехме 10 000 на армията...
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
- mistreated
- Контакти:
Аз все още не съм получил отговор днес на въпроса си: Кога Левски ще бие отбор от тройката???
Интересно ми е и още нещо, някой знае ли Левски дали са имали толкова загуби в един сезон?
Интересно ми е и още нещо, някой знае ли Левски дали са имали толкова загуби в един сезон?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- up the toffees
- Контакти:
Колеги това е орисия ,кърма ,магия ,не разбрахте ли ,че съдбата ви е да сте посредствен вечно втори, второкачествено отборче което излага България в Европа, оправдавате се с БКП, ЦК М.Балев и тн.избивате си комплексите за неуспехите с какво ли не. Господ гледа и връща вересиите и несправедливостите.
Поздрави от ЦСКА
Поздрави от ЦСКА
- delqnski47
- Контакти:
Обичам Левски написа:delqnski47 написа:сини шампиони написа:до къде я докарахме червени те да ни съжаляват
Съвсем сериозно,така е!И много ми е чудно тая вашта агитка е или дрогирана,или корумпирана(без да се обиждат нормалните хора в нея)!Едно от двете...
Тва да не викнеш ''Оставка'' или да освиркаш малко да стреснеш тия бездушници на терена....просто не го разбирам!
Delqnski май ти си единствения нормален човек тука как може Сектор Б да не каже една дума срещу Батков , а после дрогираните да ми пеят: Селяни умрете.
Абе стига,това чак мен ме учудва,ебаси!Мани че съм червен,това не е от значение(а и исках тоя мач да е равен,така че в момента коментирам напълно обективно)!
Отбпрът ти пада за ПОРЕДЕН ПЪТ и ти най-спокойно пееш песни за Левски и все едно всичко е наред и т.н......това нормален човек няма да го направи!Или ще е дрогиран,или ще е подкупен!!!
Аз сега казах същото и на една приятелка,която е върла левскарка и е на мойто мнение!Цитирам се:
''Това все едно да имаш дете,то да прави простотии и ти да му ръкопляскаш и да му казваш ''Давай,чадо,само така''
Последна промяна от delqnski47 на 02 апр 2012 21:43, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.