Нека отидем всички на мача Левски - Лудогорец и подкрепим нашият любим отбор ЛЕВСКИ СОФИЯ !
САМО ЛЕВСКИ !
Какво мислите добра е идеята нека напълним стадиона!
Левски - Лудогорец - 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Призовавам всички да отидем на мача Левски - Лудогорец
Последна промяна от denitko1 на 31 мар 2012 21:50, променено общо 1 път.
Re: Призовавам всички да отидем на мача Левски - Лудогорец
1000 човека дали ще има?
[wrapimg=]http://i.imgur.com/5Q1hB.gif[/wrapimg]
Yashin написа:1000 човека дали ще има?
Не но точно заради това призовавам всички ЛЕВСКАРИ да отидем на мача и подкрепим своят любим отбор в този момент.
denitko1 написа:Нека отидем всички на мача Левски - Лудогорец и подкрепим нашият любим отбор ЛЕВСКИ СОФИЯ !
САМО ЛЕВСКИ !
Какво мислите добра е идеята нека напълним стадиона!
Виж сега тодоре, за да ти дават хората пари за билети трябват няколко неща:

Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"
Yashin написа:1000 човека дали ще има?
Аз си мисля , че поне 8-10 хляди ще сте

1-1 е за мен мача ..... само Лудогорец
Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|
Преди броени минути официалният сайт на Лудогорец излезе с новината, че Станимир Стоилов е новият старши треньор на Лудогорец и той ще изведе "зелените" на "Герена" в понеделник.
Кирил Домусчиев е решил да смени Ивайло Петев след трите поредни загуби на тима от Разград. Новият старши треньор на тима е Станимир Стоилов, който преди само седмица водеше преговори за завръщане в Левски. Сега обаче Мъри ще дебютира начело на Лудогорец именно срещу Левски, с който постигна невероятни успехи, сред които 1/4 финал в Турнира за Купата на УЕФА и класира за първи път български тим в групите на Шампионската лига. Още утре Стоилов ще направи първа тренировка на "Лудогорец Арена", а в понеделник от 21:00ч. ще изведе новия си тим на "Герена".
Ако това е вярно,от този ден Мъри е никой за мен !
Кирил Домусчиев е решил да смени Ивайло Петев след трите поредни загуби на тима от Разград. Новият старши треньор на тима е Станимир Стоилов, който преди само седмица водеше преговори за завръщане в Левски. Сега обаче Мъри ще дебютира начело на Лудогорец именно срещу Левски, с който постигна невероятни успехи, сред които 1/4 финал в Турнира за Купата на УЕФА и класира за първи път български тим в групите на Шампионската лига. Още утре Стоилов ще направи първа тренировка на "Лудогорец Арена", а в понеделник от 21:00ч. ще изведе новия си тим на "Герена".

Blue Mind написа:Преди броени минути официалният сайт на Лудогорец излезе с новината, че Станимир Стоилов е новият старши треньор на Лудогорец и той ще изведе "зелените" на "Герена" в понеделник.
Журналистите все едно чакат тази дата цяла година, за да изригнат.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
ЛЕВСКИ не е фланелката с нечие име на гърба, ЛЕВСКИ не е плаката на стената, ЛЕВСКИ не е шала в ръката - ЛЕВСКИ е в душата! И когато падаш, аз пак ще викам за теб! И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
Мощна подкрепа за най-великия отбор!
Мощна подкрепа за най-великия отбор!

Щом Мъри е треньор в Разград, значи да очакваме загуба утре.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"