wolf написа:Sofia 1929 написа:Колега, оценявам чувството ти за хумор, но дай по-сериозно.
Така... Вечна ранглиста ние сме 7ми, вие сте 4ти.
Нормално разсъждаващ човек, би спрял до тук, но ти държиш да продължиш да се излагаш. Не ми се коментират титлите ви(общите) нито нещо друго, за футболистите, които сме дали на България също("един Котков и един Начко Михайлов"

) също, защото ще се засрамиш. За въпроса за националният отбор и какво сме дали ме разсмя

, не искам да те излагам, но ако настояваш, ще ти напиша няколко неща.
Дай да чуем тогава, макар че ми е ясно колко глупости ще напишеш.
Явно приемаш, че всеки отбор на десетилетие дава по един като Котков и Начко, защото някакси се опитваш да ги маргинализираш, но ще ти отговоря няма страшно.
По темата за приноса за националният отбор само 3 неща(ако държиш може и още), свързани с най-големите успехи на националният отбор:
1994 г. - 4-тото място на националният отбор. Треньор Димитър Пенев - юноша на Локомотив София, пом.треньор Красимир Борисов - юноша на Локомотив София
1968, Вице-олимпийски шампион, Олимпиада в Мексико, треньор Георги Берков(треньор на Локомотив София) 4 ма футболисти на Локомотив в основният състав: Начко Михайлов, Наско Геров, Ивайло Георгиев, Георги Христакиев.
1959 - Европейски шампион за юноши. Никола Котков голмайстор на турнира с 6 гола.
Ако не ти стига може и още да ти пиша. По другите точки ако имаш забележки също казвай, там е по-интересно.