Pupper_ написа:Gil-galad написа:То и да го бяха изгонили кел файда...на всичките по един шамар трябва да им пораздадат....че даже и по повечко, и то без да им се обяснява защо ги бият..
П.П.:Погледнато от позитивната страна обаче, вече сме минали границата от 40 точки и може да се считаме за спасени от изпадане
О, аз не коментирам играта, тя бе трагедия! Но съдията сбърка на три пъти и все в наша вреда. Това ми направи впечатление. Нашите футболисти при 2:0 дори не се придвижваха по терена, не говоря за тичане и пресиране. Не им се играе до края - личи си. Да се надяваме, че ще вземем ФА къп и ще минимизираме загубите от сезона. Комоли май е пътник, Данглиш ще остане още един сезон. Така ми излиза от картите ТАРО
Е, ако вземем ФА купата с какво ще ни помогне тя- само ще оставят Далглиш още един, или половин, сезон и пак наесен ще са същите мъки.А, не , благодаря. Вижте колко е прав Джон Барнс,който просто отбелязва - "колко от сегашните играчи на Ливърпул могат да играят в топ отбори? "Ами , според мен са двама - Шкъртел и донякъде Джерард.Колко бяха при Бенитез,който е тотално отречен - Алонсо,Арбелоа,Масчерано,Торес + Шкъртел и Джерард. В отбора няма класа ,те толкова си могат,за какво да ги упрекваме.Кени си избра тези играчи,американците ги купиха и сега виновни са умората,шанса,съдиите и т.н.,само не и Архитекта.