Новият рейс на ЦСКА ще е златен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Новият рейс на ЦСКА ще е златен

Мнениеот TheClub » 10 сеп 2008 16:04

Geko написа:
DaSyth написа:След мача с Жилина ръководството на фк "Калъфка" решава да добави кафяв цвят към екипите на Мунчо,Конзо и останалите стадни.Решението е продиктувано от перманентните остатъци от собствени екскременти по турско(родно)-синьото след скиорско-тракторните епопеи(на незапомнените) на родните ЕвроИдиоти :lol: :D :lol:
Благодаря за вниманието :ugeek:

Мъничко грухтящо сукалче, на "фк Калъфка" му предстои мач с Жилина, сиреч мач от европейски турнир. Що не ми припомниш какъв мач предстои на ЦСКА? Буренът на коя селска полянка ще поотъпчете? ЕвроИдиот - звучи неприятно! ЕвроНепознат - звучи отчайващо!

ДА но ние сме нито евроНепознати нито евроИдиоти и в крайна сметка май вие (Калъфарите) сте най–зле :lol: :lol: :lol:
Ако ЦсКа е известно с това че би ливърпул преди няколко сезона, то лефски е познат като ПРЕГАЗЕНИТЕ ОТ ТРАКТОР!!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 10 сеп 2008 16:05

Geko написа:
DaSyth написа:След мача с Жилина ръководството на фк "Калъфка" решава да добави кафяв цвят към екипите на Мунчо,Конзо и останалите стадни.Решението е продиктувано от перманентните остатъци от собствени екскременти по турско(родно)-синьото след скиорско-тракторните епопеи(на незапомнените) на родните ЕвроИдиоти :lol: :D :lol:

Мъничко грухтящо сукалче, на "фк Калъфка" му предстои мач с Жилина, сиреч мач от европейски турнир. Що не ми припомниш какъв мач предстои на ЦСКА? Буренът на коя селска полянка ще поотъпчете? ЕвроИдиот - звучи неприятно! ЕвроНепознат - звучи отчайващо!

Евронепознат ... :lol: :lol: :lol:
Сериозно ли го каза ?
Евроидиот не звучи неприятно , извинявай ама ние като ви наричаме така заедно с цяла европа ни е приятно !
А по какъв начин стигнахте до Жилина , знаеш ли ?
А като отпаднете от Жилина тогава пак ли ще слушаме ... 7-1 , 7-2 , 5-0 ... ?
А като спечелим 32-та титла пак ли партията ни е помогнала ?
А като продадем след време следващия Ицо или Берба , пак ли сме взимали най доброто в БГ заради Армията ?
А като победим отново действащ Еврошампион пак ли Тато уреди това в Европа ?
Такъв е живота БАТЕ... преглътнете го че ще затъвате още повече и повече... и като пишеш коментари специално ти , си носи носна кърпичка че от злоба ти капят лигите и пяната от устата :D
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

hard
Контакти:

Мнениеот hard » 10 сеп 2008 16:06

ЕвроИдиот - звучи неприятно! ЕвроНепознат - звучи отчайващо![/quote]
Евро непознат хахахаха ,ей теленце вземи и прочети нещо преди да пишеш :) и без това ти остана по-малко от седмица до у-ще.
След седмица ми се струва че ще запеете друга тъжна песен ама сега ви мучи устичката.
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 сеп 2008 16:21

Е пък да не би някой да ви знае в Европа? То сигурно вече няма живи свидетели на вашите победи... Пък на тоя Ангоф ще му кажа,че имам малко повече от 15 години.Първо говори за комплекс за малоценност от страна на Левски,после някви други глупости,не го разбирам.Как може да имаш комплекс за малоценност от някой,когото биеш под път и над път? Виж си речника ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 сеп 2008 16:24

DaSyth написа:
Sardukar написа:Хах те екипите са им по зле и на отбор от В група возила ще си копуват...Дори Батета имат имена на екипите!Иначе по-добре саберете по 10-20лв и си купете 1 каравана,че нали нямате и кенефи :mrgreen: :mrgreen:

За какво са ни кенефи?Ние се изхождаме върху говежди тикви :lol:

ХАХА после да не ревете за лиценз???
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 10 сеп 2008 16:28

W84me написа:Е пък да не би някой да ви знае в Европа? То сигурно вече няма живи свидетели на вашите победи... Пък на тоя Ангоф ще му кажа,че имам малко повече от 15 години.Първо говори за комплекс за малоценност от страна на Левски,после някви други глупости,не го разбирам.Как може да имаш комплекс за малоценност от някой,когото биеш под път и над път? Виж си речника ;)

Да де на 16-17 ... се в пубертета ... а кво да гледам в речника ? смятам,че пиша правилно,друг е въпроса,че не ми разбираш логиката и си го признаваш , е аз не съм учител,че да уча полуидиотчета на мисъл ...в тоя ред на мисли по-важни са титлите не мислиш ли ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 10 сеп 2008 16:32

ЦСКА пак тръгва да дърпа Българиския футбол напред за разлика от едни дето си палят.......какво ли не :shock:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

hard
Контакти:

Мнениеот hard » 10 сеп 2008 16:54

W84me написа:Е пък да не би някой да ви знае в Европа? То сигурно вече няма живи свидетели на вашите победи... Пък на тоя Ангоф ще му кажа,че имам малко повече от 15 години.Първо говори за комплекс за малоценност от страна на Левски,после някви други глупости,не го разбирам.Как може да имаш комплекс за малоценност от някой,когото биеш под път и над път? Виж си речника ;)

За това са и книгите :) гледам имаш интернет ми прочети де ...напъни се.На 15 години би трябвало да знаеш че преди да кажеш нещо преброй до 10 обмисли го :) Щото иначе се получава ,като в онази приказка напънало се теленцето до замучи ама само се наакало...
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 10 сеп 2008 16:55

Geko написа:

Господин Гей,нещо много ми се пънеш пред клавиатурата,а?А за сукалчето как се сети-да ти имам въображениети ..32 години като за сукалче как ти се струват,Овчи?И защо така ти спихна остроумието-защото нямаш нищо смислено да кажеш ли??
А вашето ЕвроПознание го знаем- от 1:17(с гол на мангал)...до Тампере(Финландия) и Б.Б.(не помня името на "измислената" държава :lol: ),и Антверп,Олимпия,Беврен..........аман от куци коне :ugeek: Вземи да си пиеш по-често гинко вин-а,че съвсем ще загубиш реалността,въпреки че е доста късно... :ugeek:
Успех в лечението и не ми се дърви,щото ако си ми насреща ще мучиш на умряло говедо,Ясно?!? :ugeek:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 сеп 2008 17:07

Ами и на 16-17 не съм :D :D :D Ти за ТЪЛКОВЕН речник не си ли чувал? Кажете ми,на какво отгоре Левски има комплекс за малоценност към Цска? Или няма смисъл да ми казвате,защото знам,че ще извадите някакви успехи отпреди 150 години :D Много бързо забравихте,че от 10 мача с Левски имахте 9 загуби...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”