Битката за титлата: ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Re: Битката за титлата: ЦСКА

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 02 апр 2012 15:11

chelseabg написа:Ако Левски победят Лудогорец тази вечер,мисля че те ще станат шампиони.ЦСКА има голяма преднина,но просто имат кофти програма и играят зле.
Аз се надявам Черноморец да се преборят,но трудно защото другата седмица ние ще ги бием в Бургас :mrgreen:

ЦСКА има най-добрата програма....най-най-най добрата възможна...
Изображение

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 апр 2012 15:15

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
chelseabg написа:Ако Левски победят Лудогорец тази вечер,мисля че те ще станат шампиони.ЦСКА има голяма преднина,но просто имат кофти програма и играят зле.
Аз се надявам Черноморец да се преборят,но трудно защото другата седмица ние ще ги бием в Бургас :mrgreen:

аз като гледам няма отбор който да може да се каже че има лесна програма до края. всички отбори има по няколко тежки мача. все пак мойто мнение е че сините френдс има най-лесни мачове. мача довечера ще даде допълнителна яснота определено
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 02 апр 2012 15:15

Много е рано да се говори за титла, ясно е, че ЦСКА винаги се бори да е шампион, но в момента положението е такова, че трудно бихме станали шампиони.
Нека да изчакаме да минат мачовете със Светкавица, Славия и Ч.Море и тогава ако сме с пълен актив ще влезнем в дербито със самочувствие и ако не загубим и там вече може сериозно да погледнем към шампионската титла.
Иначе както доста преди мен споменаха в момента трябва да си гледаме мач за мач и да не натоварваме отбора с големи очаквания .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 апр 2012 15:19

Джони никой не казва че ще станем шампиони братле, просто тук дискутираме шансовете за титла на отборите имащи все още реална възможност, и предстоящите им мачове ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 02 апр 2012 15:23

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:

аз като гледам няма отбор който да може да се каже че има лесна програма до края. всички отбори има по няколко тежки мача. все пак мойто мнение е че сините френдс има най-лесни мачове. мача довечера ще даде допълнителна яснота определено

С оглед на класирането и разликата в точките ЦСКА има най-лесната програма защото играе най-късно с директните си противници като Литекс и Лудогорец който преди това играят помежду си и ще загубят точки със сигурност.Отделно от това играят и Черноморец-Литекс,Лудогорец-Черноморец,левски-Черноморец и всички тези мачове са преди ЦСКА да играе с Литекс и Лудогорец...Точно затова казах,че ако си вземем следващите 4 мача,другите 4 да ги играе който иска:) Тази вечер мача също е много важен...
Изображение

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 02 апр 2012 15:30

Beck's написа:

Че те другите играят уникално, какво му е злето на ЦСКА? Колко гола са допуснали ми кажи ?
Иначе много лоша новина казаха по радиото, туко що !
Адемар е със скъсани връзки и е аут 6 месеца ......... Каква е тая прокоба немога да си обясня.

Трифонов ще го замести, за най е важно да не си изкарваме много картони. Много ще е важно да се намали наказанието на Присо и да картотекираме Анеси, за да има варианти в нападение Стойчо. И най важното е да стискаме палци Мораеш да издържи на балтиите поне до мача с Подуянци. Ако това стане и вземем мачовете до Подуяне мисля че ще имаме шанс за титлата.
Аз меко казано съм озадачен какво става в Подуяне. Там явно има външен натиск към собственика на отбора им, да продава и бързо да прави сделка. От друга страна изглежда че той се е заинатил като магаре на мост. И май май докато не подпише ще има такива мачове както с Миньор :))

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 апр 2012 15:32

мда има логика в кова което казваш, но пък от друга страна лудогорец ако вземе днес мача следват няколко лесни и после домакинство на литекс, тъй че да не отписваме от сега последните ни 4 кръга ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 апр 2012 15:34

PR_CSKA написа:Трифонов ще го замести, за най е важно да не си изкарваме много картони. Много ще е важно да се намали наказанието на Присо и да картотекираме Анеси, за да има варианти в нападение Стойчо.

Ти май нещо не си в час с новините за ЦСКА :) Трифонов ще бъде наказан поне до края на шампионата, Присо със сигурност няма да го пуснат да играе поне докато не мине дербито, а Анисе няма шанс да бъде картотекиран този сезон.
Остава да играем с П. Стоянов на бека, ама това хич не ми харесва, а и оставаме без варианти в средата на терена....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 апр 2012 15:38

това за трифонов че ще бъде наказан до края на сезона потвърдено ли е ?
иначе между него и адемар бразилеца е доста по-надежден в заден план, просто трифинив си е крило момчето няма нищо общо със защитник. но недай си боже го накажат, полужението ще е плачевно :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 02 апр 2012 15:41

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:мда има логика в кова което казваш, но пък от друга страна лудогорец ако вземе днес мача следват няколко лесни и после домакинство на литекс, тъй че да не отписваме от сега последните ни 4 кръга ;)

Дай Боже да вземем следващите 4 мача и пак ще дискутираме,но ако трябва да съм честен....адски,адски трудно ще ни бъде.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”