Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yasen
Контакти:

Re: Левски на националния стдион при класиране в ШЛ

Мнениеот yasen » 12 авг 2009 14:03

heckler написа:
david_villa написа:На мача с "Ливърпул" Лупи бе сложил цени от по 50 лв., които тогава звучаха още по-сериозно на фона на средна работна заплата 250, да речем. Интересно ми е как средностатистически човек да си заведе семейството, като после цял месец няма какво да яде? Кой отбор сега може да събере пълни трибуни при цени от 25 лв. за страничен и 75-80 за "А"?!

Пълни глупости !!! За Г беше по 16 (почти 100% сигурен), колкото и на Левси-Челси (15)... А да не говорим, че на нашият мач имаше черна борса и реално много хора си ги взеха на двойни цени.

Аз платих 35 лв за сектор Б на черно. Така, че не знам, чорбарите какво се оплакват от цените на билетите за мача им с Ливърпул. Просто са много по-малко от нас и по-точно не знам дали е достойно да ходиш на мачове на Левски за да "гледаш Челси, Вердер, Барса". Мисля, че е много тъпо това!

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 12 авг 2009 14:05

delpi написа:
Kasperle написа:Божке, доживях подуенци да ме информират за цените на билетите на ЦСКА... :lol:

За мача с Ливърпул цените бяха между 50 и 15 лева.

На вашия мач с Вердер си се влизаше за 8, на Челси - за 10.

И аз мисля, че Батков е виновен за тези цени и за празния Васил Левски на мача ЦСКА - Ливърпул.
Как може на мачовете на Левски да се влиза за 8 на на ЦСКА за 15??? Батков как не те е сраммммм :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Първо да те питам, за Г сектор нямаше ли билетчета за по 10 лева? Второ по-горе съм объркал, 15 лева бяха за мача с Барса, а не за Челси. И в крайна сметка излиза, че срещу Барса и Ливърпул цените са били едни и същи, публиката обаче на единия мач липсваше :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски при Ратко Достанич

Мнениеот metodito » 12 авг 2009 14:23

Според мен, разликата е Гонзо. Няма разлика м/у РаДко и Кокала. Освен, че има нещо против Тасевски. Дано не съм прав, ама няма разлика. Гонзо още като играеше говореше за "някои футболисти". Сигурен съм, че освен твърд характер има и твърда ръка за разлика от Борката, който сякаш още живееше в Германия.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Левски при Ратко Достанич

Мнениеот Бижутера » 12 авг 2009 14:32

Аз обаче съм песимист,че Гонзо ще играе повече :cry: вие как мислите
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 12 авг 2009 14:32

важното е, че на най-веселия мач билетчето е било по 8 кинта, нали :-)
Изображение

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 12 авг 2009 14:36

[quote="Kasperle"]важното е, че на най-веселия мач билетчето е било по 8 кинта, нали :-)[/quote

Когато истински обичаш отбора си, няма никакво значение дали ще купиш билет за 8 или 16 лева!!! Но когато си псевдо фен и един лев няма да дадеш!!! И за твое съжаление ще има да си мечтаеш за весели мачове ;) Защо вашите са трагични :lol:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 12 авг 2009 14:37

heckler написа:
delpi написа:
Kasperle написа:Божке, доживях подуенци да ме информират за цените на билетите на ЦСКА... :lol:

За мача с Ливърпул цените бяха между 50 и 15 лева.

На вашия мач с Вердер си се влизаше за 8, на Челси - за 10.

И аз мисля, че Батков е виновен за тези цени и за празния Васил Левски на мача ЦСКА - Ливърпул.
Как може на мачовете на Левски да се влиза за 8 на на ЦСКА за 15??? Батков как не те е сраммммм :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Първо да те питам, за Г сектор нямаше ли билетчета за по 10 лева? Второ по-горе съм объркал, 15 лева бяха за мача с Барса, а не за Челси. И в крайна сметка излиза, че срещу Барса и Ливърпул цените са били едни и същи, публиката обаче на единия мач липсваше :lol: :lol: :lol:

Да оставим малката разлика в цените на билетите, а да вземем предвид и фактът, че ние имахме 3 мача в групите на ШЛ в рамките на 3 месеца, тоест - по един такъв "скъп" мач на месец. А техният с Ливърпул беше един единствен и беше ясно, че няма как да играят с по-именит съперник след това.

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Re: 5ма съдии за груповата фаза

Мнениеот todordk » 12 авг 2009 14:37

Дано стоят на аут линията , че иначе голямо меле ше се получи!
представям си как 20-на футболисти се бутат в наказателното поле че и 2-ма съдии на всичкото отгоре. Иначе похвално ако ше изяснява спорни ситуации. Дано спомогне да е по честна играта.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 12 авг 2009 14:37

Kasperle написа:важното е, че на най-веселия мач билетчето е било по 8 кинта, нали :-)

А пък да знаеш билетчето за 7:1 беше в пъти по-евтино, а пък тогава каква веселба беше не е за разправяне.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Живко Миланов трябва да остане в Левски!

Мнениеот metodito » 12 авг 2009 14:39

Всички, които плюят Живко - помните ли какво направи с Роналдиньо? И в "Левски" играе супер, и в националния играе добре. Аз съм сигурен, че като го продадат и след 10ина мача някои от вас ще почнат да пишат други работи. Не можеш да разбереш цената на нещо, което си имал, докато не го изгубиш. Това е проста истина, част от Всеобщият Закон за Всемирната Гадост. А относно трансфер - твърдо да! Трябва да излезе в чужбина и да се развива докато може. "Левски" ще загуби един добър защитник, но националния ще спечели супер играч. Вярно, че краката не са му толкова големи, колкото сърцето, но и Видич понякога се дъни като талпа, но е в МЮ, нали и Сърбия определено печели от това.

Върни се в “Архив”