Левски - Лудогорец - 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|
Абсолютни нещастници са тези футболисти на Левски!!! Имаме страхотна публика обаче, и се гордея с нея! Но докога ще търпи тези несретници и няма да им поиска сметка, както и на ръководството!

- сини шампиони
Винаги съм бил оптимист по отношение на футбола в България, но тия успяха да ме отчаят съвсем.И тая година шампиона няма да е най-добрия, а най-малко слабя отбор в първенството. 

И само Левски оле
Matthew написа:Левскари давайте да правиме нещо... Толкова слаб и умрял Левски никога не е имало.Такова нещо не се издържа вече.. Всеки в България си прави гавра с нас... Давайте да взимаме нещата в свои ръце ... Мъка ми е,че любимият Левски не става за нищо .. Това е КАТАСТРОФАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ !
Левски е много сериозен отбор, просто спортния шанс не е с тях, а и играха с доста сериозни отбори, Миньор, Литекс, Лудогорец, Локо пд
 Мисля, че е време да свърши мача и да извилнеят футболистчетата на Левскито по чалготеките довечера, играха добре, просто нямат шанс
 Мисля, че е време да свърши мача и да извилнеят футболистчетата на Левскито по чалготеките довечера, играха добре, просто нямат шанс  Другия път повече
 Другия път повече 
- Neron
- Контакти:
Гонзо след мача:Играли сме добро али пак сме немали шансо.

1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
						Нищо общо с Микре!!
- сини шампиони
тая година май ще мечтаем да сме само на 16 точки от първия 

И само Левски оле
Много добре изигран уговорен мач. Жалко, че само няма да позная точния резултат!

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
						- Обичам Левски
- Контакти:
daniel875 написа:Много добре изигран уговорен мач. Жалко, че само няма да позная точния резултат!
Ква уговорка бе.Аман от такива капацитети като тебе
сини шампиони написа:тая година май ще мечтаем да сме само на 16 точки от първия
Не знам доколкото си запознат, младо момче, но въпросните точки се отнасят за разлика между първия и втория, а ние нямаме да сме на въпросното място. "Левски" ще завърши под второто място.
					Последна промяна от daniel875 на 02 апр 2012 21:14, променено общо 1 път.

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Обичам Левски написа:Мале тия от Гонг са страшни съдията бил виновен,че Левски са повече от трагични

Това ви го казвам още от началото на второто полувреме... На това му се вика Мечешка услуга. Изчакайте интервютата и ще видите кой ще му зададе въпрос за съдийството...
[offtopic]ПП Стефан Стоянов
 [/offtopic]
[/offtopic]Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
						- Federer91
- Контакти:
Едвали феновете на Ливърпул обиждат Дауглиш, въпреки че отборът им е посредствен в Англия. Но само в България паметта е кратка за съжаление.

Последна промяна от Federer91 на 02 апр 2012 21:14, променено общо 1 път.