Левски - Лудогорец - 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|
Баткоф и Гонзо вън от Левски !
1-0 за Левски. Гол в средата на първото полувреме на Дарко Тасевски 

Blue Mind написа:Преди броени минути официалният сайт на Лудогорец излезе с новината, че Станимир Стоилов е новият старши треньор на Лудогорец и той ще изведе "зелените" на "Герена" в понеделник.
Кирил Домусчиев е решил да смени Ивайло Петев след трите поредни загуби на тима от Разград. Новият старши треньор на тима е Станимир Стоилов, който преди само седмица водеше преговори за завръщане в Левски. Сега обаче Мъри ще дебютира начело на Лудогорец именно срещу Левски, с който постигна невероятни успехи, сред които 1/4 финал в Турнира за Купата на УЕФА и класира за първи път български тим в групите на Шампионската лига. Още утре Стоилов ще направи първа тренировка на "Лудогорец Арена", а в понеделник от 21:00ч. ще изведе новия си тим на "Герена".
Ако това е вярно,от този ден Мъри е никой за мен !
И защо така? Къде пише, че Мъри трябва да е треньор само на Левски? И ако е така, то след като Батков не го иска за треньор, цял живот без работа ли да седи?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Ако победим също. И вече Батков, Гонзо и компания трябваше много отдавна да са се изнесли от Герена.Theos написа:Ако не победим довечера, просто на секундата трябва да се омитат Гонзо и компания и по добре да завършим сезона с юношите- те поне ще имат желание за игра!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Тоя мач е твърда 2-ка!!! Лудогорец няма да загубят за 4-ти пореден път, вярвайте ми.
Силно се надявам Мъри да води Лудогорец довечера 

Teo написа:Тоя мач е твърда 2-ка!!! Лудогорец няма да загубят за 4-ти пореден път, вярвайте ми.
А защо загубиха три пъти до сега? Ако Лудогорец загуби довечера няма да е никаква изненада. Те все пак са новаци и нищо повече. Е, да речем добре представящ се новак. Левски не са по-слаби от Локо Пд, Славия и Черно море които гътнаха Лудогорец предните кръгове.
- modor
- Контакти:
niki87 написа:ЛЕВСКИ не е фланелката с нечие име на гърба, ЛЕВСКИ не е плаката на стената, ЛЕВСКИ не е шала в ръката - ЛЕВСКИ е в душата! И когато падаш, аз пак ще викам за теб! И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
Мощна подкрепа за най-великия отбор!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Re: Призовавам всички да отидем на мача Левски - Лудогорец
rogeti написа:miro_rz написа:Yashin написа:1000 човека дали ще има?
Аз си мисля , че поне 8-10 хляди ще сте
1-1 е за мен мача ..... само Лудогорец
пффф пич максимум 4000 ще бъдеме......... мисля че ще бием вашите орли минимално 1:0 с късен гол м/у 70-80 мин.![]()
п.с
Левски=Религия!!
Нали знаеш,че религията е опиум за народа

Re: Левски-Лудогорец
Артилериста написа:Днес е мачът,който ще определи до голяма степен кой от тези 2 тима ще остане в борбата за титлата.Прогнозите ви за мача + голмайстори.Да видим кой ще познае най-добре точните резултати и голмайсторите
Аз казвам резултат 1-1 и голмайстори Иван Цветков и Михаил Александров
1:2,Гаджев , Гъргоров и Ив.Стоянов /с Янев те Ви обичат много/ \m/