Нова ТВ е първата национална телевизия, която ще предложи HD

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Нова ТВ е първата национална телевизия, която ще предложи HD

Мнениеот sl321 » 29 мар 2012 00:40

Alexx написа:Не знам ти кажи ?

П.п. нещо не разбирам на къде биеш ?

Нали казваш че явно заради интереса към английския футбол има излъчване на HD сигнал....А явно не е така,след като има на почти всички европейски първенства излъчване на HD сигнал.Това че 99 % от българите не гледат HD сигнал мачовете не означава че много първенства се излъчват HD.
В България все още за да гледаш испански или немски мач трябва да си абонат на даден доставчик на телевизия.За да гледаш италиански трябва или да имаш сателитна антена или да гледаш стриймове.Само за да гледаш английски просто трябва да си вързан за който и да е кабелен оператор.
Сега вече ще има още една причина да се гледа английски футбол.Излъчването на мачовете със HD сигнал.
Ако трябва да съм коректен Film plus - sport на булсат излъчват по някой мач от Испания с HD сигнал,но това е най-много по един мач на кръг,и освен това то и SD сигнала на излъчване на испанското първенство не е достъпен така както на английското да не говорим за HD.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

kilobane

Мнениеот kilobane » 29 мар 2012 01:33

Много сложно бе пичове......аз съм със сателитна антена и приемник Дреамбокс,плащам по 30лв на месец и получавам шеринг,гледам няколко хиляди програми,в това число стотици ХД канали и почти няма първенство,което да не мога да гледам ХД......кеф ти Скай Англия,скай Германия,Италия,скайспортс......абе каквото ти скимне!
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 29 мар 2012 07:13

MoNteSo написа:
fero написа:
Mourinio написа:Чудо голямо, на МСАТ, който е отдавна си гледа HD мачове по Скай Спортс от Италия, Англия, Испания 8-)

Мислех си, че е минало времето на нелегалните програми, които операторите крадяха до 2004. Явно във Варна още го има.

Не искам да оспорвам мнението на колегата, супер щом се е уредил да си гледа срещите на кабеларката, но няма как чрез кабел да се предава HD сигнал.
А иначе аз имам въпрос до колегите които са с Булсатком. В началото на януари заплатих за няколко месеца напред един от по-скъпите пакети, за да получа безплатно HD приемник. Интересното е, че мои роднини в Трън си го получиха още преди 2-3 седмици, а в Перник все още ме мотат когато мина през офисите. Та да попитам, как е по другите градове. Успяхте ли вече да си вземете новите приемници ?

Булсат малко се поизложиха с HD приемниците.Принудиха хората да ги зменят, но се оказа, че нямат достатъчно бройки.Аз успях, може би, защото по-рано реших да сменям, но много хора и в Пловдив, все още чакат. Кога ще има в наличност, само от Булсат си знаят. Прави ми впечатление, че в информацията по темата , липсва Булсат, като евентуален разспространител н аканала.Дано го включат, че иначе ги сменям като едното нищо!
slabia_forever

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 29 мар 2012 07:15

sl321 написа:За кво ви е HD телевизия, като има стриймове които излъчват HD?:lol:

Иначе пропагандата на ВЛ продължава с пълна сила!

Е хайде пусни си стрийминг на телевизора, да видим какво ще се получи :)
slabia_forever

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 29 мар 2012 14:21

100 години 100 написа:
sl321 написа:За кво ви е HD телевизия, като има стриймове които излъчват HD?:lol:

Какво ще се получи? Връзваш PC-то към телевизора посредством HDMI, пускаш един HD стрийм с висок bitrate и си правиш кефа.
А тоя нов канал ще е 2-3 дена мачове, и остатъка от седмицата повторения и глупави магазинни предавания. Все едно РИНГ ТВ :lol: Да, може на някой да му е интересно, но мен лично не ме впечатлява толкова. Виж, ако канала се казваше NOVA SPORT HD, и излъчваха мачове от повече водещи първенства и други интересни спортове, бих го гледал с удоволствие. :)
Изображение

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 29 мар 2012 14:28

Levski4Ever написа:
100 години 100 написа:

Какво ще се получи? Връзваш PC-то към телевизора посредством HDMI, пускаш един HD стрийм с висок bitrate и си правиш кефа.
А тоя нов канал ще е 2-3 дена мачове, и остатъка от седмицата повторения и глупави магазинни предавания. Все едно РИНГ ТВ :lol: Да, може на някой да му е интересно, но мен лично не ме впечатлява толкова. Виж, ако канала се казваше NOVA SPORT HD, и излъчваха мачове от повече водещи първенства и други интересни спортове, бих го гледал с удоволствие. :)

То май повечето правим тоя номер да вържим лаптопа към ТВ и гледаме HD стриймове.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 29 мар 2012 14:43

Висшата лига по Диема ли ще си я дават?

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 апр 2012 12:13

kilobane написа:Много сложно бе пичове......аз съм със сателитна антена и приемник Дреамбокс,плащам по 30лв на месец и получавам шеринг,гледам няколко хиляди програми,в това число стотици ХД канали и почти няма първенство,което да не мога да гледам ХД......кеф ти Скай Англия,скай Германия,Италия,скайспортс......абе каквото ти скимне!

И аз съм така ( само приемника ми е друг),и ми е много смешно като ми кажат че гледат HD на стрийм,или като ми се чудят защо ми е сателитна антена,след като всичко можело да се гледа на стрийм. :lol:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 02 апр 2012 19:08

Програма е пусната за абонатите на blizoo на 163 позиция на цифровата, върнали са ни и Ринг. :P

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 03 апр 2012 14:29

аз доколкото разбрах това ще е нещо като Film + HD и по нея ще дават паралелно мачовете по Диема.

Върни се в “Свободна зона”