Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот metodito » 30 мар 2012 21:35

daniel875 написа:Не сравнявай Гунди с тоя келеш! Ти гледал ли си Аспарухов, знаеш ли какви успехи имаше? Знаеш ги или мисля, че е така. Кощунствено е обаче един ром от Пловдив да го сравняваш с Георги Аспарухов.
Георги Иванов си заслужава всяка лоша дума, която се казва за него, откакто е в "Левски" като ръководител. А и като футболист не беше нещо особено. Защо ли не мога да сетя да е вкарал някой като головете на Емо Ангелов? А момчето от Свиленград получаваше много по - малко от "суперзвездния".

Не съм направил такова нещо, човек. Много неща са ме дразнили и ме дразнят в Иванов, но не можеш да отречеш, че играеше със жар за отбора. А темата е "Георги Иванов - фен тема". Аз съм на мнение, че лошите неща, които той направи като шеф "Левски" със своята пасивност са много по-малки злини от злините, които е направил един Наско Сираков да речем - като шеф. Само вземи това, че по едно време той си бе наумил да разкара Иванов на всяка цена. Имаше едиин 'дето не си държеше устата затворена - Кривия и той излетя. При Гонзо поне засега няма някакви отвратни истории. А, отречи го ако искаш - феновете на Наско го правят с удоволствие - Гонзо избра Костов за треньор, но точно заради това Иво го натири (аз нямам нищо напротив)... Идеята ми е, че сякаш нарочно му се вменяват прегрешения... Заа да излезе той Злият. Той в последните 12-13 години е показал, че е защитник на синята идея. А относно директорстването му... виж един Дуци и помисли, колко може да оплете нещата един директор...
Не, че е извинение, де...

Последна промяна от metodito на 30 мар 2012 21:43, променено общо 1 път.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 30 мар 2012 21:39

Жоржиньо написа:Новият треньор Гонзо: Тръгвам си, ако не направя Левски шампион догодина

Дата 27 май 2011 г.

Да видим дали Гонзо ще изпълни казаното след края на сезона.

Това го каза старият треньор Гонзо. Новият треньор Гонзо не е казал ниьо подобно. Той си сложи главата на дръвника в името на "Левски".

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 мар 2012 21:59

masona84 написа:Играли сме добро, али сме немали шансу :mrgreen: Тази реплика,ще я чувате много често докато Гонсалес е начело на отбора ви.Колкото по-скоро го изметете толкова по-добре за вас.Но като гледам гугутки &ко си мълчат,и него трябва да разкарате.Най-пагубното за един фен е да е на хранилка,за съжеление доста срещано явление в нашата родина.

Ние даже нашият владко и смс си го храним

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 мар 2012 22:02

THE G.A.M.E написа:Мнозина знаят моето отношение към "Гонзо" ...
Сега нито ще го нападам, нито ще го защитавам.

Смятам, че не "Гонзо" е виновен за загубата !
Левски игра добре в по-голямата част от мача.
Може да се каже, че притеснени бяхме между 10-та и 35-та мин.
След това доминирахме осезателно, не и без помоща на домакините, които се прибраха по-плътно в половината си.
А можеби и ловчанлии свършиха силите, след зверското пресиране до към 60-тата мин.

От вчерашният мач ясно се видя, че на Дарко мислите му са към детето, което очаква.
Гаджев очевидно не е във форма ... Но пък вчера свърши не-малко работа в деф. план.
Тоест - тичаше ...
Старокин не му е работа да гради атаките, но се справи почти перфектно в дефанзивен план.
От този анализ на вътрешните халфове става ясно, че без тях няма как да ни върви играта в градивното русло.
А те по-една или друга причина са колебливи и не показват това, което могат.
Този проблем го имаше и при Костов ...

"Гонзо" въобще не пипна схемата и начинът на игра, който беше при Ники !
Този отбор в още поне 2 мача ще е отборът на Костов !
И "Гонзо" няма как да промени това !
Обаче може да обърква смените, както стана и вчера ...
Иван Цветков можеше да влезе далеч по-рано.

Както и да е ...
Неможем да върнем загубата.
Паднахме не защото бяхме по-слаби, а защото не се възползвахме от положенията си.
Ловеч направиха това в един случай и спечелиха.

а какво ще правим след тези два мача

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 мар 2012 22:09

Жоржиньо написа:Новият треньор Гонзо: Тръгвам си, ако не направя Левски шампион догодина

Дата 27 май 2011 г.

Да видим дали Гонзо ще изпълни казаното след края на сезона.

Кой е казал, че той има чест, морал ,достойнство

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 мар 2012 22:11

metodito написа:Тоя подфорум съвсем се сг**вни.
Защо ли темата за Гунди е заключена...?!
Това, което си го направим, никой друг не може да ни го направи.
;)

Ако гонзи си беше седял мирно, още щяхме да се кълнем в него

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 мар 2012 22:15

metodito написа:
daniel875 написа:Не сравнявай Гунди с тоя келеш! Ти гледал ли си Аспарухов, знаеш ли какви успехи имаше? Знаеш ги или мисля, че е така. Кощунствено е обаче един ром от Пловдив да го сравняваш с Георги Аспарухов.
Георги Иванов си заслужава всяка лоша дума, която се казва за него, откакто е в "Левски" като ръководител. А и като футболист не беше нещо особено. Защо ли не мога да сетя да е вкарал някой като головете на Емо Ангелов? А момчето от Свиленград получаваше много по - малко от "суперзвездния".

Не съм направил такова нещо, човек. Много неща са ме дразнили и ме дразнят в Иванов, но не можеш да отречеш, че играеше със жар за отбора. А темата е "Георги Иванов - фен тема". Аз съм на мнение, че лошите неща, които той направи като шеф "Левски" със своята пасивност са много по-малки злини от злините, които е направил един Наско Сираков да речем - като шеф. Само вземи това, че по едно време той си бе наумил да разкара Иванов на всяка цена. Имаше едиин 'дето не си държеше устата затворена - Кривия и той излетя. При Гонзо поне засега няма някакви отвратни истории. А, отречи го ако искаш - феновете на Наско го правят с удоволствие - Гонзо избра Костов за треньор, но точно заради това Иво го натири (аз нямам нищо напротив)... Идеята ми е, че сякаш нарочно му се вменяват прегрешения... Заа да излезе той Злият. Той в последните 12-13 години е показал, че е защитник на синята идея. А относно директорстването му... виж един Дуци и помисли, колко може да оплете нещата един директор...

Хайде сега му сравни успехите с тези на Сираков като ръководител

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 мар 2012 22:20

Хайде първо ти им сравни далаверите.
Ако гонзи си беше седял мирно, още щяхме да се кълнем в него

Да, колкото в Топузаков, Иванков, Искренов и колкото още искаш... Признавай, човек, че ние сме просто едно неблагодарно племе със самочувствие без покритие и амбиции за ... не знам, то финал за ШЛ малко ще ни е.
Такива сме си, човек. Колко от нас след 1-3 със Шалке не си помислиха: "Ехххх, тея можеше..." Ми, реално, не. Не, не можеше.
Последна промяна от metodito на 30 мар 2012 22:26, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 мар 2012 22:20

milen.hristov написа:
metodito написа:

Може да сравним и финансовите възможности на отбора, когато Сираков стана ръководител и когато Гонзо стана ръководител.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 мар 2012 22:32

Tommi написа:
milen.hristov написа:
metodito написа:Не съм направил такова нещо, човек. Много неща са ме дразнили и ме дразнят в Иванов, но не можеш да отречеш, че играеше със жар за отбора. А темата е "Георги Иванов - фен тема". Аз съм на мнение, че лошите неща, които той направи като шеф "Левски" със своята пасивност са много по-малки злини от злините, които е направил един Наско Сираков да речем - като шеф. Само вземи това, че по едно време той си бе наумил да разкара Иванов на всяка цена. Имаше едиин 'дето не си държеше устата затворена - Кривия и той излетя. При Гонзо поне засега няма някакви отвратни истории. А, отречи го ако искаш - феновете на Наско го правят с удоволствие - Гонзо избра Костов за треньор, но точно заради това Иво го натири (аз нямам нищо напротив)... Идеята ми е, че сякаш нарочно му се вменяват прегрешения... Заа да излезе той Злият. Той в последните 12-13 години е показал, че е защитник на синята идея. А относно директорстването му... виж един Дуци и помисли, колко може да оплете нещата един директор...

Може да сравним и финансовите възможности на отбора, когато Сираков стана ръководител и когато Гонзо стана ръководител.

При повторното връщане на Сираков парите бяха по-малко от сега. Наско може да го направи и без пари. Гонзо л , него си го харесват тези които необичат Левски

Върни се в “Левски”