Черно море - Локомотив (София) 22кръг
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Локомотив (София) 22кръг
норвежците го дават да завали утре още преди обед, като между 15 и 20 ще е най-силен дъжда ... на всичкото отгоре ще е студено ... на всичкото отгоре и ще духа ... и всички ще сме на стадиона 

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Нека утре всички заедно да подкрепим СТЕНЛИ в най-важната му битка. Предполагам голяма част от тук пишещите седят под козирката и ще е много хубаво, ако в 19мин (сиреч 15:49) мобилизирате и другите си 'колеги', да станете на крака и всички да аплодираме този голям футболист и българин! Нека покажем, че сме една европейска публика и най-вече, че не сме безралични към тази човешка трагедия.
С ТЕБ СМЕ, КАПИТАНЕ!

С ТЕБ СМЕ, КАПИТАНЕ!
Локо не трябва да бъдат подценявани
Имат доста опитни футболисти.
Честно казано победа в наш стил,с едно на мъка ми е напълно достатъчна

Честно казано победа в наш стил,с едно на мъка ми е напълно достатъчна

zeleniq написа:Нека утре всички заедно да подкрепим СТЕНЛИ в най-важната му битка. Предполагам голяма част от тук пишещите седят под козирката и ще е много хубаво, ако в 19мин (сиреч 15:49) мобилизирате и другите си 'колеги', да станете на крака и всички да аплодираме този голям футболист и българин! Нека покажем, че сме една европейска публика и най-вече, че не сме безралични към тази човешка трагедия.![]()
С ТЕБ СМЕ, КАПИТАНЕ!
Ние агитката ще го подкрепим, както в 1' така и в 19' така и през целия мач. Аз по-принцип мисля първо като стана само за отбора после за всичко останало, но от 2 дена първо се присещам за Стилиян...
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
МАЧКАЙЙЙЙЙ!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
6 победи 1 равен 2 загуби в последните ни 9 мача, ако не бяхме направили онази уникална суша сега щяхме да се борим за титлата!
loko29 написа:Мача е победа за ЛОКО СФ,колкото и невероятно да се вижда сега на някои.
След видяното на терена, нашата победа ми се струва толкова НЕВЕРОЯТНА ...

100 години Черно Море !
Само с тройка се отърва съдиопомазаното Локо.Като по чудо не отнесоха още 3-4 гола.
когато си вкарваме поне половината от головите положения - такива ще са резултатите 
а ЛокоСф накъде са тръгнали - и аз не знам.

а ЛокоСф накъде са тръгнали - и аз не знам.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
-
- Контакти:
Е,трябва да отчетем,че Кабаков не даде 1000% дузпа за моряците,за подсичане на Миро Манолов!Още се чудя,как може да не се свири такава дузпа!?Конкретно за мача - смляхме ги.Не,че сме играли нещо,но те са направо безобразно смешни.Пробваха да лежат,да бавят,да ритат в публиката...все едно гледам някаква тумба селяни,това не може да е елитен отбор.Нито един удар към Денчев,2-3 пъти минаха центъра,нямам думи.Без съдиите и без капитана си Антон Генов точно това представляват.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.