Udoji90 написа:Напълно съм съгласен, че трябва всеки мач да се разглежда сам за себе си. Когато си паднал от Симитли, просто нямаш право да подценяваш Видима и Светкавица, мислейки за Славия, Черно море и Левски.
Обаче е напълно разбираемо, че си правим сметки за мачовете на конкурентите, като имаме предвид, че от 5-те отбора ние на пръв поглед сме с най-скромни играчи и че определено класирането ни силно зависи от издънки на другите 4 тима. (Например аз много силно желая победа в Севлиево, ако ще и само с 0-1, но си имам едно наум, че е добре Левски - Лудогорец да завърши X, а Черноморец да загубят точки навън срещу Славия - напълно възможно - и Ботев някак да излъжат Литекс поне за равен, както го направиха с нас и Черноморец.)
И този кръг играем мача си преди конкурентите (ние играем в неделя, а те - в понеделник), така че трябва да бием, с което допълнително да ги притесним преди мачовете им.
прав си..разбира се,че ще си правим сметки и другите мачове също ще зависят на кое място, ще се класира ЦСКА.Но най-важното е ЦСКА да си бие.Нали, ако биеме у неделя, няма да ти пука много какво ще направят другите