Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот legends1914 » 31 мар 2012 01:57

това българите са много неблагодарно племе :!:

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Мнениеот legends1914 » 31 мар 2012 02:03

колко от вас ще сложат рака на сърцето и ще кажат ако имаш 30 мил да ли ще ги дадете за любимия одбор или ес класата
може да е сякав г-н Батков ама вади от джоба и дава.
вие знаете ли само за тея хореографий колко кинти са не съм видял някой от драскащите тук да обърнат джоба и да дадат нещо на агитката
ама много е лесно да се пишат коментари тука.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 мар 2012 11:58

legends1914 написа:колко от вас ще сложат рака на сърцето и ще кажат ако имаш 30 мил да ли ще ги дадете за любимия одбор или ес класата
вие знаете ли само за тея хореографий колко кинти са не съм видял някой от драскащите тук да обърнат джоба и да дадат нещо на агитката

Аааа...стигнахме до истината. Той обръща джоба и дава на агитката.За вас как ще изглеждате на някой мач е по-важно от как ще изглежда отбора? Сектор Б над Левски? Затова и Батков още мъчи любимия ни отбор и всички мълчат -защото той дава на агитката. Аз не виждам защо трябва да давам НА агитката? За да ме охраняват ли? Какво? Вие да не сте някаква автономна организация,която да е поела функциите на ВИС-2 или СИК ?
110 години любов!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 31 мар 2012 12:30

Започнаха да се изясняват май някой от противоречията в отбора...Батков и Гонзо в коалиция срещу Костов, Тонев и ...??
Ясно е, че Батков е започнал да ДАВА вече и за форумни апели и подкрепи. Защо ли въпросния представител на СЗ се активира да подкрепя сега, точно след като "цайсаткото" (по неговите думи) беше подведен и натирен като мръсна котка?...защо не подкрепяше преди това неговия "любим" клуб, когато бяха натрупани поредица от победи, беше направена що годе сполучлива селекция и преднината на водещите отбори беше стопена?? Далеч съм от мисълта, че загубата от Миньор беше плод на треньорска некадърност и дори малките деца разбраха, че има нещо мнооого гнило в тази загуба.
Защо този платен представител реши точно след тези сътресения и ръководни несъстоятелности да апелира за подкрепа именно на тези ръководни некадърници?... отговорите са просто нарисувани :!:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Мнениеот legends1914 » 31 мар 2012 17:47

алооо.... кога ще разберете че истинските ЛЕВСКАРИ са в агитката а не пред компа!!
и да, без хореографиите не се различаваме от другите одбори!!
айде стига заяждане бадете констроктивни!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 31 мар 2012 19:39

legends1914 написа:алооо.... кога ще разберете че истинските ЛЕВСКАРИ са в агитката а не пред компа!!

Истинските ЛЕВСКАРИ са навсякъде!!! Това, че не си на стадиона не те прави по-малко левскар от тези, които гледат на живо мача! Има хора, които просто не могат да си позволят да гледат любимия тим всеки път! Ами тези от източна България?! Как всеки път да са на стадиона ?! Това прави ли ги по-малко левскари ?!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 апр 2012 00:35

legends1914 написа:колко от вас ще сложат рака на сърцето и ще кажат ако имаш 30 мил да ли ще ги дадете за любимия одбор или ес класата

Ще си кажете занчи кой плаща за хореографиите.
За Левски ако има парите бих дал повете от тези, за нкп- никога, откъде на къде ще храня гугутката и тези около него. Д а се вземат в ръце и да почнат да работят, като искат пари за това и това.
Една хореография може да бъде много по-красива и без да се харчат безмислени пари, те могат да се дават за благотворителност, примерно за децата на служителите в МВР загинали в изпълнение на служебния дълг т.е. в името на нас.
НФК правеше по-добри хореогарафии с пъти по-малко пари.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 апр 2012 00:39

groti написа:

Аааа...стигнахме до истината. Той обръща джоба и дава на агитката.За вас как ще изглеждате на някой мач е по-важно от как ще изглежда отбора? Сектор Б над Левски? Затова и Батков още мъчи любимия ни отбор и всички мълчат -защото той дава на агитката. Аз не виждам защо трябва да давам НА агитката? За да ме охраняват ли? Какво? Вие да не сте някаква автономна организация,която да е поела функциите на ВИС-2 или СИК ?

Еми те не ходят на мач за да го гледат, оня дето скча като маймуна отпред и ти заповядва какво да пееш , и започват едни обиди ако не го направиш, да не би да гледа мача като е с гръб към терена.
Колегата браво, че поне си признава защо толкова подкрепят Б и И, ако дойдат Сираков, Боримиров или някой друг кранчето ще секне.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 апр 2012 00:42

legends1914 написа:алооо.... кога ще разберете че истинските ЛЕВСКАРИ са в агитката а не пред компа!!

В театъра да не би пбликата на едн прдставление да се опитва да се отличава от другата.

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Мнениеот legends1914 » 01 апр 2012 01:10

от писанията тука ми става ясно че хабер си немате за какво става въпрос. в ЛЕВСКИ днес играе тоя утре оня идват всякакви - балгари, чужденци и така а това което остава е СИНЯТА ИДЕА, традиците и историята на наи великия клуб. а вкрая на краищата в центъра на това сме ние от сектора които преживяваме всичко и подкрепяме одбора.
а вие знаете ли колко работа е подготовката на една хореография и колко време отделяме и нема слънце дъжд, няма работа гаджета и въобще няма как да разберете вие интелигентните драскачи каде само философствате.
абе елате в понеделник ама в агитката а не като п***и в сектор а за да разберете за какво става вапрос.
да истина е че ЛЕВСКИ това е агитката не се срамуваме от това

Върни се в “Архив”