Румен Трифонов: "Българите, това е най-мръсната нация"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Re: Румен Трифонов: "Българите, това е най-мръсната нация"

Мнениеот BOCA. » 01 апр 2012 19:01

v.r.s. написа:
Botevist_1912 написа:Видях, че сте намесили Левски и Ботев в темата. Истината е, че българският народ не заслужава тези велики личности. Знаете ли, че Левски са го водили 30 заптиета от Ловеч до София и не са се събрали българи да освободят героя си. Ами Ботев - колко човека се вдигат да му помогнат като е влезнал във Враца ? Смелите българи са се крили като мишки в къщите си, напълнили гащите от страх да излезнат заедно с националният герой Ботев да се бият за свобода. Ето това сме ние, българите, предали сме даже и героите си Левски и Ботев най-великите, даже бих казал единствените синове на България. Като народ сме най-долното племе и затова никой не ни обича, което е нормално.

А ти знаеш ли, че турците не са знаели кой е хванатият и разбират, че това е Левски чак когато го докарват в София, както и, че след провала на обира от Димитър Общи и залавянето на документите на организацията, навсякъде е имало заптиета, като Ловеч и околността са блокирани. Това не ти е днешното време веднага да се напише в пресата или в интернет, че някой е заловен и да се разбере на момента. Аз до колкото зная, четници правят засада на пътя към Истанбул, тъй като там са водени особено опасните за Империята престъпници и там са съдени, а поради незнанието си кой са хванали заптиетата го водят в София. А и колко хора според теб са познавали Левски, за да разберат кой е конвоирания и да се опитат да го освободят.
А за Ботев какво да ти кажа, той идва с четата си в България след като е потушено априлското възстание и цялата турска войска е вдигната на крак, следят се селата и градовете и хората живеещи в тях и най-вече няма никаква организация.
Така, че не възприемайте глупостите на тези които се опитват по всякакъв начин да ни принизят, използвайки лъжи и клишета, още повече, че сте фенове на отбори носещи името на тези личности и трябва да сте запознати с историята и това което се е случило с тях.

+1
Не му се сърди!!!Ще порастне.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 апр 2012 19:03

Към тези, които използват клишетата: убеден съм един ден, че ще разберете каква простотия е казало това объркано човече. Да, объркан, бих го нарекъл тъпак, но не го познавам. Виж той без да ме познава е нарекъл мен, майка ми, сестра ми, племенниците ми и баща ми мръсници. Замислете се много добре над изказването му.
Супер лесно щеше да ни е на нас хората, ако нещата в живота ни бяха само черни и само бели, но няма чисто черно и чисто бяло. А, че поведението на БФС е идиотско и, че поставиха в невидение толкова време тези футболисти - ще играят няма да играят - ще ги наказват, няма да ги наказват, никой не се съмнява. Като особено за Янчев е наистина кофти. Другите имат още 10-ина години футбол пред себе си, а за Руменчо съм спокоен, той ще стане философ. Философ-мръсниалист. Нова школа във философията може да основе мръснелиаизъм... Основен постулат на последователите им ще е: "човекът е мръсник".
Последна промяна от metodito на 01 апр 2012 19:06, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 01 апр 2012 19:06

Турците може и да не са знаели, но българите не вярвам да не са знаели кой са хванали турците. Защо Левски пише "Народе????" ?'' Защо Ботев пише " Тежко брате се живее между глупци неразбрани, душата ми в огън тлее, сърцето ми в люти рани..." И двамата са били разочаравани и отчаяни от собствения си народ, което не означава, че не са били патриоти. Двете неща са различни.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 апр 2012 19:15

|Georgi написа:Румен Трифонов, футболист на ЦСКА, изговори най-голямата простотия в ефир! През цяла България каза "Българите, това е най мръсната нация".... еми да го коментират хората, които се смятат засегнати, защото сега Левски, Ботев... та до хан Аспарух всички се обръщат в гробовете си!
НАЦИЯ :
"Исторически създала се група хора, възникнала върху общност на езика, територията, икономическия живот и културата."
Аз не съм мръсен човек, нито някой от моите роднини или приятели е, дедите ми не са били, децата ми няма да бъдат! Аз съм изключително засегнат от това негово прозрение, което засяга и мен в часност!

Ако го е казал - аз ще му кажа: Духай го ве, педал!!!
Пак казвам АКО го е казал.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 апр 2012 19:20

Botevist_1912 написа:Турците може и да не са знаели, но българите не вярвам да не са знаели кой са хванали турците. Защо Левски пише "Народе????" ?'' Защо Ботев пише " Тежко брате се живее между глупци неразбрани, душата ми в огън тлее, сърцето ми в люти рани..." И двамата са били разочаравани и отчаяни от собствения си народ, което не означава, че не са били патриоти. Двете неща са различни.

Вземи и прочени повечко литература за това какво е станало от "Народе????" и стихотворението на Ботев, което цитираш.
Левски отива да прибере архива на организацията в Ловеч и то когато града е под обсада от заптиета, ти нали не мислиш, че е влязъл в града и е запобнал да обикаля по къщите за да разберат хората, че е в града. Всичко е било в пълна тайна и са знаели няколко души. А и как да разберат хората, че воденият от заптиета към София е Левски при положение, че дори турците не са знаели кой водят. От къде биха могли да го познават българите по пътя, като организацията е била тайна, а и няма как да са го виждали на снимка тогава. Бъркате времената, тогава както казах не е било като сега.
И те не са били разочаровани от народа си, а от определени личности, ако народа ги е разочаровал просто нямаше да жертват живота си, още повече, че те са разчитали същият този народ да възстане, както става с априлското възстание. Нали не мислиш, че те са правили организация без да разчитат на народа?

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 01 апр 2012 19:32

"Ако печеля, печеля за цял народ! Ако губя, губя само мене си!" Това определено не са думи на човек разочарован от народа си!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: СРАМ И ПОЗОР ! ФУТБОЛИСТ: БЪЛГАРИТЕ- НАЙ- МРЪСНАТА НАЦИЯ

Мнениеот Old_death » 01 апр 2012 21:25

invader10 написа:А ако е вярно изказването му ,то аз чакам едно добро наказание да си изкара.

Аз предлагам 6 мача.Присо го наказаха за 7,за да не играе срещу вас,да не би бегчето ви да забременее,а Румен може вече и за 6.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 апр 2012 21:30

kambata написа:Може и да се бъркам с друг мач. Но дърпане на съдия ми звучи по-сериозно от фръкнала фуражка при неясни обстоятелства.

Как ще са неясни бе на видеото се вижда как присо се изнася накрая замахва с ръце и му отнася шапката (Добре че не го удари по главата). Те полицайте да не са слепи. Много добре виждат какво става и го взимат със себе си. На черното бяло казваш сори ама е факт. Да не говорим, че май не правиш разлика между дърпане на съдия (участник в спортното събитие, правилно наказуемо) и хулиганска проява срещу органите на реда извън предела на игралното поле[/quote]
И с коя ръка го е ударил,след като на двете му ръце висеше по едно ченге?Или си плямпаш по навик без да си гледал записа от камерата?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 апр 2012 21:39

от PFC Litex на 01 Апр 2012 16:43

kambata написа:
PFC Litex написа:
Като нация, че сме станали доста долни е факт и всеки го знае, обаче някой като го каже гласно и настава един вой което доказва същото.

Какво са му направили на РУмен Трифонов, че мисли така ? 2 години ли беше наказан, цяло първенство ли пропусна, какво му беше направено ? На ЦСКА какво им беше направено ? Някой ще ми отговори ли ?

1. БФС като ръководен орган казва, че нямат право да играят
2. БФС след това казва, че можело да играят

В крайна сметка има ли право да играе или не? - след тези неща дискусиите които се пораждат от същото доказват думите на Трифонов.

Истината е,че докато седеше мирен ,нямаше право да играе.След като заведе дело срещу БФС за лишаване от право на труд се оказа,че имал право и то от преди половин месец.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 апр 2012 21:44

Old_death написа:
invader10 написа:А ако е вярно изказването му ,то аз чакам едно добро наказание да си изкара.

Аз предлагам 6 мача.Присо го наказаха за 7,за да не играе срещу вас,да не би бегчето ви да забременее,а Румен може вече и за 6.

Тук не става въпрос за наказание и това негово изказване няма как да доведе до такова, а за непремерени думи и обида към нацията ни, към която принадлежи и той самият.
Едно е да си огорчен и обиден от някого, а съвсем друго да плюеш по нацията и народа си, към които принадлижиш.
Добре ще е да се извини за тези си думи, които е изрекъл под афект, това ако го направи ще бъде наистина мъжка постъпка от негова страна.
Всеки греши, но силен и достоен за уважение е този който признае грешката си и поиска извинение.

Върни се в “Свободна зона”