AnalBreaker написа:ЕМИЛ написа:ама ако биеме ти кво правиш тогава ?
Няма как да стане, но все пак, ако биете, бих ви поздравил и благодарил, защото Лудогорец е фаворит за титлата с тези си играчи и тази си игра
хич и не искам да ми честитиш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AnalBreaker написа:ЕМИЛ написа:ама ако биеме ти кво правиш тогава ?
Няма как да стане, но все пак, ако биете, бих ви поздравил и благодарил, защото Лудогорец е фаворит за титлата с тези си играчи и тази си игра
AnalBreaker написа:turbogena написа:Ще е ръгане и бутане ,но ще биемА после идва ред и на червените
Червените ви чакат. Тройчо пак ви е насъбрал и май пак ще си тръгнете с пълна кошничка![]()
ЕМИЛ написа:AnalBreaker написа:turbogena написа:Ще е ръгане и бутане ,но ще биемА после идва ред и на червените
Червените ви чакат. Тройчо пак ви е насъбрал и май пак ще си тръгнете с пълна кошничка![]()
май ама мача е април и ви трескаме с 2-0
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:И който и да бие, първия срещнат отбор от Азербайджан, който може да си подаде топката 3 пъти поред, го трясва и европейската "приказка" отново приключва към края на август.

rhaegar написа:Абе и тези и тези и тези и тези, че и тези в момента са толкова зле, че в ЕКТ ще е позор.
modor написа:rhaegar написа:Абе и тези и тези и тези и тези, че и тези в момента са толкова зле, че в ЕКТ ще е позор.
Направо не ми се мисли какъв срам, ще берем отново

rhaegar написа:Абе и тези и тези и тези и тези, че и тези в момента са толкова зле, че в ЕКТ ще е позор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта