Дебати относно нов мениджър на Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дебати относно нов мениджър на Ливърпул
Далглиш подписа 3 годишен договор преди по-малко от година , така че не вярвам да го изгонят. Все пак е и легенда на Ливърпул. Не случайно му викат "KING". Най-вероятно ще му дадат шанс за още един сезон и тогава вече , ако няма резултати , главата му ще хвръкне. Не трябва да правите грешката на Челси и да сменяте мениджърите през 2 месеца ... Дайте му повече време. Вижте , когато Рафа Бенитез беше начело , успя с всяка изминала година да подобрява състава. Отначало завърши 5-ти , после 4-ти , 3-ти и след това дори успя да стигне до 2-рото място. Далглиш е работил запоследно в Селтик през 2000 , цели 11 години е стоял без работа. Ако му се гласува малко повече доверие и време , може и да постигне нещо по-съществено 
- sven_goran
- Контакти:
Re: Нов мениджър?
wolf написа:Ок, сега ако ми кажеш и защо точно смяташ така и с какво той ще допринесе за промяна грешка няма да имашЧетете бе хора
Млад, амбициозен и с модерно мислене за съвременния футбол... като това със сигурност не е Дядо Кени!
-
гражданин от село
Мъри Стоилов също е свободен. 
-
BultraStyle
- Контакти:
Аз лично имам огромното желание да е Марсело Биелса
Резултатите сами говорят за себе си 
BultraStyle написа:Аз лично имам огромното желание да е Марсело БиелсаРезултатите сами говорят за себе си
Ако изобщо има смяна Биелса също е моя фаворит. Много ми харесва като методика и мислене.
- liverpool96
- Контакти:
И "лудия" също е вариант. 
Далглиш трябва да остане. Проблемът не е в начина на игра, а в опита да се промени психологическата нагласа на отбора. Ако на Ливърпул им трябва треньор за топ 4, то нямаше смисъл да се маха Бенитес, още повече че с неговия тактически гений отборът би почти всички европейски грандове. На Ливърпул му трябва треньор единствено и само за първото място в Англия. Това е големият проблем от 22 години насам. И той е повече психологически отколкото игрови. Далглиш се опитва да възпита такъв манталитет у играчите си (засега разбира се неуспешно) - за тях да има значение единствено и само първото място. Проблемите на отбора дойдоха в момента, когато се загубиха шансове не за топ 4, а за титлата (глупавите равенства у дома с отборите от по-долната част на класирането и най-вече декемврийските равенства с Уиган и Блекбърн). Просто отборът загуби мотивация и заигра много слабо в първенството, за сметка на преследването на двете купи. Чудеса рядко стават, за да стане Ливърпул шампион - е нужна работа точно в тази психологическа насока. Защото дори и през 2009 година, когато бе победен Юнайтед с 4-1 на Олд Трафорд, те все пак рутинно взеха титлата, защото имат изграден манталитет, който дори след неудачни мачове им помага да се изправят на крака.
-
BultraStyle
- Контакти:
Има много луди
за кой по-точно става дума 
не съм фен на Ливърпул, обаче май само правилния футбол може да ги оправи тях, така че и аз залагам за Мъри
след Кипър сега е свободен за нови интересни предизвикателства, пък ако вземе и Наско със себе си топ 3 не им мърда 

- liverpool96
- Контакти:
BultraStyle написа:Има много лудиза кой по-точно става дума
Такъв е прякора на Марсело Биелса.