Я ми припомни вие с кого точно играхте и колко "истински" мача имахте? Не бяха ли само с Черно море и Литекс?
ЦСКА нямаше ли мачове преди да победим Локо Пд? Дали нямахме и ден по-малко за почивка от тях преди този мач? Вие с каква игра победихте Монтана и Враца, че и Черно море, та ми обясняваш как ние сме победили Видима и Берое?
ЦСКА не водеше 6, а 4 точки след 10-те поредни победи!
И между другото Черноморец вече изтърваха точки и то като домакин срещу Берое!
Също можеш да ми припомниш вие как победихте Видима, Монтана, Калиакра и Светкавица през първия полусезон.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
mistreated написа:Я ми припомни вие с кого точно играхте и колко "истински" мача имахте? Не бяха ли само с Черно море и Литекс?
ЦСКА нямаше ли мачове преди да победим Локо Пд? Дали нямахме и ден по-малко за почивка от тях преди този мач? Вие с каква игра победихте Монтана и Враца, че и Черно море, та ми обясняваш как ние сме победили Видима и Берое?
Също можеш да ми припомниш вие как победихте Видима, Монтана, Калиакра и Светкавица през първия полусезон.
Говори си квото искаш ако според теб мачовете до 8 пролетен кръг на Левски и Лудогорец от една страна и ЦСКА от друга са били с еднаква тежест като трудност

Щом си мислиш, че гостуване на Видима и домакинства на Берое, Монтана, Каварна, Локо Сф и Светкавица са с еднакво трудни и се печелят по-малко точки от гостуване на Славия и Литекс и домакинства над Черно Море и Лудогорец значи ги разбираш нещата!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
не се самонавивай пич
то ако питаш довечера Гонзо след мача ще каже,че има много мачове до края и нищо не е загубено 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- mistreated
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:mistreated написа:Я ми припомни вие с кого точно играхте и колко "истински" мача имахте? Не бяха ли само с Черно море и Литекс?
Говори си квото искаш ако според теб мачовете до 8 пролетен кръг на Левски и Лудогорец от една страна и ЦСКА от друга са били с еднаква тежест като трудност!!! Значи разбираш много както от Български така и международен футбол!!! ЦСКА до момента с колко отбора над 9 място е играла а? И с колко е играл Левски и Лудогорец я си задай въпроса? И като си отговориш ще разбереш всичко написано от мен!!! A за Черноморец и Берое сам се поставяш в моята гледна точка, че именно от тези 6 отбора дето сте играли само Берое е постигнал едно равенство като гост срещу Черноморец всички други загуби!!! Загуби нямат само тези дето още не са играли с тях?
Щом си мислиш, че гостуване на Видима и домакинства на Берое, Монтана, Каварна, Локо Сф и Светкавица са с еднакво трудни и се печелят по-малко точки от гостуване на Славия и Литекс и домакинства над Черно Море и Лудогорец значи ги разбираш нещата!!!![]()
![]()
Аз не знам да сте си изиграли мача с Лудогорец, защото след този двубой може да сте още по-назад, нали?
В Ловеч ние победихме, доколкото си спомням. Монтана и Враца едва ли са по-трудни отбори от Видима и Каварна, или ти си на друго мнение?
Ние играхме и с Черноморец и в Пловдив, ако не си забравил.
Във Варна пък взехме точка, докато вие загубихте, така че пак сме се справили по-добре от вас.
Това, че губите от отбор като Миньор вече си е лично ваш проблем.
Дали разбирам от БГ футбол или не, това не те касае. Важното е, че ти цитирам факти, а не празни приказки.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
mistreated написа:Avanti_Ragazzi написа:mistreated написа:Я ми припомни вие с кого точно играхте и колко "истински" мача имахте? Не бяха ли само с Черно море и Литекс?
Говори си квото искаш ако според теб мачовете до 8 пролетен кръг на Левски и Лудогорец от една страна и ЦСКА от друга са били с еднаква тежест като трудност!!! Значи разбираш много както от Български така и международен футбол!!! ЦСКА до момента с колко отбора над 9 място е играла а? И с колко е играл Левски и Лудогорец я си задай въпроса? И като си отговориш ще разбереш всичко написано от мен!!! A за Черноморец и Берое сам се поставяш в моята гледна точка, че именно от тези 6 отбора дето сте играли само Берое е постигнал едно равенство като гост срещу Черноморец всички други загуби!!! Загуби нямат само тези дето още не са играли с тях?
Щом си мислиш, че гостуване на Видима и домакинства на Берое, Монтана, Каварна, Локо Сф и Светкавица са с еднакво трудни и се печелят по-малко точки от гостуване на Славия и Литекс и домакинства над Черно Море и Лудогорец значи ги разбираш нещата!!!![]()
![]()
Аз не знам да сте си изиграли мача с Лудогорец, защото след този двубой може да сте още по-назад, нали?
В Ловеч ние победихме, доколкото си спомням. Монтана и Враца едва ли са по-трудни отбори от Видима и Каварна, или ти си на друго мнение?
Ние играхме и с Черноморец и в Пловдив, ако не си забравил.
Във Варна пък взехме точка, докато вие загубихте, така че пак сме се справили по-добре от вас.
Това, че губите от отбор като Миньор вече си е лично ваш проблем.
Дали разбирам от БГ футбол или не, това не те касае. Важното е, че ти цитирам факти, а не празни приказки.
Ама тоя отбор дето е бил Литекс и направил хиксове с ЧМ и Лудогорец го няма вече? Сега отбора е друг същият този отбор беше смачкан от Черноморец и беше победен от СИМИТЛИ!!! Така, че не се прави на ударен от гръм!!! И ако говорим за игра не се прави, че играете страшен футбол, ако играете както с Берое и Видима срещу всеки един що годе нормален отбор няма и до Х да стигнете!!!
Не слагайте каруцата пред коня защото за последните няколко години има две подобни изпреварвания на Левски над вас. Със 7 и 6 токи разлика, разбирам да не се е случвало та да е странно а то? И искам да те питам ако ви бием с 2-0 да речем вас и завършим с равни точки кой ще е шампион а? Ами ако завършите с равни точки с Лудогорец и те са ви били последният кръг а? Не слагайте рибата в тигана, защото е прекалено рано!!! Защото като паднете пак ще започнете пак да ревете за директивата или как ония от Разград купували мачове!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
- mistreated
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Ама тоя отбор дето е бил Литекс и направил хиксове с ЧМ и Лудогорец го няма вече? Сега отбора е друг същият този отбор беше смачкан от Черноморец и беше победен от СИМИТЛИ!!! Така, че не се прави на ударен от гръм!!! И ако говорим за игра не се прави, че играете страшен футбол, ако играете както с Берое и Видима срещу всеки един що годе нормален отбор няма и до Х да стигнете!!!
Не слагайте каруцата пред коня защото за последните няколко години има две подобни изпреварвания на Левски над вас. Със 7 и 6 токи разлика, разбирам да не се е случвало та да е странно а то? И искам да те питам ако ви бием с 2-0 да речем вас и завършим с равни точки кой ще е шампион а? Ами ако завършите с равни точки с Лудогорец и те са ви били последният кръг а? Не слагайте рибата в тигана, защото е прекалено рано!!! Защото като паднете пак ще започнете пак да ревете за директивата или как ония от Разград купували мачове!!!
Ако някой слагаше каруцата пред коня, то това бяхте вие цяла зима до преди 2 кръга!
Сега този отбор беше смачкан от Черноморец, но също така и смачка Локо Пд, същия Локо, който смачка вас! Не забравяй и че срещу Черноморец Стойчо го нямаше!
Това, че няма да стигнем до хикс срещу нормален отбор го слушаме вече 6 кръга. Затова пък вие си губите и от нормални, и от ненормални, нали?
"И искам да те питам ако ви бием с 2-0 да речем вас и завършим с равни точки кой ще е шампион а?" -

Чудя се защо ви е толкова трудно да разберете, че с този състав в момента ЦСКА прави чудеса? С такива футболисти вие нямаше да сте и в първата шестица. Ако не станем шампиони никой няма да се сърди на момчетата, защото всички виждаме, че в момента дават всичко от себе си, за да побеждават. И не ни интересува играта, ама изобщо. Просто няма как да имаме претенции за това в момента. Важна е само победата.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
mistreated написа:Avanti_Ragazzi написа:Ама тоя отбор дето е бил Литекс и направил хиксове с ЧМ и Лудогорец го няма вече? Сега отбора е друг същият този отбор беше смачкан от Черноморец и беше победен от СИМИТЛИ!!! Така, че не се прави на ударен от гръм!!! И ако говорим за игра не се прави, че играете страшен футбол, ако играете както с Берое и Видима срещу всеки един що годе нормален отбор няма и до Х да стигнете!!!
Ако някой слагаше каруцата пред коня, то това бяхте вие цяла зима до преди 2 кръга!
Сега този отбор беше смачкан от Черноморец, но също така и смачка Локо Пд, същия Локо, който смачка вас! Не забравяй и че срещу Черноморец Стойчо го нямаше!
Това, че няма да стигнем до хикс срещу нормален отбор го слушаме вече 6 кръга. Затова пък вие си губите и от нормални, и от ненормални, нали?
"И искам да те питам ако ви бием с 2-0 да речем вас и завършим с равни точки кой ще е шампион а?" -![]()
![]()
, ами ако не ни победите изобщо, а???
В сегашният ви вид няма как да не ви бием, това го запомни от мен!!! Може да не станем шампиони но вас ще ви бием и то с минимум 2 гола разлика в това трябва да си сигурен!!! Този път имате ужасно слаб отбор, които единствено програмата му го пази!!! Вие имате един футболист и това е, той опази ли се край с вас!!!
А в Симитли кой ви беше треньор, че не помня Пенев ли?
- mistreated
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:В сегашният ви вид няма как да не ви бием, това го запомни от мен!!! Може да не станем шампиони но вас ще ви бием и то с минимум 2 гола разлика в това трябва да си сигурен!!! Този път имате ужасно слаб отбор, които единствено програмата му го пази!!! Вие имате един футболист и това е, той опази ли се край с вас!!!
А в Симитли кой ви беше треньор, че не помня Пенев ли?
Ето, в момента пак слагаш коня пред каруцата

В Симитли това беше едва втори мач на Стойчо, той реши да пести някои футболисти начело с Мораеш, но късно разбра, че не става без тях. Второто полувреме изпуснахме 10 гола.
Ама вярвай си, щом така ти харесва

Добре, де, какво стана сега? Може ли да сме такъв виц? 
С идването си Стойчо проплака, че има директива и нашите госпожици, за да не ги заподозрят, си глътнаха езиците и направиха ЦСКА шампиони

С идването си Стойчо проплака, че има директива и нашите госпожици, за да не ги заподозрят, си глътнаха езиците и направиха ЦСКА шампиони

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- mistreated
- Контакти:
ehh написа:Добре, де, какво стана сега? Може ли да сме такъв виц?
С тази победа Лудогорец стават главният фаворит за титлата. Ние ще се борим, пък докъдето стигнем.
Левски си бяха трагедия още преди да започне първеството, както и в първите мачове, когато някакси побеждавахте. Ама като ви казвах, че сте слаби, знайни и незнайни разбирачи скочиха срещу мен, че нищо не вдявам от футбол.
Е... вижда се кой не вдява....