Черно море - Локомотив (София) 22кръг

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Re: Черно море - Локомотив (София) 22кръг

Мнениеот ti4a70 » 31 мар 2012 10:03

Спор няма, че Черно море е по-силния отбор! Но да не забравяме, че докато ние играхме тежак мач в четвъртък Локо на практика почиваха. Така че столичани имат предимство в това отношение! Ние обаче сме класа над тях и трябва да ги победим. Успех в неделя ще ни прати в борбата за челните места. За нас остават два трудни мача - с Черноморец и ЦСКА като гост! Но за Лазур ще мислим другата седмица, сега момчетата трябва да стиснат зъби, да победят Локо Сф с лекота, да починат два дни и пак на педали за мача на сезона в Бургас. Там ще се изсипем от Варна поне 500 човека и се надявам на победа!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 31 мар 2012 10:30

Lyubaka01 написа:Повечето от вас не виждат по-далече от носовете си.

Аз и тогава казах, че причината да не се класираме е домакинското равенство с Монтана. Сами сме си виновни. Имахме и още един шанс след това, гостуването на Миньор. Локо Сф ги бяхме победили вкъщи и при равен в София имахме предимство.

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 31 мар 2012 10:39

Lyubaka01 написа:Повечето от вас не виждат по-далече от носовете си. Миналия сезон Генов наистина свири в полза на един отбор и наистина този отбор се казваше Локомотив, но не София, а Пловдив! Помислете малко-кой имаше най-голяма полза от равния? И защо Генов ако целта му беше да подпира нас, не ни даде дузпа за играта с ръка на Танко Дяков при 0:0?!? Някой най-накрая ще ми отговори ли на тоя въпрос? Гигов бил платил на Генов!!! Бе вие добре ли сте?!? Футболистите не получаваха пари с месеци, на служителите не е плащано почти година... Селекцията ни вече два сезона е само от свободни агенти.

до някъде си прав, че тогава Генов свири за Пловдив, но на мен това не ми пука, Локо СФ са ми най-омразният отбор, не заради мача миналата година, а заради този пред 4-5 години с Каубоят, това беше единственият мач който ме е изкарвал извън нерви, а съм изгледал наистина много мачове досега, но такава гнусотия като това което се случи тогава не бях виждал никога и още не съм, затова мразя отбора ви както никой друг и за мен ще бъде най-големият празник ако накрая на сезона сте в Б група

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 31 мар 2012 11:08

morski1913 написа:Гигов направи локото най омразния клуб 5-0

Аааа не съм съгласен, Батков и неговата трупа води класацията според мен.

Айде моряции ! Пожелавам на Миро Манолов ХЕТТРИК :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

proscrip
Контакти:

Мнениеот proscrip » 31 мар 2012 12:02

Не мога да си кривя душата, че не се долюбваме хич с Локо София. Нямам спомен дали е заради последните няколко години или май от край време си е така. На мен лично цялото отношение ми идва от оня пуяк Гегата - щото той си играе мръсните игрички от името на отбора им, а пък ние се плюнчим по стадиони и форуми едни други. Истината е, че Локото не са лек отбор за нас, с тях мачовете са винаги странни и прогноза не искам да давам, щото може и да останем разочаровани след края на мача. Всички моряци /или айде по-възрастните/ знаем какво е любимия отбор да изнемогва заради шефа си, играли сме достатъчно в Б група последните 20г. главно заради идиоти управници. Виждате и спартаклии до къде бяха стигнали, а и къде са сега.
Стига сме си връщали, то на Гигов му е все тая в момента, а той надроби последните години цялата каша. Искам да играем добре, да се борят, да мислят - когато трябва да мислят и за Генов. По-скоро съм положително настроен в момента, че ще стане добър мач - в смисъл интересен, те на момчетата от Локо Сф и на тях със сигурност им е писнало - поне да се забавляват с любимата игра, ако сме по-добри ще бием - в тоз живот нищо не трябва да е на всяка цена с пяна на устата. Успех и си пожелавам днес хубав мач, в който и футболистите и ние да се забавляваме на стадиона!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 31 мар 2012 12:25

Lyubaka01 написа:Повечето от вас не виждат по-далече от носовете си. Миналия сезон Генов наистина свири в полза на един отбор и наистина този отбор се казваше Локомотив, но не София, а Пловдив! Помислете малко-кой имаше най-голяма полза от равния? И защо Генов ако целта му беше да подпира нас, не ни даде дузпа за играта с ръка на Танко Дяков при 0:0?!? Някой най-накрая ще ми отговори ли на тоя въпрос? Гигов бил платил на Генов!!! Бе вие добре ли сте?!? Футболистите не получаваха пари с месеци, на служителите не е плащано почти година... Селекцията ни вече два сезона е само от свободни агенти.

+1 Точно така си беше, абсолютно си прав. Но пък гневът на нашите фенове се стовари върху Локо, а както и чета, се помнят и стари гаври с отбора ни в мачове с вас. В крайна сметка вие спечелихте промоция за евротурнирите, но докъде я докарахте, всички видяхме?! В неделя, задължително трябва да ви бием, но този път борбата не е за Европа, а за чест, самочувствие и някакъв реваншизъм може би.
Между другото, не знам за какво ли ни беше участие в Европа и на нас миналата година, както и тази всъщност? Как не проумяват нашите фенове, че без собствен стадион в Европа нямаме шанс за влизане в групите, където са парите, възвръщаемоста им и печалба някаква. Няма как да пребориш средноевропейски отбор дори и да стигнеш последния кръг, освен ако не стане чудо, каквото без малко да сътворим, факт! Е, може, но.. чудото не става всеки ден?! В това се убедиха и даващите парите при нас. Най-много елиминиране на 1,2 отбора с много зор на чужди терени, изхарчени купчина пари, натрупана умора в играчите от липсата на време за почивка, осакатена и форсирана подготовка, което пък ще рефлектира върху първенството после. Мислите ли, че на шефовете им се дават пари на вятъра? Виж, друг е въпросът, ако имахме готов лицензиран стадион и развързана кесия за нови и повече класни играчи, както и за нормален треньор. Това, за да вдигнат нивото на отбора и удължат скамейката, за да имаме както повече конкуренция, така и качествени и повече играчи в резерв. Тогава, играейки и на собствен терен, по-бихме имали шанс да се намъкнем в групите. А там вече, както казах са парите, отборът е на показ в Европа и съществува реална възможност за продажба на футболисти за много-повече пари и то в класни европейски отбори или поне на средно европейско ниво, а не на последно място и слава. Тогава вече, с повечето играчи на ниво и дълга скамейка, както вече писах, ще можем да издържим на двата фронта - евротурнири и вътрешно първенство. Иначе, класиране в Европа на отбор без собствен терен, без достатъчно добри играчи и без добър треньор, си е чисто и просто почесване на егото и.. после носене на последствията. Нещо подобно се случи на Светкавица, колкото и на някой да му се вижда неуместна съпоставката. Хвърлиха се миналата година, взеха, че биха в баража и.. сега какво? Нито отбор, нито треньор, нито стадион, нито пари и организация като хората и.. берат срам, чакайки приключването на сезона и завръщането там, където им е мястото.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 31 мар 2012 15:19

Iceberg, не знам дали съм прав, но не съм съгласен с теб.Нали същите тия наши собственици за да "почнат" да развързват кесията и да строят стадиона трябва да видят, че има смисъл.А кой е единствения начин за това, като отбора почне да мачка и бие наред.Като се класираме нагоре и играем редовно в Европа.Просто до този извод съм стигнал аз.Нашите собственици поддържат отбора, те не са такъв тип собственици да се занимават активно да инвестират и така нататък.За което не ги обвинявам разбира се или пък им държа сметка.Лично моето мнение към собствениците е неутрално - спасиха ни преди почти 10 години от фалит, но и не ми стана приятно като каза Митев, че никой не му бил благодарил за 3тото място, все едно феновете на Черно Море са "никой".....Просто футболистите няма какво да чакат на собствениците да им купуват титлите, трябва да се борят за Европа и това е.Каквото и да се говори имаме отбор за Европа.С Левски и Литекс мачовете мисля, че се предсттавиха достатъчно добре.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 31 мар 2012 16:00

Mussolini написа:Iceberg, не знам дали съм прав, но не съм съгласен с теб.Нали същите тия наши собственици за да "почнат" да развързват кесията и да строят стадиона трябва да видят, че има смисъл.А кой е единствения начин за това, като отбора почне да мачка и бие наред.Като се класираме нагоре и играем редовно в Европа.Просто до този извод съм стигнал аз.Нашите собственици поддържат отбора, те не са такъв тип собственици да се занимават активно да инвестират и така нататък.За което не ги обвинявам разбира се или пък им държа сметка.Лично моето мнение към собствениците е неутрално - спасиха ни преди почти 10 години от фалит, но и не ми стана приятно като каза Митев, че никой не му бил благодарил за 3тото място, все едно феновете на Черно Море са "никой".....Просто футболистите няма какво да чакат на собствениците да им купуват титлите, трябва да се борят за Европа и това е.Каквото и да се говори имаме отбор за Европа.С Левски и Литекс мачовете мисля, че се предсттавиха достатъчно добре.

Виж, не съм казал нито, че собствениците трябва да ни купуват мачовете, нито пък, че футболистите трябва да чакат тях, нито че нямаме отбор, който може да се пребори за Европа, или пък най-малкото, че самите футболисти не трябва да имат за цел колкото се може по-върхово класиране. Чисто и просто виждам какво се случва, защото на всички е ясно, че когато не вземаш стабилен, сериозен и опитен треньор, когато не търсиш и купуваш скъпи и можещи футболисти, но и с високи финансови претенции, а търсиш само свободни агенти.. е ясно, че целта на собствениците в момента не може да е непременно Европа. Те на този етап според мен задържат нещата, като искат отбора да играе добре, да се движим в първата половина на таблицата и да поддържаме огъня до момента, в който предпоставките за инвазия в Европа ще са налице. Аз разбирам собствениците в това им решение, но ми е ясно и защо го правят. Те просто разбраха, че без стадион тези напъни са си честа набутвация. Знам, че се дават доста пари за поддръжката на отбора в момента и който не осъзнава това, много греши. Нашия отбор е един от малкото, в които заплати и премии не са от най-високите, но не са и малки и най-важното не се бавят. Отбора е обезпечен, на момчетата не им липсва нищо, грижат се за тях. Просто не се форсират нещата от ръководството и не се иска на всяка цена класиране за евротурнири. Разбира се, че ако се получи.. ще играем, но.. както казах такива опити за нещо значимо там са илюзорни без стадион, силен отбор и треньор. Не те знам с какво не си съгласен, но имаш право на мнение и аз го уважавам. И аз като фен искам да бием наред и да се класираме колкото се може по-напред. И дано стане!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 мар 2012 16:02

Mussolini написа:Iceberg, не знам дали съм прав, но не съм съгласен с теб.Нали същите тия наши собственици за да "почнат" да развързват кесията и да строят стадиона трябва да видят, че има смисъл.А кой е единствения начин за това, като отбора почне да мачка и бие наред.Като се класираме нагоре и играем редовно в Европа.Просто до този извод съм стигнал аз.Нашите собственици поддържат отбора, те не са такъв тип собственици да се занимават активно да инвестират и така нататък.За което не ги обвинявам разбира се или пък им държа сметка.Лично моето мнение към собствениците е неутрално - спасиха ни преди почти 10 години от фалит, но и не ми стана приятно като каза Митев, че никой не му бил благодарил за 3тото място, все едно феновете на Черно Море са "никой".....Просто футболистите няма какво да чакат на собствениците да им купуват титлите, трябва да се борят за Европа и това е.Каквото и да се говори имаме отбор за Европа.С Левски и Литекс мачовете мисля, че се предсттавиха достатъчно добре.

Не си прав! Просто не можеш да си представиш колко е важно един собствен, хубав и лицензиран стадион за развитието на един отбор.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 31 мар 2012 20:03

Виждам, че не сте разбрали правилно това, което имах предвид, а може и аз да не съм се изказал правилно.С две думи според мен собствениците не ги е еня за отбора.Направили са сметки и са решили да дават по 5 млн на година.И то си и личи, че е така - това за стадиона се говореше около изборите още, даже и Тича бяха почнали.И за да не почнете да ме "храните" - НЕ, не ги критикувам, нямам толкова пари да давам и не им търся сметката.Даже съм доволен от тях тази година, явно са си взели поука да не обявяват цели.Иначе няма нужда да коментираме дали един отбор има нужда от стадион :) то това е реторичен въпрос.Просто ситуацията в нашия клуб, лично за мен е такава, че собствениците няма да наливат пари в близко бъдеще както ни се иска, а ще покриват минималните разходи.И пак повтарям - НЕ ГИ КРИТИКУВАМ ЧЕ НЕ ДАВАТ ПАРИ, защото те са тези, които поръчват музиката.

Върни се в “Черно море”