Дебати относно нов мениджър на Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

leoric
Контакти:

Re: Дебати относно нов мениджър на Ливърпул

Мнениеот leoric » 02 апр 2012 17:26

Само да си припомните сериите на Нюкасъл с Кийгън и Шийрър, под чието ръководство изпаднаха. Чиро Ферара за малко закри Юве, а Греъм Сунес ни разби тотално. Това е малоумното търпене на хора, само защото са "легенди". КД вреди на отбора - факт е, направи най-дебилните трансфери - факт е. Джон Барнс (истинският) му го каза много точно - Колко от сегашните играчи, биха играли в топ отбори? Отговорът какъв ли ще е ?

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 02 апр 2012 17:34

Според мен вчерашния мач мнг добре показа какво му трябва на отбора-един нападател за 9мил,който от 3 удара вкара 2г,а при нас един нападател за 35 мил опропасти 4 голови атаки до 30мин!!!
Аз съм си казал мнението,че на Далглиш трябва да му се даде шанс за още един трансферен прозорец и ако не се справи (още до октомври ще си личи дали има подобрение) и аз няма да съм против да се търси нов треньор.Това е моето мнение,но ако все пак Хенри реши да го смени бих искал да видя начело Юрген Клоп и никой друг!!! Още преди 5г когато водеше Майнц 05 във втора Бундеслига този човек беше обявен за бъдещето на немския футбол и мисля,че с работата си досега не е разочаровал специалистите...С Майнц стигна финал за купата на Германия,на следващата година пристигна в Борусия,която тогава беше над чертата за изпадане.В първия си сезон стабилизира един посредствен отбор,във втората се размина за 2 кръга с ШЛ и спечели купата на Германия.В третия стана шампион с отбор от 7 титуляра под 22години :!: със супер разлика спрямо суперхарчещия Байерн :!: .И ако този сезон си защити титлата,без най-важния си играч от мин година-няма какво повече да коментираме!!!Другите супер важни неща в негова полза нужни на нашия отбор са ,че има вече шампионски опит и най-вече умението да си намира точния играч(който да му сварши работа)за "без пари" и изключителната работа с младите играчи.Последните две са адски важни фактори със настоящите собственици!!! Като добавим към това играта,която направи в Борусия(най-яко играещия отбор пред и в наказателното поле на противника след Барселона и Арсенал допреди 2г) просто за мен няма друг.И накрая този пич е изтински изрод :lol: а както знаем,нормалните не оцеляват(Очаквах Далглиш да е шотландски инат,ама той май ще излезе доста мек с играчите) Не знам защо всички го имат за недостъпен,всичко си има цена стига шефовете да решат да я платят!!!
Против АВБ,защото едно е да мачкаш с класния Порто в посредствената Португалия и второстепената ЛЕвропа,но в Англия големите отбори му надупчиха великата защитна тактика,като имаш качествен играч да направи прецизен пас зад защитата.Толкова слаб Челси не съм виждал от 10г и в нападение,та с него те дори и положения не създаваха,само я въртяха пред нак.поле.Не мисля,че този треньор ще успее в Англия специално...
Капело е ок за мен,не знам дали вече от възраста ще успее да стигне предишните си успехи,но и той поне е изрод :lol: и то доказан.
Мауриньо е абсолютно недостъпен за нас според мен.
Биелса също мнг го хвалят в момента,но лично аз нямам поглед и не се наемам да коментирам.
Въпроса ми който не спирам да питам нашите фенове,които искат смяна-ако в първия сезон новия треньор не влезе в топ 4 вие ще го подкрепите ли? Ще го подкрепяте ли след неизбежните за мен (с който и да било нов треньор)2т от 3 мача? Защото пак ви казвам,ако ще ги въртим всяко лято най-добре да взимаме направо нов президент от русия :roll:

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 02 апр 2012 17:38

Ливерпул_ЕС редовно следя мачове на борусия и мога да ти кажа че тия момчета играят уникален футбол с по 1 докосване и мачкат всичко живо в Германия само може да си мечтаем за клоп

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 02 апр 2012 17:52

wozniacki123 написа:Ливерпул_ЕС редовно следя мачове на борусия и мога да ти кажа че тия момчета играят уникален футбол с по 1 докосване и мачкат всичко живо в Германия само може да си мечтаем за клоп

Уникални са наистина и всичко единствено благодарение на Клоп,ако дойде може и да доведе 2,3 момчета с него които хич няма да са ни излишни.Човека е с класи над АВБ,очаквам наесен Борусия да са фактор и в ШЛ,просто за там не им достигана опит ама и това с времето си.Ама ако Клоп дойде,ще го оставим ли 3г да си направи отбора или ще ревнем "против" след втория слаб мач???
Последна промяна от Liverpool_EC на 02 апр 2012 17:58, променено общо 1 път.

john barnes

Мнениеот john barnes » 02 апр 2012 17:55

не може да искате да остава човек,който собствените му играчи го псуват и гонят от терена...след вчерашния мач би трябвало да ви е станало ясно,че си го бойкотират отвсякъде...както при последния сезон на рафата.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 02 апр 2012 18:09

john barnes написа:не може да искате да остава човек,който собствените му играчи го псуват и гонят от терена...след вчерашния мач би трябвало да ви е станало ясно,че си го бойкотират отвсякъде...както при последния сезон на рафата.

:lol: Джони пак търсиш под вола теле,видеото с Джерард само първолаци може да го тълкуват според заглавието,а Керъл само показа какъв е нехранимайко и как освен галони с бира нищо друго не е влязло в главата му за последната година.От това по-удобен повод за Далглиш да се оттърве от тоз' катър няма.Да видим дали ще си изиграе картите правилно чичката ;)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 02 апр 2012 18:33

Liverpool_EC написа:Въпроса ми който не спирам да питам нашите фенове,които искат смяна-ако в първия сезон новия треньор не влезе в топ 4 вие ще го подкрепите ли? Ще го подкрепяте ли след неизбежните за мен (с който и да било нов треньор)2т от 3 мача? Защото пак ви казвам,ако ще ги въртим всяко лято най-добре да взимаме направо нов президент от русия :roll:

Пич, проблемът в случая не е четвъртото място. Проблемът е най-вече играта на отбора, как тя непрекъснато се влошава и как едни и същи грешки се повтарят от началото на сезона. Точно затова аз не вярвам, че клишето "трябва време" е валидно в случая - ако за 7-8 месеца продължаваш да допускаш елементарни грешки, най-вероятно ще ги допускаш и след 2 години. За кой път Карагър излиза титуляр, за кой път смените закъсняват, за кой път започваме да играем комично след допуснат гол? А да коментираме ли, че излизаме 4-3-3 срещу по-добър в момента от нас отбор и то като гости? А на "Анфийлд" срещу изпадащи помниш, че имаше случаи, в които играехме с по 5 защитника :!: Също така на "Анфийлд" срещу опашкари играем с 1 нападател - Суарес, а Керъл е резерва. Далглиш обаче решава да го пусне титуляр срещу бившия му клуб, пред 50 000 души, които ще го освиркват. И това играч, за който непрекъснато се повтаря, че трябва да придобие самочувствие и увереност ... невероятен подход! Естествено, на всички ни е ясно, че той всъщност трябва да придобие някои качества, които се придобиват на възраст 10-18 години и които навярно никога няма да демонстрира, просто защото му липсват. Трансферите няма да ги коментирам, казвате, че са на Комоли. Добре, но кое от предишните неща, които изброих е по вина на Комоли?
Иначе за мен най-добрият вариант за мениджър от лятото би бил Капело. Спалети също ми харесва, но дон Фабио е много по-доказано име. АВБ според мен би бил най-голямата грешка - провали се тотално в голям клуб в Англия и не мисля, че точно ние трябва да му дадем втори шанс.
Всъщност най-много искам Моуриньо, но го считам за абсолютно нереалистичен вариант, както и Клоп ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 02 апр 2012 19:11

Има и един друг вариант, за който се сетих след като беше споменат Спалети, и който показва добри наченки въпреки че му е първи пълен сезон като мениджър...но и той е доста нереалистичен вариант, защото ми се струва, че няма да мръдне никъде следващите 2-3 сезона....а и го спрягат за следващия треньор на Барса :) За Луис Енрике говоря, ако не сте се досетили вече :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 02 апр 2012 19:14

Gil-galad написа:Има и един друг вариант, за който се сетих след като беше споменат Спалети, и който показва добри наченки въпреки че му е първи пълен сезон като мениджър...но и той е доста нереалистичен вариант, защото ми се струва, че няма да мръдне никъде следващите 2-3 сезона....а и го спрягат за следващия треньор на Барса :) За Луис Енрике говоря, ако не сте се досетили вече :)

Боже Господи, само не и този. Не знам какъв трябва да си, за да искаш Енрике. За Спалети е малко преувеличено, че чак щял да води Барса. Нали гледах неговия Зенит срещу Бенфика. Никаква игра нито в защита, нито в атака. Като отидоха в Португалия и 10 човека паркираха автобуса, че да не могат Гайтан и Витсел да измислят нещо. Искам Дон Фабио, Биелса или Клоп. Това е! :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 02 апр 2012 19:19

liverpool96 написа:
Gil-galad написа:Има и един друг вариант, за който се сетих след като беше споменат Спалети, и който показва добри наченки въпреки че му е първи пълен сезон като мениджър...но и той е доста нереалистичен вариант, защото ми се струва, че няма да мръдне никъде следващите 2-3 сезона....а и го спрягат за следващия треньор на Барса :) За Луис Енрике говоря, ако не сте се досетили вече :)

Боже Господи, само не и този. Не знам какъв трябва да си, за да искаш Енрике. За Спалети е малко преувеличено, че чак щял да води Барса. Нали гледах неговия Зенит срещу Бенфика. Никаква игра нито в защита, нито в атака. Като отидоха в Португалия и 10 човека паркираха автобуса, че да не могат Гайтан и Витсел да измислят нещо. Искам Дон Фабио, Биелса или Клоп. Това е! :)

Имах предвид, че Енрике го гласят за Барса :) А иначе не съм гледал мачове на Рома през този сезон, но чувам че играят добре, гледам и голове вкарват...хвалят го Енрике....но и те са с почти изцяло нов отбор и позицията им в Серия А е нормална.....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”