Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот tevez » 01 апр 2012 18:28

Сираков изобличи лъжите на Батков

"Аз спасих Мъри, когато Тодор искаше да го махне, и 15 дни по-късно започна "синята приказка", каза Наско
Легендата на Левски Наско Сираков не пропусна да отговори на нападките от страна на Тодор Батков. Наско обяви трите откровени лъжи на Батков към синя България:

"Той казва, че бил изтърпял Мъри въпреки провалите. Но явно забравя, че след мача с Публикум лично Батков настояваше Мъри да си ходи. Тогава аз подкрепих Мъри и в прав текст казах, ако Мъри си тръгне, тръгвам и аз и след 15 дена започна "синята приказка".

Той започна да саботира отбора - няма такава друга ситуация президентът на отбора да се изтъпани и да обещае 33% като премии на играчите за влизане в ШЛ. Аз обаче му казах - "ти им даваш по 200 000 премии за влизане в групите, а после искаш аз да мотивирам отбора да играе в Дупница за 1000 лв премии". Как да стане?"

Трето - Батков беше в основата на провала на селекцията ни през 2007 година. Ние бяхме набелязали двама играчи за селекция - бяхме харесали Рабех, и един централен нападател. В началото на юни Батков каза - отивайте на почивка, двамата са уредени. Една седмица по-късно се връщаме и няма нищо такова. Насила взехме Бензукан. След отпадането от Тампере, когато нямаме нужда от централен защитник, ние взимаме", каза Сираков пред ТВ7.

"Неведнъж Батков лъже най-безсрамно. Той е на всяка пресконференция - и то на първите редове, на всяка спечелила политическа партия. и Друго ще ви кажа Той каза в едно интервю: Продължавам да твърдя, че Мъри е най-добрия треньор. Казвам му благодаря. Но с него и Наско се разбрахме, че когато преценя, че са изчерпани ще ги освободя! Това е абсолютна лъжа! Напротив - той обеща, че ще ни остави да подновим отбора, да изградим нов тим. Тогава взехме тримата бразилци", обясни любимецът на сините привърженици.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 апр 2012 18:29

Сираков прикани левскарите да се събудят

"Не искам човек, който всяка седмица е по хумористичните предавания, да е президент на любимия ми отбор", категоричен е Наско
Голмайстор номер 1 в историята на Левски - Наско Сираков продължи войната си със собственика на клуба - Тодор Батков. Той прикани синя България да се събуди и най-накрая да разбере какъв измамник и лъжец управлява любимият им тим.

"Не може да се работи с един човек, който е константна величина във всяко едно хумористично предаване - като започнеш от "Комиците", минеш през "Пълна "Лудница" и стигнеш до "Шоуто на Слави". Всяка седмица Батков е главен герой там и това е президента на Левски! Ако левскарите се гордеят с такъв президент ОК, но аз не искам такъв президент за моя любим отбор", категоричен е Сираков.

"Неведнъж Батков лъже най-безсрамно. Той е на всяка пресконференция - и то на първите редове, на всяка спечелила политическа партия. и Друго ще ви кажа Той каза в едно интервю: Продължавам да твърдя, че Мъри е най-добрия треньор. Казвам му благодаря. Но с него и Наско се разбрахме, че когато преценя, че са изчерпани ще ги освободя!

'Това е абсолютна лъжа! Напротив - той обеща, че ще ни остави да подновим отбора, да изградим нов тим. Тогава взехме тримата бразилци", обясни любимецът на сините привърженици.

"На мен Левски пари не ми дължи, но на Мъри, и в частност Батков" му дължи сериозна сума", разкри още Наско.

"Колкото до сегашната ситуация на Герена, пожелавам им от сърце на Гонзо и Тонев да се справят, но от това което виждам няма наченки на оправяне. Иначе последния върху който бих хвърлил вината сега е Иво Тонев".

"Според мен в момента бюджета на Левски е повече от нормален, да не кажа, че е изключително завишен като за България. С такъв бюджет не би трябвало да е проблем да сме шампиони на България. Нещо повече - трябва да се борим за влизане в групите на Шампионската лига, което в момента според мен е по лесно от това да намериш място в групите на Лига Европа".

"Не смятам, че проблемите във футбола може да ги реши, която и да е държавна власт. Нашите управляващи имат много проблеми, за да се занимават с това да правят Левски шампиони. А и премиерът Бойко Борисов направи достатъчно за доста отбори", завърши Сираков.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 апр 2012 18:29

Наско: Сираков и Ко. донесоха 47 млн. лева на Левски

"Не съм чувал Бегиристайн да е давал пари от джоба си на Барса", заяви синята легенда

Наско Сираков отговори на нападките на Тодор Батков, който преди няколко дни заяви в ефир, че легендата на сините не е давал пари за Левски. Бившият директор на клуба направи разчет за приходите и разходите за периода 2004-2008.

"Първо Батков говори, че не съм давал пари за Левски. Само футболен лаик може да каже подобно нещо. Не съм чувал Валдано или Бегиристайн да дават пари от себе си за Реал или Барса. Аз не съм искал да бъда президент на Левски. Аз съм бил Левски винаги за да правя футбол и го правя по най-добрия начин.", каза Наско.

"Нека кажа какво е донесъл Сираков на Левски, или както Батков казва - Сираков и Ко. Приходи за периода 2004-2008 - 47 милиона лева в т.ч. приходите от Шампионската лига 7,5 милиона, телевизионни права 3 милиона, приходи от продажба на билети - 6.3 милиона и приходи от трансфери - общо 20.5 милиона преди и след моето време в клуба.", коментира Наско.

"Само хидроизолацията е за 800 000 лева! Какво е това? Таблото ми казаха, че ще струва 50 000 лева, а го направиха за 500 000! Аз му казах, че така не може. По-късно той ми поиска оставката на мен и Мъри", продължи той.

"Батков дойде да ни смени името. След това се занимаваше да ни купува билети за театър и Кино. А, да и броеше парите, когато ме продадоха в Сарагоса за 950 000 долара!", присмя се Наско.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 апр 2012 18:30

Наско: И след 150 години никой няма да повтори постижението на Стенли

"Стилян Петров трябва да знае, че има подкрепата на цялото ми семейство", сподели членът на Изпълкома на БФС
Членът на Изпълкома на БФС - Наско Сираков изрази подкрепата си към капитана на националния ни отбор Стилян Петров.

"Настръхвам като говорим за Стенли. Това е невероятна човешка трагедия. Говорим за едно момче, на което съм бил ръководител - той е един то най-истинските професионалисти, които България е раждала. Той е силен човек и единственото което мога да направя е да му кажа, че има пълната подкрепа на моето семейство и цяла България. Всички стискаме палци за него. Вярвам, че ще спечели този мач, пожелавам му го от сърце".

"Петров живее само с футбола и семейството си. Богатство е за всеки треньор да има такъв играч в състава си. Убеден съм, че в следващите 150 години наш играч няма да носи капитанската лента на отбор от Премиършип и това показва за какъв футболист става въпрос".

"Специално за тяхното поколение - на Бербатов, Стилян и Мартин Петров, не можем да обвиняваме само трите коня, както ги нарекоха. Отлични футболисти са, които съм убеден, че винаги са давали максимума за националния. Но все пак футбола се играе от 11 човека, просто реалностите са такива, че силите ни не достигат за нещо повече на този етап", коментира Сираков.

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 01 апр 2012 18:36

Лъха ми на интригантство и нечист морал от Наско, не знам защо :oops:
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 апр 2012 20:13

Стоилов: Левски функционираше перфектно с Наско Сираков

"Стоичков не може да направи Литекс шампион още този сезон", смята Мъри
Бившият треньор на Левски, Литекс, Анортозис и националния отбор на България - Станимир Стоилов беше гост в студиото на Канал 3, където отново си припомни за добрите времена, когато работеше на Герена и в тандем с Наско Сираков написаха една от златните страници в синята история.

"Не мога да кажа точната цифра за това какви приходи сме имали по това. Сираков беше директор и той знае нещата. Той беше човека, който създаде спортния щаб. Батков беше собственика, който само ни одобри. Това беше един клуб, който функционираше перфектно. Повечето от сумите са реални, дори и да са наполовина - пак е добре. Имахме играчи като Домовчийски - ПСВ даваше 2.5 милиона евро за него. Тогава Батков не го пусна, защото мислеше, че ще вземе повече пари, а според мен това беше таванът му като трансферна сума. и Друго - от продажбата на Ричард в касата на Левски влязоха 2 милиона долара", обясни Мъри.

"Тогава беше така: Колкото получаваха играчите - толкова взимах и аз. Имам да получавам още някакви пари и се надявам, че скоро ще си оправим взаимоотношенията", разясни той.

"Честно казано много ми е смешно когато подчинените дават оценка на началниците си. Аз не мога да коментирам мнения на Наско Сираков. Искам да работя с хора , които ще успеят. Не искам да се провалям или да създавам предпоставки. Не знам защо Батков не иска да говори с мен", продължи хасковския специалист.

"Колкото до периода ми, когато бяхме начело на представителния ни тим, тогава се опитахме да направим нещо националния, но там е трудно да се направят чудеса. Любо Пенев заварва един отбор, който почти няма успехи".
"Като бях начело на Литекс пък взехме Купата на страната. Това провал ли е? Наложихме стил, с който в Ловеч и след това имаха резултати. Сега Стоичков има шанс само за Купата. Литекс спечели важни мачове в "А" група, но трябва постоянно да печели, а другите да губят, за да станат шампиони. Няма такъв отбор в света да направи 15 поредни победи. Трябва да си Реал или Барса, да имаш такава класа, че да правиш разликата. Това са нереални очаквания", коментира Стоилов.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 апр 2012 20:14

Стоилов потвърди новината на db - нямал предложение от Левски за треньор

„Водят преговори, колкото да кажат, че са разговаряли с мен“, заяви Мъри
Станимир Стоилов за пореден път обяви, че не е поставял условия на Левски, за да се върне на „Герена“. По думите на му срещата с Иво Тонев в била по-скоро ход на синьото ръководство с цел да натрупа точки пред привържениците, отколкото на реално желание Мъри да бъде назначен за наставник.

„Благодаря на хората, че все още оценяват това, което сме постигнали в Левски и си спомнят, че е имало добри евро мигове. За да бъдеш треньор обаче трябва някой официално да те покани, аз имах разговор, който е разузнавателен. и чак на следващия ден евентуално можело да започнат да преговарят с мен. До колкото знам, с още двама са преговаряли - това, че е имало и други разговори, мен не ме притеснява, няма лошо. Когато избереш нов треньор, отговорността е твоя“, каза Стоилов.

„За пари не се е коментирало изобщо. Нямам обяснение защо не се стигна до споразумение. нямаше официална покана. Не знам защо Батков не дойде, нито Гонзо. имам чувството, че се водят преговори, колкото да се каже, че са водени преговори с мен за оправдание пред феновете. Аз мога да гледам всички в очите, никога не съм лъгал, за да се притеснявам. Не съм си казвал условията, казах мнението си за свършената работа до момента в клуба. Нормално е ако започна работа, да имам условия и хора, с които искам да работя. Сираков винаги ми е казвал - „ти трябва да се върнеш в Левски, твоето място е в Левски“. Ако аз бях започнал работа на „Герена“, той щеше да е доволен, защото мисли само доброто за клуба. Казват, че съм поставял условия Сираков да се върне и как става треньор да назначава шефове? Имам претенции само в спортно-технически план нямам вражда с никой в Левски“, каза Мъри.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мъри: Левски е основен фаворит за титлата

„Мачът с Лудогорец е от ключово значение“, каза Стоилов
Станимир Стоилов за пореден път изрази увереността си, че Левски е с най-големи шансове за спечелване на титлата, въпреки изоставането от лидера ЦСКА. Мъри определи дербито с Лудогорец утре от ключово значение за двата тима.

„Аз продължавам да твърдя, че Левски е фаворит за титлата. Победителят в утрешния мач ще вземе голяма преднина, докато другият е изправен пред угрозата да отпадне от надпреварата. Наистина има разлика между Левски и ЦСКА, но мачовете са много до края на първенството“, каза Мъри пред Канал 3.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мъри: Да се говори за бойкоти в Левски и ЦСКА е несериозно

"Никога не съм говорил за титли, важни са участията в Европа", заяви Стоилов
Бившият треньор на Левски и Литекс Станимир Стоилов отхвърли напълно възможността в големите клубове у нас да има бойкоти на играчи към треньори. Така Мъри коментира дали сините футболисти са играли симулативно срещу Миньор, когато перничани биха и Николай Костов си тръгна.

"В големите отбори Левски, Литекс и ЦСКА съм сигурен, че няма как да има бойкоти на футболистите. Аз като съм бил треньор на Левски и Литекс във всеки един момент съм чувствал подкрепа на играчите, дори ръководството да иска да ме уволни.", каза Мъри.

"Аз в Левски никога не съм говорил за шампионската титла, за мен важното бе отборът да играе добре в Европа, за да радва феновете.", продължи той в предавнето на Крум Савово по Канал 3.

"В Левски казаха, че отборът не играл добре срещу Литекс в първите 15 минути, докато публиката не била на трибуните. Ами в такъв случай, има си ръководство, което да каже - няма да почнем двубоя, докато феновете ни не са на стадиона.", заяви още Мъри.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 апр 2012 20:15

Мъри- Направих требъл по времето на Стойчо

Младенов е допингът на ЦСКА, призна бившият треньор на Левски
Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов се изказа ласкаво относно своя колега Стойчо Младенов. Екснаставникът на Анортозис заяви, че екзекутора е подействал като допинг на тима от Борисовата градина и е успял да ги вдигне, въпреки лошото начало през пролетта.

"Допингът Стойчо Младенов помогна на ЦСКА. Той успя да мотивира момчетата и да върне дисциплината. Тепърва ще се връщат в отбора Тодор Янчев и Румен Трифонов. Като сложим там и Присо, който е голяма загуба за червените те ще имат един завършен отбор. В момента ЦСКА побеждава именно благодарение на Стойчо", коментира Мъри.

Той коментира и сезонът, в който неговия тим изостана на 16 точки от шампиона ЦСКА.
"Предната година направих требъл, когато Стойчо бе начело на ЦСКА. Взех титлата, купата и Суперкупата. Обичам да водя футболни битки с добри треньори. Когато те станаха шампиони с 16 точки ние сменихме отбора и вкарахме нова кръв. Без значение бе дали ще са 16 или 10", допълни той.

Върни се в “Левски”