Иво Тонев -официална тема.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Иво Тонев -официална тема.

Мнениеот mikata » 01 апр 2012 19:38

Toнев, ти какво направи в Левски до сега :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 06 апр 2012 22:46

Много интересен въпрос ми изниква в главата, а именно дали Иво Тонев не излъга днеска на пресконференцията? Той каза, че е искал да представи Мъри като треньор. До тук добре. Разбрали са се онзи ден относно спортно техническите неща, Гонзо да си ходи, а после Мъри се разбрал с Батков и за парите, които има да получава. За децата в детската градина е ясно, че, ако Мъри се върне това ознчава, че и Наско Сираков ще го направи. Не е опрял до там, че задължително да е на заплата в отбора, след като Стоилов има цялата спортно-техническа власт. Защо тогава Иво Тонев обяви, че Илиян Илиев ще е новият треньор от лятото вместо сега както и на него му се е искало не обяви Стоилов?

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 07 апр 2012 02:26

vasko1 написа:Много интересен въпрос ми изниква в главата, а именно дали Иво Тонев не излъга днеска на пресконференцията? Той каза, че е искал да представи Мъри като треньор. До тук добре. Разбрали са се онзи ден относно спортно техническите неща, Гонзо да си ходи, а после Мъри се разбрал с Батков и за парите, които има да получава. За децата в детската градина е ясно, че, ако Мъри се върне това ознчава, че и Наско Сираков ще го направи. Не е опрял до там, че задължително да е на заплата в отбора, след като Стоилов има цялата спортно-техническа власт. Защо тогава Иво Тонев обяви, че Илиян Илиев ще е новият треньор от лятото вместо сега както и на него му се е искало не обяви Стоилов?

Защото се е обадил на новите собственици и те са отговорили-не, заради Сираков. :(

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 08 апр 2012 18:16

Тонев не е нормален, толкова неадвекватен и позиращо неудачно смешен, че по-добре да е наясно с несъстоятелността си отколкото да си вярва, даже и малко, и така да подвежда сам себе си, и да се излага. Не може с претенции за най-високия пост във футболен клуб да се говорят толкова несвързани, не кореспондиращи си неща, разнопосочни, объркани, неясни и взаимноизключващи се...
Последна промяна от balef на 09 апр 2012 00:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 08 апр 2012 19:41

Идеално че не клекнаха пред натиска на облъчените пишман фенове и не домъкнаха пак Сираков
Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 14 апр 2012 18:16

Внимание! Внимание! Гаварит Дон Тон Информбюро!
Оп, грешка! Говори радио "Дон Тон"!

Добър ден! Аз съм дон Иво!

Искам да ви заявя в началото, че съм много богат човек!

Имам изключително сериозен бизнес!

Наскоро купих Facebook и Google, а другия месец, като продам Гаджев и Тасевски, ще купя и Windows... че дограмата на вилата е много стара!

Абе, май не докарвам тембъра на Кръстника, а?

Хайде, да започнем отначало!

Добър ден! Аз съм дон ИвоТон!

Сега! (дълга пауза) Болно ми е, че някои хора не са левскари!

Та, аз съм повече левскар, дори от... Дучето!

Гонзо също е левскар! Той е и Герой! Постави Левски над себе си и се зарече да не слага гел до края на първенството! Ето това е дух!

Ох, чакайте да въздъхна! (дълга пауза)

Изглеждам ли добре? Че тази прическа трудно се прави!

Не е лесно да си Дон!

Вчера имах много напрегнат ден.

Обади ми се Гонзо. Поговорихме!

Обади ми се Мъри. Поговорихме!

Обади ми се Наско. Поговорихме!

Обади ми се Батков. Поговорихме!

Обади ми се Бойко. Поговорихме!

Обади ми се Папата. Поговорихме!

Обади ми се Путин. Поговорихме!

Обади ми се Обама. Поговорихме!

Обади ми се Мики Маус. Поговорихме!

Не ми се обади само Чък Норис.

Ама аз си пуснах един негов филм и пак си поговорихме. (дълга пауза)

Май започнах да докарвам тембъра на Кръстника, а?

Нали ви казвам, аз съм повече левскар, дори от... Стойчо Младенов!

Държа да ви информирам, че освобождавам от клуба... Гибона!

Какво? А вие откъде сте сигурни, че вече не играе?

Зад мен стоят едни хора, инвеститори. Те ми казаха, че Гибона трябва да бъде освободен. Точка! (дълга пауза)

Момент - да въздъхна!

Така! (дълга пауза) С последно предупреждение за изключване е бай Петко Хулигана, защото спря да носи торти, а това повлия на печеленето на купи от представителния отбор!

Имам и една хубава новина! Тя е за повишение в нашия клуб.

Повишавам Гугутката в... Орел! Аплодисменти!

Нали ви казвам, аз съм повече левскар, дори от... Елин Рахнев!

Е сега вече докарах тембъра на Кръстника, а? Някой да има пура?

Относно Мъри, той поиска едни пари.

Аз обаче нямах дребни и нямаше как да му ги дам.

Това просто не е моят мач. Не е моята игра. Не са моите пари.

Аз имам сериозен бизнес. В момента отвън ме чакат едни шейхове, но нали знаете, аз съм повече левскар от... (дълга пауза) + (дълга пауза)

Илиян Илиев е световен треньор. Тренирал е грандове от класата на Берое и... Берое! (дълга пауза) За което му благодаря!

И да не забравя. Еднолично обявявам за нов капитан на Левски... бебето на Дарко Тасевски. Нищо, че ще се роди през август! Аз така съм решил!

Предлагам да приключваме, защото от толкова напрягане на гърлото да докарам тембъра на Кръстника, ми се доходи до тоалетна.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 14 апр 2012 19:00

Обикновено е афектиран, първо ще преспи и после ще говори... утре... :lol: :lol:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 15 апр 2012 22:14

Докато не се разкара Батков от отбора ви няма да се оправите.
Същия е като нашия селяк, само дето има повече и по дълги връзки от него та все още се крепи.
Иначе и Съра да сложите за тренер с този циганин като шеф на отбора само ще си кретате в А група и чат пат отборчета като Бате Борисов ще се гъбаркат с отбора ви

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 21 апр 2012 12:18

1. Крайно време е Тонев да направи първи успешен ход и да привлече Шаешу. Писна ми да идват измислени ритнитопковци, при положение, че доказан играч като него може да се вземе за 200 хил.

2. Всичко, което досега обяви Тонев се опроверга. Остава единствено обещанието за стадиона и базата. Ако там наистина се инвестира от лятото, то тогава Тонев ще се реабилитира и заслужава огромни похвали. В противен случай да подава оставка и да даде път на СС.

3. Томислав Русев и Стефан да не пренебрегват най-съществения въпрос за бъдещето на отбора и да питат Тонев ще се прави ли нов стадион и база или това е поредната лъжа на новите левскари. Инвестицията в базата е предпоставка за дългосрочни успехи. Гръмката селекция и бързите пирови успехи са пари на вятъра при положение, че стадиона е пред срутване, а децата няма къде да тренират.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 апр 2012 22:12

S1914 написа:1. Крайно време е Тонев да направи първи успешен ход и да привлече Шаешу. Писна ми да идват измислени ритнитопковци, при положение, че доказан играч като него може да се вземе за 200 хил.

2. Всичко, което досега обяви Тонев се опроверга. Остава единствено обещанието за стадиона и базата. Ако там наистина се инвестира от лятото, то тогава Тонев ще се реабилитира и заслужава огромни похвали. В противен случай да подава оставка и да даде път на СС.

3. Томислав Русев и Стефан да не пренебрегват най-съществения въпрос за бъдещето на отбора и да питат Тонев ще се прави ли нов стадион и база или това е поредната лъжа на новите левскари. Инвестицията в базата е предпоставка за дългосрочни успехи. Гръмката селекция и бързите пирови успехи са пари на вятъра при положение, че стадиона е пред срутване, а децата няма къде да тренират.

Остана ли някой още , който да вярва в думите на този локомотивски клоун ? Всяка негова дума подлежи на сериозно съмнение . За почти 20 години в локомотив е построил една тоалетна и то с парите на Гигов , а вие искате да оправя стадион и школа :)))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”