Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Присо с общо 7 мача наказание.

Мнениеот Синьо сърце » 31 мар 2012 21:18

Не си ми прочел добре поста. Тях не ги интересува фен или играч. Един колега правилно отбеляза, че техният изгонен излиза с човек от скамейката им, а вашият е с 4 полицая наоколо! Що не обградиха техния с полиция? Там е така. Сега разбираш ли? Не ми се влиза повече в полемика за пловдивската полиция( визирам мачовете с шопете, а не работата им по принцип). Ще кажа неща, дето не искам да казвам, а в мненията си дотук споменах достатъчно по тази тема. Затова съм с реззерви относно показанията и наказанието. 4 мача общо са реални( все пак има съпротива на униформени и паднали фуражки :) ), това ми е мнението!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 мар 2012 21:23

Синьо сърце написа:Не си ми прочел добре поста. Тях не ги интересува фен или играч. Един колега правилно отбеляза, че техният изгонен излиза с човек от скамейката им, а вашият е с 4 полицая наоколо! Що не обградиха техния с полиция? Там е така. Сега разбираш ли? Не ми се влиза повече в полемика за пловдивската полиция( визирам мачовете с шопете, а не работата им по принцип). Ще кажа неща, дето не искам да казвам, а в мненията си дотук споменах достатъчно по тази тема. Затова съм с реззерви относно показанията и наказанието. 4 мача общо са реални( все пак има съпротива на униформени и паднали фуражки :) ), това ми е мнението!

Ами пловдивските фенове около изхода едва ли се очаква да се нахвърлят срещу Даксон, така че не е ли нормално Присо да е обграден от полиция, а не бразилеца? Но полицията трябва да го пази, а не да арестува Присо. Влязат ли в тунела, от тук натам полицията няма работа около Присо, още по-малко имат право да го държат.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 мар 2012 21:39

Не знам, нямам какво да кажа повече...Има лично отношение, но има и недопустимо поведение на Прису. Само допълвам, че бяхме принудени с нас да пътуват офицери от СДВР, облечени като нас, инак не се търпеше...Това е положението.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Расизъм на Лаута, да защитим Нджонго Присо!

Мнениеот Batkoto » 01 апр 2012 00:50

гледах няколко пъти внимателно повторенията, първоначално полицаите се държат с Присо като със затворник и го дърпат като обезумели и освен това което е доста по-многозначително полицая на който му хвръква шапката се появява някъде от вътрешността на тунела, а не е от тези които извеждат Присо от терена, посяга сам към шапката си още на самия вход на тунела веднага след като хваща Присо, но явно момента не е бил много удобен и малко след това все още в обсега на камерите го спират и в суматохата отново САМ си хвърля шапката на земята, в момента в който му отхвръква шапката Присо дори е с гръб към него, изгледайте внимателно ситуацията и ще видите, че твърдението ми далеч не е толкова налудничаво ..
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 апр 2012 00:55

Batkoto написа:гледах няколко пъти внимателно повторенията, първоначално полицаите се държат с Присо като със затворник и го дърпат като обезумели и освен това което е доста по-многозначително полицая на който му хвръква шапката се появява някъде от вътрешността на тунела, а не е от тези които извеждат Присо от терена, посяга сам към шапката си още на самия вход на тунела веднага след като хваща Присо, но явно момента не е бил много удобен и малко след това все още в обсега на камерите го спират и в суматохата отново САМ си хвърля шапката на земята, в момента в който му отхвръква шапката Присо дори е с гръб към него, изгледайте внимателно ситуацията и ще видите, че твърдението ми далеч не е толкова налудничаво ..

Ти си направо Ш.Холмс и Поаро в тялото на един средностатистически българин!Що не станеш анализатор в ЦРУ?

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 01 апр 2012 00:57

http://football.sportal.bg/video.php?video=44802
гледай внимателно,качеството не е много добро, но се вижда какво се случва .. :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 01 апр 2012 09:28

Иво Иванов: Ще обжалаваме наказанието на Присо и ще съдим БФС
31 март 2012 19:01
"Това, което прави Дисциплинарната комисия е престъпление", отсече босът на ЦСКА

"Ако господата от футболния съюз имат други интереси, било то финансови или лобистки, нека да излязат и да кажат. Аз самият като шеф на ЦСКА ще намеря добър чуждестранен адвокат, за да заведе дело срещу БФС за това, че не са отбелязани расистките обиди срещу Присо. И съм убеден, че ще спечелим делото", продължи Иванов.

Абе пич, що чуждестранен адвокат пък сега. Те вашите са толкова добри, що ги пренебрегвате или не ви се дават повече манги да ги хрантутите за изгубени каузи.

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 01 апр 2012 23:32

Извинявай приятел, но кое за теб е изгубена кауза? Не знам, от кой отбор си, но сам ще се съгласиш, че 7 мача за нещо недоказано са много. Иванов казва, че ще наемат чуждестранен адвока, защото тук в България ние треперим да не се изложим пред Европа. Доказа го случая с Майкъл Шийдс, който ако беше извършил същото в Англия кеше да лежи в затбора поне 20 години. Западняците знаят, че ние сме подлоги и затова ни действат! Съгласен съм, че Присо трябва да бъде наказан, но каква е ролята на Даксон в случая? Изкараха камерунеца по-лош от Алкайда, а истинския виновник си трае и всичко му е наред. Е, ако това не е двоен аршин, нямам друго обяснение. Аз вярвам на Стойчо и играчите, но не вярвам на Титан, прекалено много ни лъгаха за две години.

Mr.X
Контакти:

Мнениеот Mr.X » 02 апр 2012 02:01

2 мача за картона + 2 за бутане не прави 7 мача...или ако Левски бяха не 7-ми по ред а 3-ти тогава можеше и 4 мача да го накажат....

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 02 апр 2012 10:12

Модераторчета, оправете заглавието, човека е наказан за 5 мача!
YA GUNNERS YA

Върни се в “Архив”