Форум Гонг и България е с теб, Стенли!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Re: Цяла България зад Стенли!!!

Мнениеот clever_ » 31 мар 2012 14:10

PRAY FOR STAN!

Изображение
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 31 мар 2012 14:34

Фенове и отбор на Локо подкрепиха Стилиян в битката му

Ръководството и феновете на Локо изказаха подкрепата си за капитана на националният ни отбор Стилиян Петров в тежката му битка:

В тези тежки за теб и близките ти дни искам от мое име и от името на Локомотив (Пловдив) да изкажа подкрепата си за теб и близките ти. Ние сме с теб в твоята мъка и тежкото предизвикателство, което има пред теб.

Лично аз винаги искрено съм се възхищавал на характера ти и мъжеството, с които си пробивал път в кариерата и с които си преодолявал трудностите. Аз мога да те разбера, защото съм носил лентата в националния отбор и съм минал през много препятствия. Знам колко тежи тя, колко много е трън в очите на завистниците и колко сили трябва да имаш, за да продължиш напред.

Именно затова аз съм убеден, че ти ще се справиш с най-голямото предизвикателство в живота ти. Ти ще спечелиш този мач. Ние сме с теб и те подкрепяме безрезервно!

ПФК Локомотив Пловдив

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив

И винаги твой: Христо Бонев
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
miro_takov
Контакти:

Мнениеот miro_takov » 31 мар 2012 14:52

С теб сме Стенли! Успех в поредната трудна битка! Зад теб и с теб са не 10 съотборника, а всички хора. ТИ МОЖЕШ!!!!!!!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 мар 2012 15:43

Стенли е орисан да печели. Ще се справи и сега!!!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 31 мар 2012 15:47

Стилияне, бъди силен!

Ръководството, треньорите и отборите на ПФК Славия са с капитана на националния отбор на България Стилиян Петров в битката му с ужасната болест. Стилиян е голям мъж и достоен българин, и никой в Славия не се съмнява, че ще спечели и този мач. Така, както го е правил винаги в кариерата и живота си.

Ние сме с теб и семейството ти!

от http://www.pfcslavia.com
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 31 мар 2012 16:15

[center]МОНТАНА В СЪЛЗИ ЗА СВОЯ СТИЛИЯН ПЕТРОВ[/center]
В родния му град Монтана, където боготворят Стилиян, отказаха да повярват. Покрусен беше кметът Златко Живков: "Това, което научих, е отврат. Нямам думи. Дано да е лоша шега или лекарска грешка", каза кметът.

"Познавам Стилиян от дете, бил съм му директор в спортното училище, водил съм индивидуалната му подготовка. Спортът изгради у него много волеви качества, силен характер, с които може да преодолее болестта. Стискам му палци и вярвам, че ще се пребори с лошото. Кураж, Стен", сподели Петьо Петров, председател на фенклуба на Стилиян Петров в Монтана. "Много обичаме Стилиян Петров. Заради това, че е добър и сериозен и като играч, и като човек. Когато си идва в Монтана, редовно се срещаме с него. Аз лично познавам Стилиян от малък. От дете лягаше и ставаше с футбола. Изгради си много твърд характер, мисля, че прилича на майка си Светла Средкова, която е републикански шампион по лека атлетика. Вярвам в него, че ще преодолее болестта. Той е много силен и физически, и като дух. Никога не се предава. Не се отчайвай, Стен! Ние сме с тебе. Обичаме те".

:cry: :cry:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 мар 2012 16:20

"Изказвам абсолютната си съпричастност към Стилиян Петров, в този кошмарен за него и всички нас момент. В кариерата му на футболист винаги съм бил близо до него, не само като треньор, а и като личност и приятел. Така ще бъде и занапред. Знам, че светът подкрепи този достоен млад човек, но искам да му кажа, че неговото присъствие близо до мен винаги ме е карало да се чувствам горд от факта, че съм спечелил уважението на човек като Стилиян Петров.

Бързо оздравяване, Стилияне! Искам да знаеш, че не си сам в тази трудност, пред която си изправен, но знам, че заедно ще я преодолеем"

Стойчо Младенов

Старши треньор на ПФК ЦСКА ЕАД
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 31 мар 2012 16:26

Астън Вила мислел да отлага мача с Челси, Стилиян настоял да се играе

Астън Вила няма да иска отлагане на мача от Висшата лига срещу Челси утре, тъй като такова е желанието на капитана на бирмингамци Стилиян Петров.

Както е известно, Петров бе диагностициран с остра форма на левкемия, което потресе спортната общественост в България и Англия.

От Астън Вила обмисляли вариант да поискат отлагане на мача с Челси, но Петров настоял срещата да се играе.

Българинът заминава за Лондон, където от утре започва обстойни прегледи и стартира лечение на коварната болест.

"Мачът срещу Челси ще бъде първият ден от лечението на Петров. Играчите са сломени от вестта за заболяването му, но се надявам да изиграят мача за своя капитан", каза мениджърът на Астън Вила Алекс Маклийш.

Феновете на Астън Вила също планират да окажат мощна подкрепа за Петров по време на утрешния мач с Челси.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 31 мар 2012 16:26

Левски: Стенли ние сме с теб, успех в битката за живот!

Левски излезе на официалната си страница със съобщение в подкрепа на капитана на българския национален отбор и Астън Вила Стилиян Петров.

Ето съобщението:

Всички във футболен клуб Левски сме шокирани от неприятната новина за коварната болест, застигнала капитанът на националния отбор по футбол Стилиян Петров. От името националният клуб на привържениците на Левски, цялото ръководство, спортно - техническият щаб, футболистите и служителите в клуба, пожелаваме на Стилиян успех в борбата с левкемията и изразяваме пълната си подкрепа към него в битката с болестта. Сигурни сме, че той отново ще превъзмогне поредното препятствие в живота си благодарение на силната воля и духът на победител. Стенли, винаги сме знаели, че си един от нас, затова искрено се надяваме в този двубой отново да спечелиш!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”