за Локо София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
за Локо София
интересува ме дали има и други, които да мислят, че Кристиян Добрев ( "ел Капитано
) и Балдовалиев имат нужда от малко ... среща с резервната скамейка, че нещо за пореден път ми скъсаха нервите и за тях "нова година - нов старт" ... май не проработи гррр
Re: за Локо София
Като цяло Локото има нужда от среща със Западната Б група
ми не съм много сигурен да ти кажа...
Срещу Берое наистина и двамата не показаха нищо особенно,но пък същото мога да кажа и за Мартин Камбуров,на няколко пъти излизаше в изгодни ситуации,но не можеше да овладее топката,така че като цяло отбора ви игра слабо..
при тези е брутален ( и фатален, не само в този мач ) рецидив, който води след себе си дни обсъждане как локото вече е изпаднал едва ли не и нема да вземе точка до края ... а то принципно като не е така ... какво им става и на 2мата незнам ... супер мухи го играят ...
- loko_sofia1929
- Контакти:
Fichango написа:Като цяло Локото има нужда от среща със Западната Б група
A ти имаш нужда от среща с мене
- The_Scientist
loko_sofia1929 написа:Fichango написа:Като цяло Локото има нужда от среща със Западната Б група
A ти имаш нужда от среща с мене![]()
![]()
![]()
![]()
Иху,вече сте двама фена на Буфер София,чакам още
-
david villa_fan
и двамата са трагични и прецакват отбора вече втора година! само локо
ние сме момчетата червено-черни, и винаги на локо ще сме верни,когато бие и когато пада,ние пак ще сме железната бригада.о форца локо форца форца локо... и пак сме тука, и не ни пука, и ако трябва всички ще избием........
-
david villa_fan
не сме двама мишо просто оставяме форумните изяви на дришлиовци като теб
ние сме момчетата червено-черни, и винаги на локо ще сме верни,когато бие и когато пада,ние пак ще сме железната бригада.о форца локо форца форца локо... и пак сме тука, и не ни пука, и ако трябва всички ще избием........