Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Присо с общо 7 мача наказание.

Мнениеот mistreated » 30 мар 2012 19:16

|Georgi написа: Аз съм фен на Левски, но в случая се държа обективно.

Чудя се така обективен ли беше, когато наказаха Дембеле само с 2 мача за удар на съдия? Защо не поиска увеличаване на наказанието?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 30 мар 2012 19:18

Hrabar написа:В такъв ден, след подобно решение от ДК на БФС и след диагнозата на Стенли, можем да разсъждаваме защо левкемията не покосява тези, които го заслужават, а се лепва за тези които не го заслужават!?!

И аз това се чудя ...

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 30 мар 2012 19:19

К*р за дисциплинарната комисия! Вече ми се гади от тия смешници!

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 30 мар 2012 19:22

mistreated написа:

Чудя се така обективен ли беше, когато наказаха Дембеле само с 2 мача за удар на съдия? Защо не поиска увеличаване на наказанието?

Аз какъв съм за да поискам?
Да са го наказали! Ако го бяха наказали- нямаше да се оплаквам и щях да го приема. Влязох просто за да ви покажа правилника и да видите, че бфс си е в правото. : ]
Последна промяна от |Georgi на 30 мар 2012 19:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 мар 2012 19:22

david_villa написа:К*р за дисциплинарната комисия! Вече ми се гади от тия смешници!

Не може да оставяме нещата така, разберете. Тия показват, че няма да се спрат пред нищо докато не ни смажат. Наказанието на Присо и просташките им номера за допингираните вече минаха всички граници. Не мога да си намеря място от яд.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 мар 2012 19:23

|Georgi написа:
mistreated написа:

Аз какъв съм за да поискам?
Да са го наказали! Ако го бяха наказали- нямаше да се оплаквам и щях да го приема. Влязох просто за да ви покажа правилника и да видите, че бфс си е в правото. : ]

Ти не разбираш ли, че точно в това е проблема? Мери се с двоен, че и троен аршин.

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 30 мар 2012 19:27

percival написа:
magichko написа:
percival написа:А нещо като лишаване от домакинство заради маймунските звуци и хвърлянето на предмети по футболисти и длъжностни лица ?

да си чул ? да си видял хвърлени предмети.. не нищо няма... единствено ПРИСО !!!! много добре на камерите се видя как бе ударен при прибирането на Присо един от помошник лекарите ни с бутилка !

Явно делегатът не го е описал що не е видял такова нещо .
АКо имате поне малко останала чест ,Вие всички "изроди" от БФС напуснете веднага !

Този делегат, който е виждал избирателно /ТЛ/ се оказва, че е работил преди това в Левски :evil: . Работата е ясна :evil: . Най-лошото е, че тия хора в БФС не им е останала и най-малко чест.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 мар 2012 19:31

Спортно-техническа комисия

Тел.: +359 2 988 15 21
Дисциплинарна комисия

Тел.: +359 2 981 00 31 Изпълнителен директор на БФС

Тел.: +359 2 94 26 276

E-mail: ceo@bfunion.bg E-mail: bfu@bfunion.bg На тези телефони и адреси да им кажем какво мислим за продажните бюрократи от БФС Попов,Фурнаджиев,Кучев,Томов.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 30 мар 2012 19:39

Жалко че никой от ДК неможе да се включи в дискусията за да ми обясни по най-малоумния начин защо играчът на ЦСКА е наказан за 5 мача, защо не са 10??? Ако има вина а вероятно е така и предполагам камерите в тунела го доказват, ами пуснете камерите да видим и ние, накажете го строго 10 мача и 3000 лв, защо само 5 или е виновен или не. Ако ти ударят шамар и съдиш виновника по силата на удара ли ще се констатира вината, хайде някой да ми обясни. Че ЦСКА Ви боде в очите ясно на всички има допинг, няма допинг днес сме 30 ти а се оказа че играчите са можели да играя още на 14 ти. Нещо не мога да схвана. Чудя се абе защо изобщо ходим на мачове, тровим си нервите харчим си парите, за какво да ни се подиграват някакви мишоци които продават, спазват някак си закона, какво ще стане ако за една година нито един фен не стъпи на мач нито на клубния си отбор нито на националния. Тея хора нямат място във футбола, незаслужава дори и историята да ги запомни.

П.С. Стенли цяла България е с теб, Кураж!!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

nordland22
Контакти:

Мнениеот nordland22 » 30 мар 2012 19:41

ТОВА Е НЕЖЪЗМОЖНО.ЦЕЛИ 7 МАЧА НАКАЗАНИЕ.ЗА КАКВО???ЖУНИОР ОТ ЛЕФСКИ ЗА УДАР В ЛИЦЕТО 1 МАЧ,А ЗА ПРИСО 7.НЕВЕРОЯТНО!ТОВА ПРЕХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ.ТИЯ ОТ БФС ДОБРЕ ЛИ СА,ИЛИ НЯКОЙ ИМ НАРЕЖДА?ТРЕПЕРЯТ ОТ ЦСКА,ЧЕ ЩЕ СТАНАТ ШАМПИОНИ?СЕГА НАРЕД Е МОРАЕШ?КАКВО ДРУГО СТЕ ИЗМИСЛИЛИ?А ДА КАРАЧАНАКОВ,НАКАЖЕТЕ И НЕГО.ТОВА Е ТЕРОР СРЕЩУ ЦСКА!ТОВА Е ТЕРОР СРЕЩУ ЦСКА!МАМКА МУ!!!

Върни се в “Архив”