Новият рейс на ЦСКА ще е златен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

DaSyth
Контакти:

Re: Новият рейс на ЦСКА ще е златен

Мнениеот DaSyth » 10 сеп 2008 17:16

W84me написа:Ами и на 16-17 не съм :D :D :D Ти за ТЪЛКОВЕН речник не си ли чувал? Кажете ми,на какво отгоре Левски има комплекс за малоценност към Цска? Или няма смисъл да ми казвате,защото знам,че ще извадите някакви успехи отпреди 150 години :D Много бързо забравихте,че от 10 мача с Левски имахте 9 загуби...

Комплексари сте примерно защото преди 5-6 години,когато имахте евромач с Челси,не пуснахте Зонзо за да го пазите за нас-това какво е?Държа да отговориш :ugeek:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 сеп 2008 18:00

Аз не съм треньор на отбора и не мога да кажа защо не са го пуснали.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Мнениеот hongildon » 10 сеп 2008 19:22

Някои да знае дали ще дават някоя квалификация някъде?????????

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 сеп 2008 21:48

Не съм съгласен да се хвърлят много пари за скъп автобус. Не смятам да правим като "умните" лефскарчета. Айде на тях им е простено. Нали уж най-голямата им звезда се е утрепал, докато се прави на голям със скъпата си Алфа, а не да се движи със стария и нелуксозен автобус на лефски по онова време. Искам само да вмъкна преди някой да се наеме да пише "ти как плюеш против Гунди Той е легенда?" Гунди е легенда защото е умрял млад талант. Някой може ли да се опита да си представи какво щеше да сстане ако през есента на 1994 Ицо Секундата се беше утрепал в катастрофа?? Може би вече щеше да има улици и градове с неговото име. Да ама не! Вижте какъв кратун излезна след това. Но както и да е. Автобус за милиони(не съм сигурен колко струва може би по-евтин) само да те кара до летището и 8 пъти годишно да те кара на разтояния по-голми от 350км за мен - не си струва!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

krassiss
Контакти:

Мнениеот krassiss » 19 сеп 2008 22:48

Евала Geko отлично разсъждаваш за говедо :lol:

Потребителски аватар
silver_sky_boy
Контакти:

Мнениеот silver_sky_boy » 20 сеп 2008 13:24

златен рейс за златни момчета

Потребителски аватар
ebalsammumaikata

Мнениеот ebalsammumaikata » 22 сеп 2008 01:18

TheClub написа:
Geko написа:
DaSyth написа:След мача с Жилина ръководството на фк "Калъфка" решава да добави кафяв цвят към екипите на Мунчо,Конзо и останалите стадни.Решението е продиктувано от перманентните остатъци от собствени екскременти по турско(родно)-синьото след скиорско-тракторните епопеи(на незапомнените) на родните ЕвроИдиоти :lol: :D :lol:
Благодаря за вниманието :ugeek:

Мъничко грухтящо сукалче, на "фк Калъфка" му предстои мач с Жилина, сиреч мач от европейски турнир. Що не ми припомниш какъв мач предстои на ЦСКА? Буренът на коя селска полянка ще поотъпчете? ЕвроИдиот - звучи неприятно! ЕвроНепознат - звучи отчайващо!

ДА но ние сме нито евроНепознати нито евроИдиоти и в крайна сметка май вие (Калъфарите) сте най–зле :lol: :lol: :lol:
Ако ЦсКа е известно с това че би ливърпул преди няколко сезона, то лефски е познат като ПРЕГАЗЕНИТЕ ОТ ТРАКТОР!!!! :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: ЦЕЦА я знаят в европа с попедата над ЛИВЕРПУЛ ?!?! Че мача беше без значение , че ЛИВЕРПУЛ играха с 3-тия състав , че тука в софия ви разпраха и искаш да ми кажеш че го помнат тоя мач ??!?! :lol: Имат го само в архива като игран мач без значение нищо повече и тим който не е играл в CL или УЕФА от 15-16 год да не се смее на отбор който го е правил многократно ХАХахаХА!!БАТЕ може и да са смешен отбор ама отстраниха и АНДЕРЛЕХТ и са отбор с ОГРОМЕН КЪСМЕТ а да не говорим за ЖИНЯК в 96' ? :mrgreen:
ВСИЧКИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ !!

Изображение
Изображение

Върни се в “ЦСКА”