Дебати относно нов мениджър на Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Re: Дебати относно нов мениджър на Ливърпул

Мнениеот B3ATS » 01 апр 2012 20:32

Далглиш подписа 3 годишен договор преди по-малко от година , така че не вярвам да го изгонят. Все пак е и легенда на Ливърпул. Не случайно му викат "KING". Най-вероятно ще му дадат шанс за още един сезон и тогава вече , ако няма резултати , главата му ще хвръкне. Не трябва да правите грешката на Челси и да сменяте мениджърите през 2 месеца ... Дайте му повече време. Вижте , когато Рафа Бенитез беше начело , успя с всяка изминала година да подобрява състава. Отначало завърши 5-ти , после 4-ти , 3-ти и след това дори успя да стигне до 2-рото място. Далглиш е работил запоследно в Селтик през 2000 , цели 11 години е стоял без работа. Ако му се гласува малко повече доверие и време , може и да постигне нещо по-съществено ;)

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Re: Нов мениджър?

Мнениеот sven_goran » 01 апр 2012 20:33

wolf написа:Ок, сега ако ми кажеш и защо точно смяташ така и с какво той ще допринесе за промяна грешка няма да имаш :lol: Четете бе хора

Млад, амбициозен и с модерно мислене за съвременния футбол... като това със сигурност не е Дядо Кени! 8-)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 апр 2012 20:43

Мъри Стоилов също е свободен. :?

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 01 апр 2012 20:44

Аз лично имам огромното желание да е Марсело Биелса :) Резултатите сами говорят за себе си :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 апр 2012 20:45

BultraStyle написа:Аз лично имам огромното желание да е Марсело Биелса :) Резултатите сами говорят за себе си :)

Ако изобщо има смяна Биелса също е моя фаворит. Много ми харесва като методика и мислене.

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 01 апр 2012 20:53

Далглиш трябва да остане. Проблемът не е в начина на игра, а в опита да се промени психологическата нагласа на отбора. Ако на Ливърпул им трябва треньор за топ 4, то нямаше смисъл да се маха Бенитес, още повече че с неговия тактически гений отборът би почти всички европейски грандове. На Ливърпул му трябва треньор единствено и само за първото място в Англия. Това е големият проблем от 22 години насам. И той е повече психологически отколкото игрови. Далглиш се опитва да възпита такъв манталитет у играчите си (засега разбира се неуспешно) - за тях да има значение единствено и само първото място. Проблемите на отбора дойдоха в момента, когато се загубиха шансове не за топ 4, а за титлата (глупавите равенства у дома с отборите от по-долната част на класирането и най-вече декемврийските равенства с Уиган и Блекбърн). Просто отборът загуби мотивация и заигра много слабо в първенството, за сметка на преследването на двете купи. Чудеса рядко стават, за да стане Ливърпул шампион - е нужна работа точно в тази психологическа насока. Защото дори и през 2009 година, когато бе победен Юнайтед с 4-1 на Олд Трафорд, те все пак рутинно взеха титлата, защото имат изграден манталитет, който дори след неудачни мачове им помага да се изправят на крака.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 01 апр 2012 20:53

Има много луди :) за кой по-точно става дума ;)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 апр 2012 20:53

не съм фен на Ливърпул, обаче май само правилния футбол може да ги оправи тях, така че и аз залагам за Мъри :idea: след Кипър сега е свободен за нови интересни предизвикателства, пък ако вземе и Наско със себе си топ 3 не им мърда :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 01 апр 2012 20:55

BultraStyle написа:Има много луди :) за кой по-точно става дума ;)

Такъв е прякора на Марсело Биелса. ;)

Върни се в “Ливърпул”