Хайде всички в зала Универсиада
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Хайде всички в зала Универсиада
въпреки че момчетата загубиха от Сърбия и след това СУПЕР НЕЩАСТНО от Унгария с разлика от една точка,трябва да идем да ги подкрепим,защото те повече от всички имат нужда от нас.Нека всеки,който е свободен около 20 и 30 в София да иде на мача,защото те го заслужават.Аз съм там 

Re: Хайде всички в зала Универсиада
Феновете трябва да взивят залата, а нашите да покажат още от началото че мача ще е за нас и да не оставят никакав шанс на Финландия
Задължително сме там на всяка цена ше се вика здраво само българите олеееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!
КОИТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС-ЛУДИТЕ ОТ СОФИЯ<FRONT CS48>
ей софиянци разчитам на вас,да направите "Универсиада" ад за скиорите!И трябва да ги бием с разлика защото и това е важно.Съжалявам,че няма да съм там,но съм от Казанлък. Аз ще съм пред телевизора, но покажете на Варна,че не сте по-назад от тях! И аз преди 15 години бях част от агитката на "Универсиада",така че вие продължете традицията!УСПЕХ БЪЛГАРИЯЯЯЯЯ!!!
Кога и от колко е срещата?
мача е днес от 20 и 30.И аз съм там,няма съмнение.Нека наистина който е свободен довечера да дойде
Някой знае ли дали входа пак е свободен
?

Когато над София мръкне и Ушев си легне пиян ,тогава пред бюста на ЛЕВСКИ букети от факли горят ! ...
Да мисля , че свободен ... и аз разчитам на вас , хора напълнете залата
Айде дано победим

Айде дано победим

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
-
- Контакти:
И аз съм там
. Успех на баскетболистите ни 

Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.
Днес не открих човек на който да му се ходи, а не ми се пътуваше до София сам, но за мача със Сърбия съм 1000% там!