11_best написа:Не знам каква е клубната политика, ама и в предишни постове съм писал, че това да се отнасяш с играчите като с парцали, няма да доведе до нищо добро.
Любо най-добре наистина да си тръгне. Докато е време. Ако продължава така наиситина той ще трябва да излиза на терена, защото ще си остане сам в клуба.
Първо прецака отбора, а може би и титлата, с непускането на Здравко Лазаров. След това преди важните мачове се скара с Тъча и допълниелно деморализира съблекалнята. В последствие тез двамцата, знаейки, че така и така са пътници, му го върнаха с неизпълнение на треньорското указание и пропусната дузпа във Варна.
После се случи така, че нашите юноши станаха ненужни и се чудеха как да ги разкарат. Гледах и не можех да повярвам. После подкара Маркиньос като панаирджийска мечка. След като все пак разкараха юношите, решиха да взимат играчи от типа Грег Ментето испански Паредесов аматьор. Ама понеже тия са от Европа и веднага ги разкриха и фенове и журналисти. За сметка на това пък ще се сдобием с играчи от Н-та парагвайска дивизия, просто защото никъде няма статистика за играчите в нея. Нищо чудно този да го вземат, както предшественика му Машадо, защото ще единствения в отбора ритащ с ляв крак. Киро Котев беше замесен и той като нежелан от Любо. Пифа отстъпи място на момче за селските дивизии, напълнили му кошницата в контролите, което трябва първо да научи какво е това излизане и игра при висока топка, преди да застане в рамките на вратата ни. Логичното се случи и поради лош късмет и неумение ще има принудителна почивка. Само дето на мача с иралндците всяко тчхно центриране вдигаше адреналина. После Любо взе че се отказва от Спас Делев, добре че нчкои получиха картони, за да се разбере, че ако изгони още малко хора нападателния дует ще е Любо - Гари.
И стигаме до Муши. В отбора няма друг мощен нападател дето да влачи по двама, ако се наложи. Утре ще се закучи някое домакинство и к'во ще правим? Хвърляме Пасков в боя. Той логично не бележи два бързи гола и след края на сезона си заминава по същия начин като Тошев, Тонев и Чипев с етиката "изстрадал но недоказал се в мача на живота си".
Помните ли как Стилян и Мартин плачеха и играеха срещу Литекс в ония злощастен мач. Ама станаха играчи, щото наистина разбраха какво е да си в калта и какво е да си на върха.
В тоя ред на мисли искам да кажа,че преди всичко трябва да си човек и след това всичко останало - треньор, монтьор или бизнесмен. Наиситна имах представа за играча Любо Пенев, но нямах представа за човека Любо Пенев. И ако в началото си казвах "Нека ги скъса от тичане тия лигльовци", сега малко ги съжалявам момчетата. Така нищо няма да се получи.
Знам, че повечето от вас са на противоположното мнение. Но така мисля аз и искам да си го кажа.
Прав си за всичко, така е, обаче всички тия изгонените и отхвърлените не са кой знае какво.
Направо бих казал посредствени играчи. Дано тия дето е харесал да са по-добри. Да вдигнат малко нивото, защото миналата година летвата беше толкова ниско, че можеше да се спънеш в нея.